Samsung Galaxy Tab S3 ελληνικό hands-on video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το tablet Samsung Galaxy Tab S3 με S-Pen και οθόνη αφής 9.7 ιντσών Super AMOLED με ανάλυση 1536×2048 pixels, επαξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB με υποδοχή για κάρτες μνήμη micro SD έως και 256GB και μπαταρία 6000 mAh με γρόγορη φόρτιση.

Το Galaxy Tab S3 ενσωματώνει 4 ηχεία της AKG, κάμερα 13 Megapixel με LED flash και auto-focus, μπροστινή κάμερα 5 Megapixel, πάχος 6 χλστ., βάρος 429 γρ. και γυαλί μπροστά-πίσω. Η τιμή του είναι 709 ευρώ με το εξωτερικό πληκτρολόγιο να κοστίζει 130 ευρώ. Δείτε το hands-on βίντεο και θυμηθείτε το unboxing του Galaxy Tab S3.

tablet Galaxy Tab S3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Samsung Galaxy Tab S3 ελληνικό hands-on video

tablet Galaxy Tab S3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Samsung Galaxy Tab S3 ελληνικό hands-on video

tablet Galaxy Tab S3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση, Samsung Galaxy Tab S3 ελληνικό hands-on video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

Καλησπέρα Κώστα
Η συσκευή αν είδα καλά δεν έχει υποδοχή για το s pen ?

Xarisgru

@Μιχαλης, οχι δεν εχει θεση για το s-pen

NtinosMD

Το ταμπλετακι ωραιο αλλα οχι κατι που θα σε κανει να αλλαξεις αμεσα απο το tab s2. Ειχα την ευκαιρια να το δοκιμασω απο κοντα. Τη ρπωτη διαφορα τη καταλαβαινεις αμεσως οταν το ακουμπας καθως το γυαλι μπρος πισω σε σχεση με το πλαστικο στον προκατοχο του κανει μπαμ. Βεβαια μολις το βαλεις σε θηκη ( που η πλειοψηφια το βαζει ) χανεται κ αυτο. Το γνωστο s-pen βελτιωμενο σε σχεση με τη σειρα ΝΟΤΕ στα ταμπλετ. Ουσιαστικα μια καλη προταση γι αυτους που θελουν το πενακι οπωσδηποτε σε συνδιασμο με android. Κατα τ αλλα σαν all-arounder μιας και πλασαρεται με πληκτρολογιο και πενακι να ανταγωνιστει το ipad pro θα απογοητευσει καθως η Samsung εβγαλε παραλληλα κατι καλυτερο με τον συγκεκριμενο συνδιασμο – κ εννοω το Tab Pro S με Windows. Kωστα αν μπορεσεις και το πιασεις στα χερια σου, κανε ενα review κ μ αυτο.

Tolis

Κακώς το ανέφερες ως το καλύτερο ταμπλετ της αγοράς. Για όσο τα ταμπλετ θα τρέχουν mobile λειτουργικό (android) πάντα θα υπάρχει ένα surface pro 4,5,6,7 που θα τα ισοπεδώνει…Κατά τα άλλα ωραίο για ένα μέσο χρήστη αν και ακριβούτσικο.

Μιχάλης

Πιστεύεται ότι αξίζει η μετάβαση από iPad Air 2?? Να τονίσω ότι android tablet δεν έχω χρησιμοποιήσει

Wolf

Μπράβο Κώστα, συνέχισε την καλή δουλειά…!
Επειδή έχω το tab s2 θα συμφωνήσω απόλυτα.. σίγουρα το tab s3 είναι το καλύτερο Android tablet της αγοράς…!

giorgos

Μπραβο κωστη ωραια παρουσιαση οσο για το tablet ενα θα πω ipad killer βαζει κατω και το μεγαλο ipad με την 12αρα οθονη και επειδη το εχω τσεκαρει σε media markt παει σφαιρα τα ηχεια τα σπανε ειχα μινι bluetooth ηχειο μαζι μου 3watt το εβαλα στο τερμα και ακουγοταν οσο το tablet η καμερες δεν με τρελαναν αλλα ποτε μου δεν με ενοιαζαν οι καμερες στα tablet οσο στα κινητα και αυτονομια μια χαρα μου ειπαν βγαζει ενα 8ωρο με 9ωρο ανοιχτη οθονη με εντονη χρηση

Asos206

Προσωπικά επείδει είχα το Tab s2, μπορώ να σας πω ότι πραγματικά είναι φοβερό ταμπλετ, η αμεσότητα του, τα κωλύματα που δεν υπήρχαν ποτέ και η φοβερή του οθόνη με έκανε να το δώσω πρόσφατα για να πάρω το To Tab s3. Πιστεύω θα ειναιείναι με διαφορά το καλύτερο ταμπλετ σε Android. Είναι ακριβό αλλά σε αποζημιώνει. Αν δοκιμάσετε να δείτε κάποια ταινία από original bluray, ε εκεί θα καταλάβετε διαφορά για εικόνα και ήχο.

Bloodmaster

Πολυ εργαλειο αλλα και τα 700 καλα ειναι. Παντως πρεπει να ειναι πολυ δυνατο. Ωραιο review!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.

Reviews Suunto Hands-on

Suunto Race review: Κορυφαίο αθλητικό ρολόι GPS

Το Suunto Race αναδεικνύεται ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά ρολόγια GPS σήμερα. Κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και μια εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη AMOLED 1.43” υψηλής ανάλυσης.