Samsung Galaxy Tab S7 + review: Δούλεψε σκληρά, παίξε δυνατά

, Samsung Galaxy Tab S7 + review: Δούλεψε σκληρά, παίξε δυνατά

Τo στρατόπεδο του Android δυσκολευόταν πάντα να παρουσιάσει κάτι πραγματικά αξιόλογο στις κατηγορία των tablet. Θυμάμαι το dedicated λειτουργικό Honeycomb που αποσύρθηκε μια-δυο σεζόν μετά την διάθεσή του.

Βέβαια έχουν περάσει 9 χρόνια από τότε και τα Android tablet έχουν εξελιχθεί εντυπωσιακά όμως ακόμα και σήμερα όταν λες tablet το μυαλό πάει στα iPad. Αυτό έρχεται να το αλλάξει το νέο Galaxy S7+ και δεν λέω ότι θα γίνει άμεσα όμως σήμερα γίνεται μια καλή αρχή. Αναφέρομαι πάντα στην πιο υψηλή κατηγορία τιμής μιας και η έκδοση 8GB/ 128GB WiFi που έχω στα χέρια μου έχει τιμή 939 ευρώ. Σίγουρα δεν είναι ένα tablet για όλους.

, Samsung Galaxy Tab S7 + review: Δούλεψε σκληρά, παίξε δυνατά

Είναι όμως ένα εργαλείο που πραγματικά ενθουσιάζει με την χορταστική οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED 12.4″ 120Hz, τον επεξεργαστή Snapdragon 865+ και φυσικά τις λειτουργίες του S-Pen και όλα αυτά σε ένα λεπτό ραφινάτο αλουμινένιο σώμα που εντυπωσιάζει με το πόσο πολύ τεχνολογία μπορεί να χωρέσει μέσα σε 5.7 χλστ. Αν το χρησιμοποιήσεις με το δικό του πληκτρολόγιο – θήκη (δεν το έχω μαζί μου) ή το συνδέσεις με εξωτερικό πληκτρολόγιο και ποντίκι Bluetooth τότε μπορείς να πεις ότι έχεις στα χέρια σου ένα υβριδικό Android laptop και τότε τα χρήματα που ζητάει να σου φανούν λογικά.

, Samsung Galaxy Tab S7 + review: Δούλεψε σκληρά, παίξε δυνατά

Αλλά και πάλι θα είναι ένα tablet ιδανικό για να καταναλώνεις περιεχόμενο από το Netflix υποστηρίζοντας HDR10+ και άλλες πλατφόρμες video streaming αλλά και να δημιουργείς(!) γιατί έχεις στα χέρια σου το νέο S-Pen με ελάχιστο latency 9ms και μαζί όλα τα features που γνώρισες μέσα από το Galaxy Note 20 Ultra (review) αλλά και το Galaxy Z Fold 2 (review) στο multitask. Μόνο που δεν παίρνει τηλέφωνο, μπορεί όμως να χωρέσει πολύ κόσμο από το Google Duo και να σε βλέπουν όλοι καθαρά από την selfie των 8 Megapixel και να εσύ να τους ακούς καλύτερα μέσα από τα 4 ηχεία Dolby Atmos της AKG.

, Samsung Galaxy Tab S7 + review: Δούλεψε σκληρά, παίξε δυνατά

Αν θέλεις να φορέσεις ακουστικά θα πρέπει να είναι Bluetooth, έξοδο 3.5χλστ. δεν έχει, αν θέλεις να αυξήσεις τον αποθηκευτικό χώρο μπορείς να το κάνεις με μια κάρτα micro SD τοποθετώντας την στο σχετικό συρταράκι. Έχει και dual κάμερα με τον βασικό αισθητήρα 12 Megapixel και έναν ακόμα ultra-wide 5 Megapixel. Ενσωματώνει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη και έχει μπαταρία 10.090 mAh με γρήγορη φόρτιση 45W όμως μέσα στην συσκευασία βρίσκουμε ένα φορτιστή 15W, ευτυχώς το S-Pen συμπεριλαμβάνεται.

Το moto της Samsung που συνοδεύει το Galaxy S7+ είναι Work Hard, Play Harder και είναι αυτό ακριβώς που καταλάβαμε όσο καιρό ζήσαμε μαζί του. Εργαλείο δουλειάς και διασκέδασης. Και ήταν πραγματικά ευχάριστος και δημιουργικός αυτός ο χρόνος που περάσαμε μαζί του.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Κώστα είναι 12 ίντσες και έχει βάρος 580 γρμ. Είναι δύσχρηστο και βαρύ για το χέρι. Εάν ήταν στις 10 ίντσες και mε βάρος 400 γρμ. θα το έπαιρνα. Αλλά η Samsung έκανε την ηλιθιότητα στο μοντέλο στις 10 ίντσες να μην βάλει Amoled.

M@IK

Καλησπέρα Κώστα

Θα διαφωνήσω με τα γραφόμενα σου όταν λέμε τάμπλετ πάει το μυαλό μας στα ipad. Δυνατό μηχάνημα στην κατηγορία του, τιμή για οποίον αντέχει η τσέπη του.

Last edited 3 years πριν by M@IK
M@IK

Κατ’ αρχάς θα σου θέσω παράγοντες όπως τιμή, ποικιλία χαρακτηριστικών, δυνατότητα στο μέγεθος επιλογής οθόνης, σε καμία των περιπτώσεων δεν απαξιώνουμε τα ipad, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη ταμπλετ= ipad υφίσταται ίσως στο παρελθόν όταν τα android ταμπλετ κάναν ντεμπούτο στην παγκόσμια αγορά.

Μιχαήλ

Καλησπέρα Κώστα. Σε σχέση με το απλό s7 στις 11 ίντσες τι θα διάλεγες;;; παρόμοια λίγο χαρακτηριστικά… Με την οθόνη δε ξέρω. Τώρα έχω ένα Microsoft surface pro7 με 12.3 ίντσες…. Φοβερό και για τις δουλειές μου αλλά με κούρασε λιγο. Θέλω κάτι σε Android αλλά δεν ξέρω τι να επιλέξω ανάμεσα στο s7 και s7+. Σε ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.