Sony Xperia 5 ελληνικό unboxing video

Sony Xperia 5 unboxing, Sony Xperia 5 ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το Sony Xperia 5 με οθόνη 6,1 ιντσών τεχνολογίας OLED με ανάλυση 2560×1080 pixel, αναλογία 21:9 και υποστήριξη HDR, επεξεργαστή Snapdragon 855, 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Το νέο Sony Xperia 5 διαθέτει τριπλή κάμερα 12MP + 12MP + 12MP. Η κύρια κάμερα έχει διάφραγμα f/1.6 και eye AF, η δεύτερη είναι τηλεφακός με διάφραγμα f/2.4 και η τρίτη έχει ευρυγώνιο φακό με διάφραγμα f/2.4.

Η selfie κάμερα είναι 8 Megapixel, έχει στερεοφωνικά ηχεία, είναι αδιάβοροχο με πιστοποίηση IP68, ενσωματώνει αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία με χωρητικότητα 3140 mAh και γρήγορη φόρτιση 18W.

Το νέο Sony Xperia 5 κυκλοφορεί Ελλάδα μέσα στον Οκτώβριο με τιμή 799 ευρώ και δώρο τα ασύρματα ακουστικά Sony WF-1000XM3 (με noise canceling και ambient mode) αξίας 260 ευρώ για όσους το προ-παραγγείλουν.

Sony Xperia 5 unboxing, Sony Xperia 5 ελληνικό unboxing video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

52 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Αγαπώ.

ΚΝ

Είναι εντυπωσιακό πόσο κόπο έριξε η Sony για να φτιάξει ενα ασύμμετρο και κακάσχημο κινητο ….την εποχή πιυ ακομα και εταιριες χαμηλού κόστους φτιάχνουν πανέμορφα κινητά χωρις καθολου σχεδόν bezel. Η απογοητευτικό πως μια εταιρια που μονο η Apple συγκρίνονταν σαν μπραντ με αυτην …κατάφερε να φτιάχνει κινητά χαμηλού επιπέδου ωστε να προσβάλλει τους αγοραστές της.
Μιλάω ως χρήστης κινητων Xperia z ως επαγγελματικό ….που ειναι σαφώς πιο ομορφα και με χαρακτήρα μπροστά στα έκτρωματα πιυ βγάζει.
Δεν χρειαζεται να ανακαλύψει τον τροχό απλα να δει την τάση ….ακομη και κινητά 150 ευρω σοβαρών μπραντ πχ Samsung ειναι πιο συμμετρικά και με ελαχιστα μπεζελ. Να μη πω ακομα και προηγούμενα κινητά της Sony ειναι λιγοτερο ασχημα.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Φιλε μου καλα τα λες απλα αργησες να καταλαβεις.

Παιδια Καποιοι τα λέγαμε για τη sony ηδη απο το z2 που πρωτοπηραμε χαμπαρι τι παίζει…. Ένας ενας απο τοτε ηρθε στα λογια μας μεχρι που φτάσαμε στο σήμερα που ειναι μια εξαφανισμένη εταιρεία !

Ας μας δωσετε λοιπον εστω καθυστερημένα ενα ρισπεκτ για οσα λέγαμε απο τοτε

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Και μη σου πω και γω αργα πολυ πηρα χαμπαρι… Επρεπε ηδη να την εκραζα για το πρωτο z με την κακιστη ξεπλυμμενη Οθονη και το z1 το honami που ξεκολλαγε η ζελατινα και ειχε 21mp καμερα που απέδιδε χειροτερα και απο αλκατελ

I am

Το αν έχει ή όχι (σχεδόν) καθόλου bezels με αυτά που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι αντικείμενος παράγοντας για να κρίνεις. Επίσης παίζει να είναι από τα πιο συμμετρικα κινητά τώρα εσύ λες το αντίθετο. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν τα κινητά που έχουν πάνω νοτς και κάτω έστω μικρό bezel. Και σιγά τα μεγάλα bezels…να μου έλεγες για πριν 2 χρόνια στα Sony να συμφωνούσα. Να κυνηγάς την τάση είναι μάλλον η χειρότερη επιλογή για μια εταιρία, το θέμα είναι να την δημιουργείς και η Sony πλέον δεν το κάνει λόγο marketing (ο μέσος αγοραστής κινητού δεν έχει ιδέα από κινητά και απλά αγοράζει ότι του σπρώχνουν)

djfapples

Ωραίο εργαλείο

Δημητρης

Κινηταρα, το μόνο που θα ήθελα είναι λίγο μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά και έτσι μια χαρά είναι, όσο για τα μεγάλα bezel που λένε κάποιοι, οκ, υπάρχουν και άλλες εταιρείες να πάνε να πάρουν, εμάς μας αρέσουν έτσι που είναι!

