Xiaomi Mi A3 ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Xiaomi Mi A3 hands-on review, Xiaomi Mi A3 ελληνικό hands-on video review από το Techblog

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Xiaomi Mi A3 με οθόνη 6.1 ιντσών τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση HD+ (1560×720 pixel), επεξεργαστή Snapdragon 665, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB (δέχεται κάερτες μνήμης micro SD έως 256GB).

Διαθέτει τριπλή κάμερα 48MP + 8MP + 2MP, selfie camera 32 Megapixel, μπαταρία με χωρητικότητα 4030 mAh με γρήγορη φόρτιση και γυαλί Gorilla Glass 5 μπροστά πίσω.

Το Xiaomi Mi A3 έρχεται με αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, αναγνώριση προσώπου (face recognition), ραδιόφωνο FM και η τιμή του είνα 279 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

Xiaomi Mi A3 hands-on review, Xiaomi Mi A3 ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Xiaomi Mi A3 hands-on review, Xiaomi Mi A3 ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Xiaomi Mi A3 hands-on review, Xiaomi Mi A3 ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Xiaomi Mi A3 hands-on review, Xiaomi Mi A3 ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Xiaomi Mi A3 hands-on review, Xiaomi Mi A3 ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Xiaomi Mi A3 hands-on review, Xiaomi Mi A3 ελληνικό hands-on video review από το Techblog

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
john

το κινητο το εχω και εχει επιλογη να τραβας στα 48 mp απλα το προσπερασες στο 12.52 στην επιλογη pro αλλα και στην απλη φωτογραφια πας επανω δεξια στης 3 παυλες και μετα βλεπεις την επιλογη 48mp

Νεκταριος

ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙΡΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΕΣ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΝ Ο 665SD ΕΤΡΕΧΕ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τριαντάφυλλος

Κώστα καλημέρα.Πολύ καλο review. Θα ηθελα να σε ρωτήσω αν παρατήρησες ότι το ηχείο όταν σου μιλάνε είναι αρκετά σιγά σε σχέση με άλλ ακινητά και αν έχεις ακούσει για κάποιο τέτοιο θέμα.Ευχαριστω

Τριαντάφυλλος

Ευχαριστω πολύ.Μαλλον θα πρέπει να το πάω για έλεγχο.Αντε πάλι hard reset κοκ…….Ευχαριστω

Keysmith

Το γράφουμε και σε άλλα φόρουμ. Το κινητό έχει 282 ppi dpi πολύ κοντά στο οπτικό όριο 300ppi που βλέπει το μάτι. Εκτός και αν κάποιος έχει μυωπία και εστιάζει πιο κοντά από το φυσιολογικό (μπορεί να μην βλέπουν μακρυά αλλά εστιάζουν πιο κοντά οι μυωπες) δεν πρόκειται να δεις πιξελ και είναι ψυχολογικό παρά ουσιαστικό. Που και να δεις (κάποιοι λένε ότι βλέπουν) τι έγινε; η μικρότερη ανάλυση έχει πραγματικά θετικά όπως καλύτερες επιδώσεις και λίγο αυτονομία για τον ίδιο λόγο (μικρότερος φόρτος cpu gpu). Πολύ καλό κινητό φαίνεται χωρίς ελλείψεις (και SD amoled fm ir 3.5mm) αν προσωπικά θα το προτιμούσα με Miui.

forneverarrow

Μάλιστα… Με αφορμή το σχόλιο σου (δεν διαφωνώ σε κάτι) θέλω να κάνω μια παρομοίωση. Τα iPhone 6,7,8, Xr με 323ppi είναι κατακριταία απο όλους (αλίμονο αν όσοι τα κράζουν τα εχουν πιάσει ποτέ στα χέρια τους) εκτός απο όσους τα εχουν. Εδώ τι; Κάτω απο 300 και επειδή είναι κοντά στα 300 είναι οκ;; Ή μήπως μια AMOLED σε τέτοιο κοστος κάνει σημαντική διαφορά; Ούτε τα 279€ είναι δικαιολογία δεδομένου οτι μιλάμε για downgrade. Έχει η γυναίκα μου το Mi A1 με μια εξαιρετική LCD 1080p, το A2 ήταν και αυτό στα ίδια και τώρα κόψανε απο την οθόνη (ξεκάθαρα) για να βάλουν overkill καμερες, πράγμα αχρείαστο σε αυτή την κατηγορία. Μπορεί όντως να δείχνει καλή στο μάτι αλλα δεν είναι σε καμία περίπτωση καθαρή η εικόνα όπως στα 1080p ειδικά αν θες να δεις φωτογραφία σε zoom. Ας έβαζαν μια 32αρα κάμερα καλύτερα με μια καλή 1080p LCD και θα είχαν ένα πολύ πιο ισορροπημένο κινητό.

