TCL Plex ελληνικό unboxing video

, TCL Plex ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και κάνουμε unboxing το TCL Plex με οθόνη 6,53 ιντσών τεχνολογίας LCD με ανάλυση FullHD+, επεξεργαστή Snapdragon 675, μνήμη RAM 6GB, ενσωματωμένη μνήμη 128GB (δέχεται κάρτες μνήμης micro SD), τριπλή κάμερα AI με 48MP + 16MP + 2MP + 2MP, selfie camera 24 Megapixel και μπαταρία με χωρητικότητα 3820 mAh.

Το TCL Plex ενσωματώνει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ραδίοφωνο FM και πρόσφατα αναβαθμίστηκε σε Android 10. Η τιμή του σήμερα είναι 199 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

, TCL Plex ελληνικό unboxing video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

Βόλτα στο περίπτερο της TCL στο MWC 2024 [Booth tour video]

Ανακαλύψτε μαζί μας τις τεχνολογικές προόδους που έχει κάνει η TCL για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη κάνοντας βόλτα στο booth της στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη.

Gear featured TCL

TCL NXTPAPER 3.0: Τεχνολογία οθόνης που φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως έως και 61%

Η TCL αποκάλυψε την τεχνολογία οθόνης NXTPAPER το 2021 και τώρα, στη CES 2024 στο Λας Βέγκας, ανακοίνωσε το NXTPAPER 3.0.

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 40 NXTPaper 5G: Οθόνη με αίσθηση χαρτιού και ξεκούραστη θέαση

Το TCL 40 NXTPaper 5G είναι ένα μοναδικό smartphone καθώς φέρνει την καινοτομία NXTPAPER μέσω της οποίας η οθόνη έχει την αίσθηση και την υφή του χαρτιού για ξεκούραστη πολύωρη θέαση περιεχομένου!

Gear IFA 2023 TCL

Dolby Atmos: Έρχεται στις τηλεοράσεις TCL [IFA 2023]

H Dolby Laboratories παρουσίασε την τελευταία της καινοτομία στον καθηλωτικό ήχο, το Dolby Atmos FlexConnect.