Reviews

YouTube Silver Play Award: Το σηκώσαμε και το αφιερώνουμε σε ολους εσάς

Τα καταφέραμε Techbloggers, το κανάλι του Techblog στο YouTube ξεπέρασε τους 100.000 subscribers και σας ευχαριστούμε πολυ όλους για την συντροφιά σε αυτό το απίθανο ταξίδι τεχνολογίας ολα αυτά τα χρόνια!

Το κανάλι του Techblog στο YouTube είναι το πρώτο κανάλι τεχνολογίας στην Ελλάδα και δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2007! Σήμερα, 12 χρόνια μετά βραβέυεται από το YouTube με το Silver Play Award για το ορόσημο των 100.000 και πλέον συνδρομητών!

Σε αυτό το μεγάλο ταξίδι τεχνολογίας και review συσκευών πάντα συνοδοιπόροι μας όλοι εσείς που με την αγάπη σας και την υποστήριξή σας μας δώσατε την δύναμη να λάβουμε αυτή την τιμητική διάκριση από το YouTube.

Αφιερωμένο λοιπόν αυτό το βραβείο σε όλους εσάς, τους φίλους της τεχνολογίας και του Techblog. Πάμε να δούμε μαζί το unboxing του πακέτου που περιέχει το Silver Award, παρέα με το Μαγικό Κοπίδι που τόσα χρόνια συντροφεύει κάθε μας ξεπακετάρισμα!

Η τεχνολογία μας ενώνει!

Επεξεργάστηκε την 14 Απριλίου 2019 15:06

Σχόλια

  • Πολλά συγχαρητήρια Κώστα για όλη αυτή την προσπάθεια και τον αγώνα όλα αυτά τα χρόνια! Σε παρακολουθώ από το 2010 στο youtube και στο site! Συνεχίστε ακάθεκτα παιδιά!

  • Από τις αρχές του σε είχα ανακαλύψει σχεδόν...!!! Θα μπορούσες να τους είχες ξεπεράσει καιρό τους 100Κ εδώ και αρκετό καιρό πιστεύω αν ήθελες!!! Αν κάνεις reviews και περισσότερα τηλέφωνα ακόμη και των 100 ευρώ πιστεύω θα ανέβεις αρκετά!!! Μπορείς να κάνεις και συγκριτικά μεταξύ κινητών σε ταχύτητα αλλά και κάμερα και πολλά άλλα ακόμη!!! Λέω ιδέες 😋... Καλή συνέχεια!!!👍😉

    • Η τεχνολογία μας ενώνει! Τώρα χαιρόμαστε αυτό που έχουμε και όλοι μαζί οι 100k.

  • Η τεχνολογία μας ενώνει Κώστα εδώ και 12 χρόνια! Συγχαρητήρια και γρήγορα για το Gold!!!

  • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κώστα. Το παλεύεις ακαθεκτος 12 χρόνια τώρα και μεις είμαστε εδώ όλα αυτά τα χρόνια για να σε προσέχουμε και να σε συγχαίρουμε για τον κόπο σου.

    ΑΝΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ 1.000.000 SUBSCRIBERS !!!!

    • Η τεχνολογία μας ενώνει. Σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη.

  • Μπραβο κωστα αξιζεις τα καλυτερα.εισαι αψογος σε παρακολουθω χρονια.ευχομαι οτι καλυτερο!

  • Συγχαρητήρια Κώστα!!
    Εύχομαι να γίνουν και ένα εκατομμύριο!!
    Η τεχνολογία μας ενώνει!))

  • Μπράβο Κώστα! Πάντα απολαυστικά τα reviews σου, βλέπω και για τις συσκευές που δεν με ενδιαφέρουν! Αντε και το χρυσό!

    • Σε ευχαριστώ πολύ που βλέπεις τα βίντεο μου!! Σε ευχαριστώ για το support!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.