keysmith

δεν έκοψαν από τις οθόνες.. έβαλαν amoled. Από την ανάλυση έκοψαν της οθόνης, όχι την οθόνη συνολικά. Η οθόνη αναβαθμίστηκε ώς προς το είδος χρώματα, αντίθεση, κορεσμός, φωτεινότητα και μερικά ακόμα. Απόδειξη το κόστος μίας 1080p LCD που είναι.. πες εσύ 20€ (δες στο ebay ανταλλακτικό για Mi A1 ή άλλο κινητό 1080p lcd) και 120€ για amoled. Άρα γιατί “έκοψαν”? Δεν ήταν εύκολο για αυτούς να βάλουν άλλη μία φτηνή 1080p LCD? Όταν η οθόνη είναι (πολύ) ακριβότερη από την προηγούμενη δεν μπορούμε να λέμε “κόψανε”. Η ανάλυση μειώθηκε αλλά εδώ λέμε ότι αυτό ΔΕΝ είναι ορατό ή σχεδόν δεν είναι ορατό (εγώ δεν το βλέπω). Σκοπός του 720p προφανώς η μείωση του κόστους (σε σχέση με 1080p amoled) και ο μικρότερος εσωτερικός ανταγωνισμός του mi 6 se. Δεν ξέρω αν είχες ποτέ amoled. Εγώ είχα στο nokia 808 και ήταν ανάλυσης 640Χ320 και καθόλου δεν με πείραζε και έπρεπε να κοιτάξω καλά να δω pixel (180dpi?). Οσο για το μαύρο (απόλυτο) και τα χρώματα απλά δεν υπάρχει σύγκριση (και δεν είχε το πρασινίζων των samsung νομίζω τις κατασκεύαζε η… toshiba?) Προσωπικά και από εμπειρία δεν θα είχα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να πάρω το Α3 από θέμα 720 οθόνη. Άλλα… Συνέχεια »

stavros

καλημέρα Κώστα η παραλία που περιγράφεις που είναι??

Stefanos

To mi a3 pro θα έρθει Ελλάδα ή όχι
Και αξίζει να το πάρω θα με ενόχληση σε games και σε καθημερινή χριση η super amoled 720p οθόνη του

Ηλίας

Υπάρχουν καθόλου αναφορές για το αν θα βγει το mi a3 pro που λογικά θα έχει και nfc μιας και το περιμένω λίγο καιρό τώρα και δεν παίρνω το mi a3 μόνο και μόνο για αυτό το λόγο. Υπάρχει καμιά πληροφορία σχετικά με αυτό; Ευχαριστώ.

SAKIS

Καλό το κινητό αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο διαδίκτυο μέσω κάρτας φοιτητικό vodafone.Μήπως γνωρίζεις κάτι?

Στράτος

Θέλω την βοήθεια σου Κώστα γιατί είμαι ανάμεσα σε 3 κινητά.
Το Huawei p 30 lite, το xiaomi note 8 pro και το xiaomi mi A3.
Βέβαια ανάλογα την τιμή γνωρίζω ότι το mi A3 είναι καλή επιλογή.
Εγώ είμαι πολύ φαν της φωτογράφισα ταξίδια κλπ.
Ποιο λοιπόν κατά την γνώμη σου θα μου πρότεινες ανάλογα την τιμή και τα χαρακτηριστικά τους

Αναστάσιος Γιαχαλής

Κε Βλαχάκη ενδιαφέρομαι για το Mi A3 128GB. Έχω ήδη το Mi A2. Απ’ ότι ξέρω δεν έρχεται επίσημα μέσω της Info Quest και γι΄αυτό και τα Skroutz-καταστήματα που το φέρνουν δίνουν 1 χρόνο εγγύηση αντί για 2. Επίσης εάν πήγαινα στην έκδοση των 64GB, θα έπρεπε να δώσω το διπλάσιο περίπου ποσό ώστε να έχω 2 χρόνια εγγύηση ενώ μπορώ να το βρω εδώ, Ελλάδα, σε πολύ καλή τιμή αλλά «θυσιάζοντας» 1 χρόνο εγγύηση; Στο ίδιο εργοστάσιο δεν κατασκευάζονται όλα; Τι γνώμη έχεις πάνω σε αυτή την απορία μου;

Αναστάσιος Γιαχαλής

Σ’ ευχαριστώ, αλήθεια πότε θα μας έρθεις πάλι Πάτρα;

Αναστάσιος Γιαχαλής

Να ρωτήσω κάτι τελευταίο; Xiaomi Mi A3 ή Motorola One Vision;

Μίλτος

Redmi note 8 pro η xiaomi mi 9 lite; Κώστα μια γνώμη μιας και δεν έχω δει review για το mi 9 lite ακόμα.

Alfa

Καλησπέρα πήρα το ίδιο κινητό και θα ήθελα να μου πεις σχετικά με το ηχείο.Εχει 2 εξόδους ήχου το κινητό δεξιά και αριστερά κάτω ή μόνο δεξιά είναι;έπεσε νερό και δεν μπορώ να καταλάβω αν ήταν έτσι από την αρχή η έγινε τώρα . ευχαριστώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.