ZTE V9, Παίζουμε Angry Birds seasons και Raging Thunder II

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας το tablet ZTE V9 και δοκιμάζουμε τις ικανότητές του στα games παίζοντας Angry Birds seasons και Raging Thunder II. Η οθόνη αφής του V9 είναι 7 ιντσών, τεχνολογίας resistive και ανάλυσης 800×480 pixels. Ο επεξεργαστής είναι 600MHz και η μνήμη RAM 512MB. Δείτε το βίντεο.

Σχόλια

  • Ευχαριστουμε για το βιντεακι.
    Θα μπορουσες να μας πεις πως σου φαινεται η resistive οθονη οσο αφορα :
    1) το touch feeling
    2) ποσο smooth ειναι οταν κανεις scroll τις οθονες στην αρχικη επιφανεια εργασιας
    3) ποσο ευκολα πατιουνται γενικα τα εικονιδια και αν θελει καποια σχετικη δυναμη, μια μικρη συγκριση σε σχεση με το αν ηταν capacitive

    Επισης θα ηθελα να μας πεις αν μπορεις, πως σου φανηκε το gyroscope οταν επαιζες το raging thunder και εστριβες. ηταν καλη η αποκριση της οθονης σε σχεση με το πως γυριζες την συσκευη (σαν τιμονι) ?

    ευχαριστω και παλι :).

  • Αντωνης:
    Για οθονη resistive εχει πολυ καλη αποκριση κ συμπεριφορα. Ναι ρολαρει κανονικα και smooth. Δεν θελει ιδιαιτερη πιεση. Στο scroll μεσα στα διαφορα μενου πρεπει να εισαι προσεκτικος κα να πιεζεις λιγο παραπανω διαφορετικα κανει λαθος επιλογες. Το γυροσκοπιο ειναι μια χαρα, σε καθε περιπτωση μπορεις να ρυθμισεις την ευαισθησια του απο τις ρυθμισεις του παιχνιδιου.

  • Δεν είναι κακό ρε Κώστα.Τί να κάνουμε?απο παιχνίδια δεν πιάνεις μία?χαχαχα!
    Να σου κάνω εγώ μία άλλη ερώτηση: αυτό ή το archos με τη διαφορά που έχουν στα χρήματα.Και μία δεύτερη ας υποθέσουμε ότι κάναν τα ίδια χρήματα ακριβώς.Τότε ποιό θα διάλεγες?

  • giannis, το έχω παραδεχτεί δημόσια! Η τελευταία φορά που έπαιξα games ήταν στο δημοτικό στην Amiga 500! :p

    Τώρα στην κόντρα μας: Είναι διαφορετικές συσκευές. Το Archos 70 δεν είναι τηλέφωνο ούτε ενσωματώνει GPS :(
    Από την άλλη έχει καλύτερη οθόνη από το V9, καλύτερο επεξεργαστή (μικρότερη όμως μνήμη RAM 256MB-512MB) και είναι πιο λεπτό και ελαφρύ, φοράει και Android 2.2 (το V9 Android 2.1).

  • Κώστα και πάλι δεν μου απαντάς.Το 3g είναι όντως σημαντικό το gps για μένα όχι.Ας ξεπεάσουμε τις διαφορές και ας κάνουμε απλά κάποιες επιλογές.Αυτό ή το archos.Και στην περίπτωση που πείς το archos τότε αυτό θα ίσχυε ακόμα και αν κόστιζαν το ίδιο?

    απο κεί και πέρα μην φανταστείς και γώ δεν είμαι κανένας hardcore gamer! Πλάκα σου κάνω!

  • giannis, εγώ έχω πάρει το Archos γιατι το χρησιμοποιώ μόνο μέσα στο σπίτι, έχει πολύ καλή οθόνη για τα λεφτά του σε ότι αφορά την αφής και το multi-touch και είναι ελαφρύ ώστε να το κρατάω ψηλά στα χέρια μου όταν είμαι ξαπλωμένος. Όχι, το Archos δεν αξίζει για περισσότερα από 250 ευρώ. Το έχω πει και το επαναλαμβάνω, δεν είναι εποχή για επενδύσεις σε tablet, όχι λόγο οικονομικής κρίσης αλλά λόγο ανώριμης τεχνολογίας.

    To ZTE V9 έχει πολύ αξιοπρεπή τιμή για αυτά που προσφέρει, απλά κάποιος θα χαλάσει η απουσία του multi-touch που είναι βασική όταν σερφάρεις.

  • Το ότι το Archos έχει HDMI και μπορείς να το συνδέσεις σε μία μεγάλη tv και να ευχαριστηθείς
    βίντεο παιχνίδια ίντερνετ κλπ., δέν μετράει;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.