Vladimiros

Μπααααα εχει μπεζελ δεν θα το αγορασω με τιποτα… η xiaomi με το redmi note 8 δεν εχει καθολου μπεζελ κανει και 280ευρω σωθηκα,και ας με παει 2 χρονια η συσκευη…πατε καλα ρε εχω συσκευες Sony απο το 2010 που ακομα λειτουργουν,παιζει να το προλαβει σαν πρωτη συσκευη και ο γιος μου που δεν εχω ακομα…
Υ.Π το Xperia 5 εχει ιδια μπεζελ με το περσινο Note 9,στο samsung δεν ειδα τετεια σχολια ομως..ωραια 1 χρονο πισω ειναι η sony τι να κανουμε…οσοι εχετε note 9 πεταξτε τα εχει ιδια μπεζελ με το Sony…

I am

Επιτέλους κάποιος που ξέρει τι λέει. Οπτικά είναι και πολύ πιο όμορφο από τις τρύπες και τις δυσαναλογιες.

yannis11

Τα περιθώρια στο συγκεκριμένο μοντέλο δείχνουν μια χαρά, αυτό που δεν χωνεύεται (υποκειμενικό) είναι ότι όλο και πιο πολλές εταιρείες φτιάχνουν μακρόστενα τηλέφωνα. Αναλογίες 21:9/19,5:9 δεν κάθονται καλά ούτε στα μάτια μου ούτε στις παλάμες μου.

Kostas

Αν ήταν στα 700 ευρώ και με in display αποτύπωμα θα ήταν πολύ καλή επιλογή. Δυστυχώς σε αυτά τα λεφτά παίζουν πολύ αξιόλογα τηλέφωνα πλέον. Για τα bezels δεν θα σχολιάσω, είναι τελείως αντικειμενικο

Tasos

Σιγά τα bezels ρε παιδιά…θέλετε δλδ να μη μπορείς να το πιάσεις πουθενά όταν είναι ανοιχτό για να μη πατιέται η οθόνη;

Μη τρελαθούμε.
Για μένα (υποκειμενικό δλδ), όπως και να έχει είναι πολλά λεφτά για κινητό, κι ας είναι τούμπανο.

Επίσης, ήμουν λάτρης πάντα των compact κι ας έχουν ξεφύγει τα μεγέθη (που δεν χωρανε σε τσέπη)

JR

Πεθαμένα κινητά στην αγορά τελείως τα Sony καθώς έχει μείνει χρόνια πίσω ακόμη και από τρίτης κατηγοριας εταιρείες όπως η ZTE και η Lenovo. Άρα χαμένος χρόνος και κόπος η παρουσίαση.

Ιωάννης jb

Άψογο κινητακι και σε καλή αρχική τιμή και δώρο τα κορυφαία ασύρματα ακουστικά! Αν ήθελα συσκευή μπορεί και να έκανα την υπέρβαση διότι μπορεί να είναι πολλά τα λεφτά αλλά στην ουσία παίρνεις 2 φοβερά προϊόντα που σου κάνουν την καθημερινότητα μοναδική!!! Μπορεί να ακούγομαι σαν κανένας που προωθεί τα συγκεκριμένα προϊόντα αλλά το μόνο που είμαι είναι λάτρης της τεχνολογίας! του ήχου και της εικόνας και με αυτόν εδώ τον φονικό θα έλεγα συνδυασμό τα έχεις και σε πλήρη φορητοτητα! Μπράβο Sony ειδικά το μικρό xperia 5 μας άρεσε πολύ! Το 1 ξεφεύγει λίγο σε μέγεθος αλλά το 5 είναι ότι πρέπει… Μπράβο και για το πολύ ωραίο design με την συμμετρία να είναι που το χαρακτηρίζει! τα περιθώρια είναι όσο πρέπει για να το αγαπήσεις! Η οθόνη λογικά θα είναι όνειρο, τα χαρακτηριστικά είναι κορυφή και γενικά το ξαναλέω είναι μια καταπληκτική συσκευή για ανθρώπους που αγαπάνε τη τεχνολογία και την καλαισθησία όχι για τους πολλούς που ότι τους πλασάρουν το δέχονται ως καλό! Τιαματ εξαφανισμένη εταιρία δεν είναι! Μπούρδες έλεγες για τη Sony και εξακολουθείς τέτοιες να λες.. Respect να σε πούμε?? χαχαχα το ακούσαμε και αυτό! Από το 2016 έλεγες θα κλείσει! σχεδόν 4 χρόνια πέρασαν… Συνέχεια »

