COSMOTE At HOME | Σταθερό τηλέφωνο σε 1 ώρα

, COSMOTE At HOME | Σταθερό τηλέφωνο σε 1 ώραΜε τα νέα προγράμματα της COSMOTE οι πελάτες μπορούν να έχουν σταθερό γεωγραφικό αριθμό για να δέχονται κλήσεις στο σταθερό τους, όταν βρίσκονται εντός μιας προκαθορισμένης γεωγραφικής ζώνης (home zone), ενώ επίσης μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις τόσο προς σταθερά, όσο και προς κινητά τηλέφωνα, με ιδιαίτερα χαμηλές χρεώσεις, απολαμβάνοντας το χαμηλότερο πάγιο της αγοράς.

O σταθερός γεωγραφικός αριθμός (νέος ή μέσω φορητότητας) παρέχεται σε συνεργασία με την εταιρία Voicenet. Τα νέα προγράμματα είναι διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα και οι πελάτες μπορούν να καλούν σε οποιοδήποτε προορισμό.

Συγκεκριμένα, για τους οικιακούς πελάτες διατίθενται δύο προγράμματα: το COSMOTE At Home 500 και το COSMOTE At Home 500+60, ενώ για τους εταιρικούς πελάτες διατίθενται τέσσερα προγράμματα: COSMOTE At Office 600, COSMOTE At Office 1000, COSMOTE At Office 600 Διεθνή και COSMOTE At Office 1000 Διεθνή.

Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, η COSMOTE προσφέρει στα προγράμματα COSMOTE At Home και COSMOTE At Office μειωμένο πάγιο για έξι μήνες για όσες ενεργοποιήσεις πραγματοποιηθούν έως τις 30/9.

Η σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE At Home πραγματοποιείται απλά και εύκολα εντός μίας ώρας, ενώ διατίθενται και δύο τηλεφωνικές συσκευές για χρήση των συγκεκριμένων προγραμμάτων. Τα νέα προγράμματα παρέχονται στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο της COSMOTE, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι συνδρομητές τους μπορούν να απευθυνθούν στον τετραψήφιο αριθμό 1265.

COSMOTE At HOME 500
– Πάγιο 6 € για τους πρώτους 6 μήνες (1)
– 500 λεπτά δωρεάν προς εθνικά σταθερά, αστικά και υπεραστικά
– Οικονομική χρέωση μετά την κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας
– Χρέωση κλήσης σταθερού αριθμού για όσους σας καλούν

COSMOTE At HOME 500+60
– Πάγιο 13,5 € για τους πρώτους 6 μήνες (1)
– 500 λεπτά δωρεάν προς εθνικά σταθερά και διεθνή σταθερά προς 16 χώρες (2)
– 60 λεπτά δωρεάν προς εθνικά κινητά
– Οικονομική χρέωση μετά την κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας
– Χρέωση κλήσης σταθερού αριθμού για όσους σας καλούν

(1) Η προσφορά ισχύει για 6 μήνες για νέες συνδέσεις έως 30/9
(2) Αυστρία, Βέλγιο, Κύπρος, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Ισπανία, Σουηδία, Αγγλία, Ελβετία, Δανία, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Το COSMOTE At HOME συνδέεται άμεσα και λειτουργεί αμέσως!
Για να αποκτήσετε το COSMOTE At HOME μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο συσκευές:
– COSMOTE At HOME VoiceModem, το οποίο συνδέεται με οποιαδήποτε σταθερή συσκευή
– Σταθερή συσκευή COSMOTE At HOME

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική και Καθημερινή. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ηλια

τι κανισ καλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

COSMOTECH ΝEWS: Η νέα εκπομπή τεχνολογίας της COSMOTE με θέματα που αξίζει να συζητηθούν

Ανακαλύψαμε μια νέα YouTube εκπομπή, που μας έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και μας έχει εξάψει την περιέργεια. Το όνομα αυτής; COSMOTECH NEWS!

Internet COSMOTE COSMOTE 5G featured

COSMOTE Neo: Ελευθερία και ευελιξία σε ομιλία και internet, για όλο το καλοκαίρι

Η COSMOTE με το COSMOTE Neo μας δίνει την απόλυτη ελευθερία και ευελιξία, καθώς δίνει 50% έκπτωση για 3 μήνες. Τώρα, μπορείς να πάρεις με 9,50€ 10GB ή με 12€ 20GB και 500’ προς όλους.

Internet COSMOTE

Fiber to the Home: Οι υπερ-υψηλές ταχύτητες Internet είναι εδώ και θα σου αλλάξουν τη ζωή

Με την υποδομή Fiber To The Home (FTTH), η οπτική ίνα φτάνει πλέον στο σπίτι σου, προσφέροντας 100% εγγυημένη ταχύτητα για να κάνεις τα πάντα ακόμα πιο γρήγορα.

Business COSMOTE

Το πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευών στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ συμβάλλει σε καθαρές θάλασσες και ακτές

Ανακυκλώνοντας την παλιά τους συσκευή στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, οι καταναλωτές συμβάλλουν στον καθαρισμό θαλασσών και ακτών σε 4 ελληνικά νησιά σε συνεργασία με την «Εναλεία».