techblogTV: Η κατασκευή των booth της έκθεσης Ήχος-Εικόνα Show 2007

Τα booth των εκθετών έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να αποκτούν μορφή. Εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα γυψοσανίδας και πολύ φαντασία χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν την καλύτερη έκθεση Ήχος-Εικόνα Show που έχει πραγματοποιηθεί έως σήμερα. Ο φακός του techblogTV κατέγραψε τις προετοιμασίες για το χτίσιμο των booth και παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον βίντεο με τη διαδικασία κατασκευής τους. Δείτε το βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 9 Φεβρουαρίου 2008 10:17

Σχόλια

  • Για το αν θα είναι η "καλύτερη" έκθεση Ήχος-Εικόνα Show που έχει γίνει έως σήμερα έχω κάποιες επιφυλάξεις... Χωρίς τη συμμετοχή όλων ή έστω των περισσότερων εταιρειών νομίζω ότι δε μπορεί να χαρακτηριστεί ως η καλύτερη.

  • Απουσιάζουν Sony, Panasonic, Pioneer, Toshiba. Σίγουρα αυτό είναι πλήγμα μιας και πρόκειται για εταιρείες που έχουν καινοτόμα προϊόντα και φανατικό κοινό.

    Καλύτερη ίσως να μην είναι από αυτές του 2002 και 2003. Πιστεύω όμως ότι επειδή είναι η χρονιά της Υψηλής Ευκρίνειας και η κα. Χριστίνα Δημοπούλου (Τεχνική Εκθεσιακή) έχει δώσει τον καλύτερό της εαυτό οι επισκέπτες θα πλημμυρήσουν τους διαδρόμους της έκθεση.

    Τα περίπτερα είναι κολοσσιαία και οι υπεύθυνοι των εταιρειών που συμμετέχουν είναι όλοι τους ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Αυτό το το feedback είχα εχθές και σήμερα από το Helexpo.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.