Panos®

Ιωάννης JB:
Σε σχέση μ’ αυτό που λες ότι ο κόσμος ακολουθεί αυτό που του πασάρουν, συμφωνώ απόλυτα, και να σημειώσω πόσο πιο τραγικό είναι ότι γνωστή και μη εξαιρετέα εταιρεία εκ Κίνας, η κατά τα άλλα best of the best value for money κλπ και τα ρέστα, εν έτει 2019 δεν καταδέχεται ακόμα σε συσκευές 500€ να βάλει ένα USB3.1 controller στη USB-C θύρα, το οποίο πόσο παίζει να κοστίζει ρε φίλε… Με μόνο ενσωματωμένη μνήμη, χωρίς καμία δυνατότητα επέκτασης, ο μόνος “γρήγορος” τρόπος εισαγωγής-εξαγωγής μεγάλων αρχείων ενσύρματα γίνεται με τα …τρομακτικά 480Mbps του USB2.0 😅. Εν έτει 2019. Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε. Κατά τα άλλα πάρα πολύ καλό το Xperia 5, αν έψαχνα για συσκευή αυτή τη στιγμή, πολύ πιθανόν να το χτυπούσα όταν έπεφτε σε λογικά επίπεδα η τιμή του. 😊

Ιωάννης jb

Πας παιδική χαρά το παιδί και βλέπεις κάτι 10χρονα όλα έχουν αυτήν την απόλυτη value for money μάρκα που στα περισσότερα μοντέλα τις είναι χωρίς nfc, χωρίς γρήγορο usb, χωρίς, χωρίς, χωρίς.. Με διαφημίσεις στο λογισμικό και με πόσα ακόμα αρνητικά..
Κατάντια..

Panos®

Έχοντας δοκιμάσει στο παρελθόν το καθαρό UI της Sony, κι έχοντας αυτή τη στιγμή Νοkia με pure Android, δε νομίζω να πάω ποτέ σε τέτοια αηδία σαν το MIUI ή σε άλλο βαρύ skin γεμάτο διαφημίσεις. Κι άσε τον καθένα να λέει τα δικά του, και να επιλέγει τρύπες, notch, κάμερες που πετάγονται σαν μην-πω-τι… Στην τσέπη μου και στην αισθητική μου κουμάντο κάνω εγώ. Άσε που δεν τους ενοχλεί το ότι τους τηγανίζει τον εγκέφαλο η κάθε κινέζικη βλακεία με τα 1.2-1.3W/Kg sar.

Vendetta

Το UI της Oneplus το έχεις δοκιμάσει?

djfapples

Το ui της oneplus είναι πολύ smooth αλλά στα 6 giga ram έχει χάλια multitasking ενώ η SONY στα 6 giga σκοτώνει

JR

Άρα ακόμη και τα παιδάκια 10 χρόνων καλύτερα ξέρουν από εσένα που επιμένεις σε μια πεθαμενη μάρκα που έχει πάτωσε σε πωλήσεις.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Ρε ιωαννης Είναι σε τετοιο σημειο η sony πια και τοσο ασχημο ξανα το τηλ που βγαζει που σε λεω βγαζει τωρα προμοσιον απο 800€ σημερα μονο 349… Ποσοι νομιζεις θα τρεξουν ?

