Ξεπακετάρω τα δύο άκρα: iPhone 12 mini & iPhone 12 Pro Max

, Ξεπακετάρω τα δύο άκρα: iPhone 12 mini & iPhone 12 Pro Max

Τα νέα iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα και έχουμε στα χέρια μας τα 3 από τα 4 μοντέλα για να ένα επικό unboxing video. Δείτε την διαφορά στο μέγεθος των νέων iPhone και κάντε υπομονή για το review των Mini ή Pro Max (δεν έχω αποφασίσει ποιο από τα δύο θα κάνω!). Θυμηθείτε εδώ το review του iPhone 12.

iPhone 12 mini

Αν και μικρότερο σε μέγεθος από όλα, το iPhone 12 mini δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγαλύτερα μοντέλα, καθώς παρά την οθόνη των 5,4 ιντσών η νέα πρόταση έρχεται με διπλό σύστημα κάμερας, όπως το μεγαλύτερο αδερφάκι του, αλλά και τη δύναμη του A14 Bionic.

iPhone 12 Pro Max

Το φετινό τούμπανο της σειράς ονομάζεται iPhone 12 Pro Max έρχεται με τη μεγαλύτερη οθόνη που έχουμε δει σε iPhone, καθώς και αισθητήρα LiDAR. Η νέα flagship πρόταση της εταιρείας έρχεται με OLED 6,7 ιντσών, τριπλό σύστημα κάμερας με 2.5x οπτικό ζουμ, αλλά και τον αισθητήρα LiDAR. Επίσης, ενσωματώνει τον A14, ο οποίος υπόσχεται να προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις της αγοράς των smartphone.

Οι τιμές των νέων iPhone 12 στην Ελλάδα:

iPhone 12 Mini 64GB, 869 ευρώ
iPhone 12 Mini 128GB, 929 ευρώ

iPhone 12 64GB, 969 ευρώ
iPhone 12 128GB, 1029 ευρώ
iPhone 12 256GB, 1159 ευρώ

iPhone 12 Pro 128GB, 1229 ευρώ
iPhone 12 Pro 256GB, 1379 ευρώ
iPhone 12 Pro 512GB, 1629 ευρώ

iPhone 12 pro Max 128GB, 1339 ευρώ
iPhone 12 pro Max 256GB, 1499 ευρώ
iPhone 12 Pro Max 512GB, 1749 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Περιμένω το 12 pro Max σε κάποιες μέρες .

Στο χρωμα δεν ξέρω αν έκανα λάθος επιλογή καθότι σκεφτόμουν το pacific blue αλλά τελευταία στιγμή κινήθηκα σε safe επιλογή χρώματος και πήρα το graphite.

Κώστα αν το έχεις δουλέψει το pro Max θα ήθελα σχετική ενημέρωση για μπαταρία .

Chris_BMW

Άσχετο με το άρθρο αλλά σχετικό με I phone και iOS .

Όσοι έχετε Xs ,Xs Max ΜΗΝ αναβαθμίσετε σε 14.2 (αν δεν το έχετε ήδη κάνει ) έχω θέμα με μπαταρία και με WiFi (κάθε φορά που μπαίνει σε κατάσταση αναμονής αποσυνδέεται )

ΑΝΔΡΕΑΣ

Είναι βέβαιο οτι κανεις κατι λαθος. Κάθε έκδοση λειτουργικού μας είναι πρότυπο από Οκλαχόμα εως νιμπίρου. Καλό θα ήταν να προτρέψουμε όλους για αναβάθμιση σε 12προ μαξ κ mac a1 k ipad pro . Δε θα ασχολούμαστε με wifi k batery drain. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕ ΕΧΤΡΑ QUICK CHARGE να χετε μουτρα να σας λύσουμε τα θέματα.
Τι Χs K πράσινα άλογα. Δε μας νοιάζει κύριοι! Άντε μπράβο.

Chris_BMW

Κώστα η 14.2.1 αφορά μόνο τη σειρά 12.
Δυστυχώς..

Last edited 3 years πριν by Chris_BMW
Χρηστάρας

Κωστα μαρεσει πολυ το “ξεπακεταρω” αντι για το “unbox”. Eκτός απο το οτι χρησιμοποιείται περισσότερο την ελληνική γλώσσα, είναι ωραίο και ηχητικά, γεμίζει το στόμα. Keep it!

Christos

Παράγγειλα iphone 12 mini white σαν δεύτερα συσκευή μιας και χρησιμοποιώ ως βασικό κινητό το 11 pro max . Κώστα τι λές? Θα μου κινήσει το μικρό την προσοχή και θα το εχω σαν βασικό? 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.