COSMOTE At HOME | Σταθερό τηλέφωνο σε 1 ώρα

COSMOTE AT HOMEΜε τα νέα προγράμματα της COSMOTE οι πελάτες μπορούν να έχουν σταθερό γεωγραφικό αριθμό για να δέχονται κλήσεις στο σταθερό τους, όταν βρίσκονται εντός μιας προκαθορισμένης γεωγραφικής ζώνης (home zone), ενώ επίσης μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις τόσο προς σταθερά, όσο και προς κινητά τηλέφωνα, με ιδιαίτερα χαμηλές χρεώσεις, απολαμβάνοντας το χαμηλότερο πάγιο της αγοράς.

O σταθερός γεωγραφικός αριθμός (νέος ή μέσω φορητότητας) παρέχεται σε συνεργασία με την εταιρία Voicenet. Τα νέα προγράμματα είναι διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα και οι πελάτες μπορούν να καλούν σε οποιοδήποτε προορισμό.

Συγκεκριμένα, για τους οικιακούς πελάτες διατίθενται δύο προγράμματα: το COSMOTE At Home 500 και το COSMOTE At Home 500+60, ενώ για τους εταιρικούς πελάτες διατίθενται τέσσερα προγράμματα: COSMOTE At Office 600, COSMOTE At Office 1000, COSMOTE At Office 600 Διεθνή και COSMOTE At Office 1000 Διεθνή.

Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, η COSMOTE προσφέρει στα προγράμματα COSMOTE At Home και COSMOTE At Office μειωμένο πάγιο για έξι μήνες για όσες ενεργοποιήσεις πραγματοποιηθούν έως τις 30/9.

Η σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE At Home πραγματοποιείται απλά και εύκολα εντός μίας ώρας, ενώ διατίθενται και δύο τηλεφωνικές συσκευές για χρήση των συγκεκριμένων προγραμμάτων. Τα νέα προγράμματα παρέχονται στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο της COSMOTE, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι συνδρομητές τους μπορούν να απευθυνθούν στον τετραψήφιο αριθμό 1265.

COSMOTE At HOME 500
– Πάγιο 6 € για τους πρώτους 6 μήνες (1)
– 500 λεπτά δωρεάν προς εθνικά σταθερά, αστικά και υπεραστικά
– Οικονομική χρέωση μετά την κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας
– Χρέωση κλήσης σταθερού αριθμού για όσους σας καλούν

COSMOTE At HOME 500+60
– Πάγιο 13,5 € για τους πρώτους 6 μήνες (1)
– 500 λεπτά δωρεάν προς εθνικά σταθερά και διεθνή σταθερά προς 16 χώρες (2)
– 60 λεπτά δωρεάν προς εθνικά κινητά
– Οικονομική χρέωση μετά την κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας
– Χρέωση κλήσης σταθερού αριθμού για όσους σας καλούν

(1) Η προσφορά ισχύει για 6 μήνες για νέες συνδέσεις έως 30/9
(2) Αυστρία, Βέλγιο, Κύπρος, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Ισπανία, Σουηδία, Αγγλία, Ελβετία, Δανία, ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Το COSMOTE At HOME συνδέεται άμεσα και λειτουργεί αμέσως!
Για να αποκτήσετε το COSMOTE At HOME μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο συσκευές:
– COSMOTE At HOME VoiceModem, το οποίο συνδέεται με οποιαδήποτε σταθερή συσκευή
– Σταθερή συσκευή COSMOTE At HOME

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ηλια

τι κανισ καλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones roaming

Τέλος από σήμερα στα τέλη περιαγωγής στην Ε.Ε.

Καταργούνται από σήμερα επίσημα οι χρεώσεις περιαγωγής κινητής ανάμεσα στις χώρες της Ε.Ε., βάσει του νέου Ευρωπαϊκού κανονισμού.

Internet

inath.gr, Ηλεκτρονικός Πολυχώρος για την πόλη της Αθήνας

Το inath.gr είναι ένα νέο Αθηναϊκό portal, ένας ηλεκτρονικός πολυχώρος, που μέσα του μπορείς να βρεις ό,τι ακριβώς ψάχνεις κι ό,τι οι άλλοι αδυνατούν να σου προσφέρουν. Ένα portal νεανικό και φρέσκο, σχεδιασμένο να καλύπτει κάθε ανάγκη της αθηναϊκής κοινωνίας και να αφουγκράζεται το παλμό της. Η ομάδα του inath.gr, με αγάπη για την Αθήνα […]

Telecoms COSMOTE

COSMOTE | Από τα αυστηρότερα όρια η Ελλάδα στην έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Δεν απαιτείται περαιτέρω μείωση των ορίων ασφαλούς έκθεσης του κοινού στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τα αυστηρότερα όρια η Ελλάδα, 60-70% χαμηλότερα από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε πρόσφατη έκθεσή της που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, επισημαίνεται ότι τα όρια ασφαλούς έκθεσης, όπως υπάρχουν στη σύσταση 1999/519/EC, δεν […]

Telecoms OTE

ΟΤΕ | Εγκαθιστά ασύρματο δίκτυο WiMax στο Άγιον Όρος

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του πιλοτικού δικτύου WiMAX στο Άγιον Όρος. Ήδη οι πρώτοι χρήστες έχουν συνδεθεί χρησιμοποιώντας το ασύρματο δίκτυο για ευρυζωνική πρόσβαση. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για τον ΟΤΕ, καθώς, με καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις πρόσβασης, δημιουργεί τη δυνατότητα παροχής σύγχρονων υπηρεσιών ευρυζωνικότητας σε έναν τόπο ξεχωριστής θρησκευτικής και πολιτιστικής […]