Δε γεμιζετε ουτε πουλμαν οι fanboy της sony

Ιωάννης jb

Τιαματ μη λες χαζομάρες 6 συσκευές κυκλοφόρησε η εταιρία για φέτος ξέρεις τη συνεπάγεται αυτό?? ακόμα και 5 εκατομμύρια αν πουλήσει μιλάμε για σχεδόν 1 εκατομμύριο πωλήσεις η κάθε συσκευή!!!
Νομίζεις ότι είναι λίγα???
Πόσο χαζός μπορεί να είσαι αν πιστεύεις κάτι τέτοιο??
Το Xperia 5 εγώ σου λέω ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο πωλήσεις! νομίζεις ότι οι υπόλοιπες ναυαρχίδες θα πουλήσουν πολύ περισσότερο?
Αν το βγάλει 349 θα γίνει το έλα να δεις σοβαρεψου επιτέλους δε μπορώ να ακούω τις μπούρδες που αραδιάζεις σε κάθε άρθρο Sony!
Δε γεμίζουν πούλμαν λέει.. Πως να γεμίσει όταν ο κάθε άσχετος σαν κ εσένα κράζει χωρίς να ξέρει..
Όταν όπως λέει και ο φίλος παραπάνω όλοι οι άσχετοι παίρνουν κινεζιες μόνο και μόνο επειδή άκουσαν ότι είναι οικονομικά και καλά χωρίς να έχει ιδέα τη προσφέρουν εταιρίες όπως η Sony..
Προτείνω σε γνωστό μου τις προάλλες v30 και μου λέει LG? Μα είναι καλά αυτά?
Που φτάσαμε να θεωρούν καλά τα mi9 και τα υπόλοιπα σταγονοκινητα και όχι αυτά που είναι πραγματικά καλά

djfapples

Ο άνθρωπος είναι hater είχε προβλέψει ότι θα κλείσει η SONY το mobile τμήμα της τί να πεις

Vendetta

Καλή η καραμέλα djfapples αλλά από το πολύ πιπίλισμα θα πάθεις τπτ. Το μάθαμε το παραμύθι…όσοι δεν σου κάνουν είναι haters. Τσούζει η αλήθεια?

djfapples

Καλά το παίρνω πίσω το hater είναι superhater o συγκεκριμένος

JR

Γιατί έξω έπεσε στην πρόβλεψη; Κάθε χρόνο και πιο κοντά στο 0% των πωλήσεων δεν πλησιάζει;
Φέτος δεν θα πουλήσει ούτε 4 εκ κινητά παγκοσμίως ενώ για παράδειγμα μόνο το Redmi note 7 έχει πουλήσει 15 εκ κινητά σε 6 μήνες.

Vendetta

JR εν τω μεταξύ πριν 2 μήνες βγήκε το android να γιορτάσει τους 2 δις χρήστες του και ο άλλος χαίρεται για τα 5 εκατομμύρια πωλήσεις που κάνει η εταιρία του…

Ιωάννης jb

Σχεδόν το 1 δις είναι Κινέζοι οι οποίοι παίρνουν σχεδόν αποκλειστικά κινέζικα!
Άρα μας μένουν άλλοι τόσοι!
Πάντως βλέπεις πως αλλάζει κατευθείαν κάτι αν βάλεις τον εγκέφαλο να δουλέψει?
Βλέπεις πανασχετε βεντετα μου πως τα 2 γίνονται 1???
Το υπόλοιπο 1 που μένει επιλέγει με βάση το μάρκετινγκ εκεί τα πρωτεία πάλι έχουν οι Κινέζοι διότι λόγο χαμηλών τιμών αλλά και υψηλού ποσοστού κέρδους για τις πολυεθνικές που τα προωθούν πουλάνε!
Δλδ θέλεις να μου πεις ότι μιμουμενοι οι Κινέζοι το μήλο το οποίο είναι με διαφορά ότι πιο δημοφιλές υπάρχει, δε πουλάνε?
Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους πουλάνε οι Κινέζοι μαζί με τις χαμηλές τιμές και την προώθηση!!!
Ακόμα… άλλο οι χρήστες που εκτός Κίνας είναι 1 δις και άλλο οι ετήσιες πωλήσεις.. δλδ σου φαίνεται λίγο μια εταιρία που βγάζει ποιότητα την ώρα που η τάση λέει η σαβούρα ή μηλιά να πουλάει σχεδόν μια Ελλάδα σε συσκευές?

