Νέα αναβαθμισμένα προγράμματα COSMOTE BUSINESS COST CONTROL

, Νέα αναβαθμισμένα προγράμματα COSMOTE BUSINESS COST CONTROLΗ Cosmote εμπλουτίζει τα πρωτοποριακά προγράμματα «COSMOTE BUSINESS COST CONTROL», που πρώτη διέθεσε στην ελληνική αγορά, επιτρέποντας στους εταιρικούς της πελάτες να έχουν πλήρη έλεγχο των εξόδων τους, παρέχοντάς τους σταθερό μηνιαίο λογαριασμό και επιπλέον οικονομική ενδοεταιρική επικοινωνία.

Τα προγράμματα COSMOTE BUSINESS COST CONTROL 15 και 25 προσφέρονται με μηνιαίο πάγιο, το οποίο οι εταιρικοί πελάτες μπορούν να καταναλώσουν για εθνικές και διεθνείς κλήσεις, καθώς και για χρήση υπηρεσιών της COSMOTE. Τα συγκεκριμένα προγράμματα αναβαθμίζονται παρέχοντας πλέον τη δυνατότητα για χαμηλότερες χρεώσεις σε ενδοεταιρικούς προορισμούς.

Με τον πελάτη πάντα στο επίκεντρο και ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς, η COSMOTE ξεκινά, παράλληλα, την εμπορική διάθεση του προγράμματος «COSMOTE BUSINESS COST CONTROL ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΑ», που παρέχει μόνο απεριόριστη ενδοεταιρική επικοινωνία, με πάγιο 17€ και bonus 1€ κάθε μήνα για τις ανάγκες επικοινωνίας εκτός εταιρίας.

Τα νέα βελτιωμένα προγράμματα COSMOTE BUSINESS COST CONTROL 15 και 25 και το νέο πρόγραμμα «COSMOTE BUSINESS COST CONTROL ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΑ» προσφέρονται με επιδότηση συσκευής και παρέχουν τη δυνατότητα σε εταιρίες να διαθέτουν εταιρικά κινητά τηλέφωνα σε περισσότερους υπαλλήλους, για να επικοινωνούν καλύτερα με συνεργάτες και πελάτες, αποκτώντας συγχρόνως:

•απόλυτο έλεγχο του κόστους με σταθερό μηνιαίο λογαριασμό
•δυνατότητα για χαμηλές χρεώσεις σε κλήσεις προς ενδοεταιρικούς προορισμούς ή/ και απεριόριστη ενδοεταιρική επικοινωνία
•δυνατότητα ενημέρωσης για το διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού τους
•ευελιξία στην επικοινωνία των υπαλλήλων, οι οποίοι μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών COSMOTE ανανεώνοντας το χρόνο ομιλίας τους με κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας
•μεταφορά του ποσού του ορίου χρήσης και των περαιτέρω ανανεώσεων που δεν καταναλώνονται κάθε μήνα, στους επόμενους μήνες.

Με τα προγράμματα «COSMOTE BUSINESS COST CONTROL», η COSMOTE προσφέρει ακόμα περισσότερα οικονομικά και λειτουργικά οφέλη στους εταιρικούς της πελάτες, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις εξειδικευμένες ανάγκες τους.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

WHAT’S UP: Δωρεάν data στο Πανεπιστήμιο για τους φοιτητές

Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων σταθερού ευρυζωνικού internet, απελευθέρωση ομιλίας στα συμβόλαια κινητής, δωρεάν data στους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο.

Business COSMOTE

Μάθε τα πάντα για το Payzy της COSMOTE

Άμεσα απόκτηση IBAN λογαριασμού, έκδοση χρεωστικής κάρτας, πληρωμές λογαριασμών, μεταφορά χρημάτων μέσω chat, μοίρασμα εξόδων, ανταμοιβή σε χρήματα.

Internet COSMOTE

Ασύλληπτο internet με ταχύτητες 1Gbps

Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps, για πρώτη φορά στο COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας FTTH.

Internet COSMOTE

COSMOTE Fiber 1Gbps: Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση

Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps, για πρώτη φορά στο COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας, μέσω Fiber to the Home.