TechblogTV YouTube, Το μεγαλύτερο κανάλι με ελληνικά hands-on video

Το Techblog ξεπέρασε πρόσφατα του 20.000 subscribers στο YouTube και συνεχίζει να είναι το μεγαλύτερο κανάλι με ελληνικά hands-on video τεχνολογίας. Κάθε βίντεο που δημοσιεύεται στο κανάλι μας στο YouTube καταγράφει μέσα σε ελάχιστες ώρες χιλιάδες views και δεκάδες σχόλια από φανατικούς φίλους της τεχνολογίας.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για το support και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά με video-reviews που μπορείτε να εμπιστευτείτε!

Κάντε και εσείς +Εγγραφή στο μεγαλύτερο ελληνικό κανάλι με hands-on video βίντεο τεχνολογίας. TechblogTV, 20.000 subscribers and counting…

Επεξεργάστηκε την 3 Οκτωβρίου 2013 13:16

Σχόλια

  • Το Techblog.gr είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο οργανωμένα και "πλούσια" κανάλια στο YouTube.Δεν είχα και δεν έχω κανένα παράπονο,keep up guys!

  • Κώστα και οι συνεργάτες σου έχω να σας πω ένα μεγάλο μπράβο για τη καλή δουλεία που κάνετε καθημερινός. Το πρώτο βίντεο σου που είδα Κώστα ήταν αυτό εδώ https://www.youtube.com/watch?v=U3lUnvCVQAs από τότε κάθε μέρα techblog.

  • Ενοειται οτι το techblog ειναι το καλυτερο... Ενοειται οτι καθε μερα τουλαχιστον εγω προσωπικα αφιερωνω αρκετο χρονο "διαβαζοντας" στο techblog! Πολυ καλη δουλεια Κωστα συνεχισε ετσι...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.