Vendetta

Ιωάννης αν από τα 2 δις, το 1 δις είναι κινέζοι και από το υπόλοιπο 1 δις την πρωτιά την έχουν πάλι οι κινέζοι άστο αγόρι μου. Με αυτά τα μυαλά κλείσε την εταιρία σου και άντε πούλα κολώνιες…
Το έχεις φιλοσοφήσει βλέπω το πράγμα. Τύφλα να έχουν οι ειδήμονες του marketing και της συμπεριφοράς καταναλωτή

Vendetta

Ιωάννης την εταιρία σου την ρώτησες εάν είναι ευχαριστημένη με 5 εκ συνολικές πωλήσεις (1 εκ η κάθε μία συσκευή στο περίπου)? Για πήγαινε μία βόλτα από τα κεντρικά και κάνε τους μία ερώτηση. Είστε ευχαριστημένοι με 15 εκ το 2016, 13 εκ το 2017, 6.5 εκ συσκευές το 2018 και 5εκ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το 2019? Όχι τπτ άλλο πες τους. Για να δεις εάν συμβαδίζουν οι απόψεις σου στο techblog με τις δικές τους. Μου το παίζεις και γνώστης της τεχνολογίας αλλά επιχειρηματικά δεν πρέπει να σκαμπάζεις και πολλά…

ΥΓ: Έκανε την ερώτηση εάν οι υπόλοιπες ναυαρχίδες των εταιριών θα πουλήσουν πιο λίγα ή πιο πολλά από το xperia 5?
ΥΓ2: Έβγαλες τους ενήλικες πρόβατα. Έβγαλες και τα παιδάκια (10χρονα) κατάντια.
Nio γιατί πήρες το μπλε χάπι? Μορφέας εδώ!!!

Ιωάννης jb

Καλά τώρα τι είναι αυτά που λες πάλι?
Εταιρία μου και αν είναι ευχαριστημένοι..
Μπορεί και να είναι ευχαριστημένοι! ποιος μπορεί να ξέρει σίγουρα κάτι τέτοιο?
Μόνο οι εκ των έσω τα ξέρουν αυτά δλδ πόσο ανίδεος είσαι όταν μου γράφεις τέτοια δε μπορώ άλλο..
Ναι τους έβγαλα, πρόβατα εσύ το είπες, γιατί θα ρωτήσω κιόλας?

Vendetta

Πρόβατα το έχεις πει εσύ σε παλαιότερα σχόλια σου. Έχεις πρόβλημα permissions? Μόλις βρεις τα σκούρα μου πετάς “θα σε ρωτήσω κιόλας”? Ιωάννης όταν πετάς τις κοτσάνες για την Sony μας ρωτάς? Όχι!!! Τις πετάς όπως να ναι.
Θα σου πω εγώ για τα συναισθήματα των στελεχών της Sony με σιγουριά. Δεν γουστάρουν καθόλου αυτό που συμβαίνει. Τρέμουν!!! Έχει μυρίσει το σκατό που έχει πάει στην κάλτσα.
ΥΓ: επειδή δεν τα πιάνεις και πολύ γρήγορα. Αυτό που είπα είναι ότι άλλα λες εσύ και άλλα τα στελέχη της εταιρίας σου. Με άλλα λόγια λες ότι να ναι. Δεν ξέρεις τπτ για την Sony. Κάνεις συνέχεια εικασίες και δεν ξέρεις επιχειρηματικά τι σου γίνεται. Μόλις αποκτήσεις γνώσεις έλα να τα ξαναπούμε. Η εμπειρία χρήσης των συσκευών από τον προσδιορισμό των αιτίων που η Sony δεν πάει καλά έχει μεγάλη διαφορά. Γι αυτό μείνε (χωρίς να μας ρωτήσεις) στη σύγκριση των χαρακτηριστικών των συσκευών. Στα επιχειρηματικά είσαι ΑΝΙΔΕΟΣ!!!

Ιωάννης jb

Κοίτα εναν που μου το παίζει και επιχειρηματίας ρε τρομάρα του.. Τα βρίσκω σκούρα? Δε θα ρωτήσω κανεναν για την άποψη που εχω σχηματίσει για το καταναλωτικό κοινό ξέρω πολύ καλά τι παίζει… Δλδ εσυ ο επιχειρηματίας με τις φοβερές σου γνώσεις πιστευεις οτι είναι διαφορετικά? Πιστευεις οτι τα 10χρονα που εχουν όλα ναομι έχουν σοβαρες γνωσεις ή εχουν ψαξει τη είναι καλύτερο πραγματικά γι’ αυτούς? Παραπάνω για τα 2 δις που αυτομάτως σου αφαιρώ το ένα επειδή τόσοι σχεδον είναι οι κινέζοι χρηστες εσυ με το μεγάλο επιχειρηματικό σου μυαλό και τις φοβερες σου γνώσεις το είχες σκεφτεί..? Το άλλο 1 κ κάτι δις android χρηστων που μας μένει για τις υπόλοιπες χώρες έχουν πάλι μεγάλο ποσοστό κινέζικων τηλ επειδή τα κινέζικα εχουν ισχυρή προώθηση απο τις μεγάλες πολυεθνικές επειδή προσφέρουν και σε αυτές υψηλότερο ποσοστό κερδους… Εσυ με της γνώσεις σου τι ξέρεις δλδ? Ξέρεις κάτι διαφορετικό απο αυτό? Alieexpres, alibaba, amazon κατα κύριο λόγο τη συσκευες πουλάνε εξυπνάκια μου? Κάνε μια αναζήτηση στο ιντερνετ να δεις πόσες συσκευες κυκλοφόρησαν σε παγκοσμιο επιπεδο απο τις εταιριες που παράγουν κινητά για το 19… Ξεπερνάνε τις 2 χιλιάδες!!!! Κάνε μια αναζήτηση να δεις ότι 1,3 δις συσκευες αναμένεται να πωληθουν… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Συζήτηση κάνουμε! Άστο να δω τι άλλο θα μας πει

Vendetta

Από τη στιγμή που διαιρείς το 1.3 δις συσκευές που θα πουληθούν το 2019 με τις 2000 διαφορετικές συσκευές (low-medium-high end τουρλου τουρλου) που θα βγουν το 2019 και μου τις παρομοίασες με το xperia 5 και κάθε κινητό της Sony σταμάτησα να διαβάζω (άσε που υποβαθμίζεις και το κινητό σου-αυτό το σκέφτηκες?). Στατιστική και μαθηματικά έμαθες αυτοδίδακτα ή το σπούδασες σε κάποιο πανεπιστήμιο? Κάτσε. Από τα πόσα δις που έχει η γη ως πληθυσμό το μεγαλύτερο μέρος είναι κινέζοι. Πως είναι δυνατόν να μην είχα σκεφτεί ότι το 1 δις προέρχεται από Κίνα…γαμώτο…νόμπελ μαθηματικών πρέπει να σου δώσουν με αυτή την σκέψη. Και κάτι ακόμα. Εάν θεωρείς ότι στις επιχειρήσεις, όταν θα σε φωνάξω να μου κάνεις μία παρουσίαση, για το τι πρέπει να κάνουμε σαν Sony για να βελτιωθούμε…Μπεις μέσα και μου πεις. Παιδιά τα πράγματα είναι πολύ απλά. Από τη μία έχουμε εμπάργκο στην αμερική, από την άλλη 2 δις κινητά. Το 1 δις είναι κινέζοι και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Το άλλο 1 δις το έχουν πάρει οι κινέζικες εταιρίες. Πάλι δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ. Δόξα το Θεό να λέμε που είμαστε στο μέσο όρο πώλησης του κάθε κινητού. ΘΑ ΣΕ ΑΠΕΛΥΑ!!! Κοίτα να… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Λοιπόν για να τελειώνουμε. Πουθενά δεν έχω πει ότι πιστεύω πως είναι ικανοποιημένοι εκεί στη Sony για τις πωλήσεις που κάνουν στα smartphones! Understand or not? Απλως θεωρώ ότι μια εταιρία με μέσο όρο πώλησης 300+ δολάρια για κάθε συσκευή που πουλάει μπορεί να είναι σε καλύτερη μοιρα από μια κινέζικη που βγάζει 50 δολάρια κέρδος για τη κάθε συσκευή που πουλάει!!! Ποιος σου λέει εσένα ότι ο στόχος τις εταιρίας είναι κάποιος άλλος και όχι το να πουλάει ακριβά? Κανένας δε μπορεί να σου το πει!!! Αυτό που γράφω παραπάνω είναι που κοιτάει κατά κύριο λόγο η κάθε εταιρία! Αυτό είναι που δίνει βάση και η Apple και δε τη κουνάει κανείς!!! Λες να την πειράζει που είναι τριτη σε πωλήσεις και σε λίγο θα τη περάσει και η χαομι? Αυτά τα γράφουν άσχετοι για να επηρεάσουν κόσμο και να δημιουργήσουν κλήμα! Όταν η μία κατά μέσο όρο βγάζει κέρδος 800 δολάρια για κάθε κομμάτι και η χαομι ούτε 100… Τι να λέμε τώρα! Και ακόμα για αυτό που λες παραπάνω δεν λέω πουθενά ότι δε μπορεί να πάει κανείς κόντρα στην τάση! Ότι δεν μπορεί η Sony και η κάθε Sony να το πολεμήσει! Δεν είναι εύκολο όμως,… Συνέχεια »

Vendetta

Ποιος σου είπε ότι έχεις μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους από τους κινέζους. Ποιος? Που το έμαθες αυτό? Στο δημοτικό? Αμ δεν ξέρεις αν ειναι ευχαριστημένα τα στελέχη μέσα στη Sony αλλά ξέρεις τι περιθωριο κέρδους έχουν? Και ξέρεις και τα περιθώρια κέρδους των ανταγωνιστών? Πουλάς μαγκιά γνώσης χωρίς να ξέρεις τι σου γίνεται?
Η αμάθεια σκοτώνει. Η ημιμάθεια δολοφονεί. Ιωάννης μόλις κατάλαβα τι γίνεται με σένα. Δεν είσαι για απόλυση, έχεις δίκιο!!! Ούτε καν πρέπει να προσληφθείς!!!

Ιωάννης jb

Μου είπε ενα πουλάκι μου ψιθύρισε στο αυτί οτι η sony βγαζει 4 κατοστάρικα κερδος για κάθε συσκευη που πουλάει και η χαβάη 2!
Σε ενα δημοτικό απο έξω ηταν αυτό το πουλάκι απλα δε θυμάμαι σε ποιο να σε πω να πας να το βρεις να σου τα πει@!!!
Ποιος να μου τα είπε ρε μη σου πω και καμια βαριά κουβέντα! εψαξα και έμαθα!!! Οπως όλος ο κόσμος! σταμάτα να γράφεις φιλοσοφικά για την αμάθεια και την ημιμάθεια αντε που μου το παίζεις και εξυπνος με τα ρητα

Vendetta

Έψαξες και έμαθες? Αχαχαχαχαχα.Σας ευχαριστούμε κύριε. Θα σας ειδοποιήσουμε.
Από τη στιγμή που κατάλαβα τι είσαι δεν θα σου δώσω άλλο από τον πολύτιμο χρόνο μου. Γράψε στους άλλους νούμερα και ιστορίες που δεν έχουν καμία βάση.

John

Τα 10 χρονα έχουν απείρως περισσότερες γνώσεις από εσένα αγαπητέ…πριν αγοράσουν κάτι με το χαρτζιλίκι τους είναι όλη μέρα στο youtube και στα site και ψάχνουν…. μακάρι να έβγαζε και η sony κινητά σαν το Note 8 pro και το Mi9T pro. Τότε δεν θα ήταν στον πάτο.

djfapples

Η SONY είναι παντρεμένη με την ποιότητα τόσο υλικών, καινοτομίας όσο και λογισμικού δεν βάζει ram με το κιλό δεν βάζει μπαταρίες που φορτιζουν τρακτέρ είναι Γιαπωνέζικης αισθητικής χωρίς τα καγκουρίστικα των Κινέζων έχω SONY από το XPERIA P κ συνεχίζω ακόμα δουλεύουν όλα ποιοτικά κ αθάνατα

Vendetta

Αγαπητοί φανατικοί μου φίλοι. Απορώ πως είναι δυνατόν να φανατίζεστε τόσο με την Sony και την κάθε Sony. Εάν θεωρείτε ότι αξίζει γιατί πωλείτε μόνο 5 εκατομμυριάκια ποιοτικές συσκευούλες οεο? Από μικρό ή από τρελό θα μάθεις την αλήθεια Johny!!! Άντε ρώτα το 10 χρονο…
Το έγραψα και σε άλλο σχόλιο αλλά για κάποιο λόγο δεν ανέβηκε. Την εταιρία σας την έχετε ρωτήσει αν ασπάζεται τις μπαρούφες που λέει ο φίλτατος Γιαννάρας? Δηλαδή Γιαννάρα είναι ικανοποιημένη η εταιρία σου που το 2017 πούλησε 13.5 εκατ συσκευες, το 2018 6.5 εκατ και φέτος σύμφωνα με τις προβλέψεις πάει για 5 εκατ? Γιατί κάτι μου λέει ότι άλλα λες εσύ και άλλα αισθάνονται (μικρές πορδίτσες έχουν αρχίσει να φεύγουν) τα στελέχη της Sony…
Djfapples εύχομαι να μην γίνει ποτέ αλλά αν δεις τα στατιστικά της Sony σε λίγα χρόνια θα μείνεις ως συλλέκτης με τα ποιοτικά κινητά της…ξέρω ξέρω…μεγαλο hater!!!

Vladimiros

Μα αφου φιλε Vendetta οταν ακουμε να λενε για τα μπεζελ και μονο εκει βαρανε στα Sony,πως να μην αντιδρασεις..παλια ελεγαν και για την μονη καμερα,τωρα που η εταρια εβαλε 3 καμερες,πολυ καλη οθονη δεν λενε τιποτα…να με πειτε για την σειρα Xperia 10/10 plus ναι εκει εχουν μπεζελ μα το παραδεχομαστε..αλλα μην λεμε και οτι ναναι..προσωπικα μονο καμερα εμεινε για τα Sony και μετα δεν λυπει τιποτα…πουλαει δεν πουλαει η Sony ξερει μονο…

Vendetta

Ρε συ μαζί σου. Δεν έχω πρόβλημα με την Sony. Με τον φανατισμό έχω πρόβλημα. Ειδικά με άτομα όπως ο Ιωάννης που αρχίζει να λέει ότι του καπνίσει για τις πωλήσεις της Sony. Εάν ήταν εδώ μεγαλοστέλεχος της Sony θα τον είχε αρχίσει στις καρπαζιές. Αλλά δεν πιστεύεις ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να το λύσει η Sony? Να είναι στο ότι δεν αφουγκράζεται το κόσμο, στο ότι δεν κάνει την απαιτούμενη διαφήμιση? Κάπου υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να το λύσει έγκαιρα!!!

Vendetta

djfapples εεε ναι. Διότι οι άλλες εταιρίες είναι παντρεμένες με τις αστοχίες, την κακή ποιότητα, την μη ικανοποίηση του πελάτη και την καγκουριά…
Ποιος σου είπε ότι μία εταιρία βάζοντας με το κιλό μνήμη RAM ή αυξάνοντας τα mAh της μπαταρίας δεν δίνει έμφαση στην ποιότητα αλλά την ποσότητα? Μου θυμίζετε επιχειρηματίες που αντί να δουν τα προβλήματα των εταιριών τους τα βάζουν με τους ανταγωνιστές τους. Αμ δεν πάει έτσι…
Όσες παντριές και να κάνει η Sony πρέπει να κάνει αλλαγές διότι δεν την βλέπω καλά τα επόμενα έτη. Ήδη έχει μπει σε στρατηγικές συρρίκνωσης κλείνοντας μονάδες, τμήματα όπως άρχισε να κάνει η Nokia και Blackberry.
Επί του θέματος. Γιατί δεν πουλάς το κινητό στα 550 ευρώ χωρίς τα ακουστικά και με βάζεις να πληρώνω 799€ για να πάρω δώρο τα ακουστικά αξίας 260 ευρώ? Κατάβασε την τιμούλα, γίνε ανταγωνιστικός ώστε ο μέσος Έλληνας να σκεφτεί να αγοράσει το κινητό σου που δεν έχει πλέον το Brand που πρέπει και αν θέλεις δώσε μία έκπτωση στους κατόχους 20% να αγοράσουν τα ακουστικά σου.

sannad

Τα sony είναι πολύ ποιοτικά κινητά και απροβλημάτιστα, έχω το XZ3 ένα χρόνο και δεν κάνει κιχ, επίσης με μικρή μπαταρία για πολλούς μου βγάζει άνετα δυο μέρες. Με μονή κάμερα και τραβάει καλύτερα από άλλα με τριπλές. Τι να λέμε τώρα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και δύσκολα θα πάρω κάποιο άλλο κινητό στο μέλλον. Έχω δει και από φίλους μου που έχουν Xiaomi και huawei τι σαβούρες είναι.

Vendetta

Έχω iphone 3gs, note 3, htc desire hd, nokia, ακόμα και το motorola (πρώτο μου κινητό) λειτουργούν απροβλημάτιστα. Και…?

djfapples

Καλό αυτό αλλά είναι ένα από τα πολλά

Kostas

Έχω Samsung s2 και δουλεύει, τι πάει να πει αυτό?

JR

Τα Huawei και τα Honor σύμφωνα με έρευνα που είχε γίνει πέρυσι στην Γαλλία ήταν κορυφαία σε ποιότητα (παρουσίαζαν τις λιγότερες βλάβες δηλαδή). Για την ιστορία δεύτερη ήταν η Apple.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Σε καθε αρθρο που βγαινει ο τιτλος ειναι οτι η sony πουλά ολοενα και λιγότερο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.