Νέα αναβαθμισμένα προγράμματα COSMOTE BUSINESS COST CONTROL

, Νέα αναβαθμισμένα προγράμματα COSMOTE BUSINESS COST CONTROLΗ Cosmote εμπλουτίζει τα πρωτοποριακά προγράμματα «COSMOTE BUSINESS COST CONTROL», που πρώτη διέθεσε στην ελληνική αγορά, επιτρέποντας στους εταιρικούς της πελάτες να έχουν πλήρη έλεγχο των εξόδων τους, παρέχοντάς τους σταθερό μηνιαίο λογαριασμό και επιπλέον οικονομική ενδοεταιρική επικοινωνία.

Τα προγράμματα COSMOTE BUSINESS COST CONTROL 15 και 25 προσφέρονται με μηνιαίο πάγιο, το οποίο οι εταιρικοί πελάτες μπορούν να καταναλώσουν για εθνικές και διεθνείς κλήσεις, καθώς και για χρήση υπηρεσιών της COSMOTE. Τα συγκεκριμένα προγράμματα αναβαθμίζονται παρέχοντας πλέον τη δυνατότητα για χαμηλότερες χρεώσεις σε ενδοεταιρικούς προορισμούς.

Με τον πελάτη πάντα στο επίκεντρο και ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς, η COSMOTE ξεκινά, παράλληλα, την εμπορική διάθεση του προγράμματος «COSMOTE BUSINESS COST CONTROL ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΑ», που παρέχει μόνο απεριόριστη ενδοεταιρική επικοινωνία, με πάγιο 17€ και bonus 1€ κάθε μήνα για τις ανάγκες επικοινωνίας εκτός εταιρίας.

Τα νέα βελτιωμένα προγράμματα COSMOTE BUSINESS COST CONTROL 15 και 25 και το νέο πρόγραμμα «COSMOTE BUSINESS COST CONTROL ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΑ» προσφέρονται με επιδότηση συσκευής και παρέχουν τη δυνατότητα σε εταιρίες να διαθέτουν εταιρικά κινητά τηλέφωνα σε περισσότερους υπαλλήλους, για να επικοινωνούν καλύτερα με συνεργάτες και πελάτες, αποκτώντας συγχρόνως:

•απόλυτο έλεγχο του κόστους με σταθερό μηνιαίο λογαριασμό
•δυνατότητα για χαμηλές χρεώσεις σε κλήσεις προς ενδοεταιρικούς προορισμούς ή/ και απεριόριστη ενδοεταιρική επικοινωνία
•δυνατότητα ενημέρωσης για το διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού τους
•ευελιξία στην επικοινωνία των υπαλλήλων, οι οποίοι μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών COSMOTE ανανεώνοντας το χρόνο ομιλίας τους με κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας
•μεταφορά του ποσού του ορίου χρήσης και των περαιτέρω ανανεώσεων που δεν καταναλώνονται κάθε μήνα, στους επόμενους μήνες.

Με τα προγράμματα «COSMOTE BUSINESS COST CONTROL», η COSMOTE προσφέρει ακόμα περισσότερα οικονομικά και λειτουργικά οφέλη στους εταιρικούς της πελάτες, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις εξειδικευμένες ανάγκες τους.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική και Καθημερινή. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

COSMOTE GIGAMAX: Από σήμερα οι συνδρομητές κινητής συμβολαίου μιλάνε απεριόριστα με όλους

Όλοι οι υφιστάμενοι συνδρομητές COSMOTE GIGAMAX & COSMOTE BUSINESS GIGAMAX απολαμβάνουν αυτόματα απεριόριστη ομιλία προς όλα τα εθνικά δίκτυα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

COSMOTE: Απεριόριστα data με 5.90 ευρώ για 15 μέρες το Πάσχα

Η COSMOTE προσφέρει φέτος το Πάσχα σε όλους τους πελάτες -οικιακούς και εταιρικούς- απεριόριστα data για 15 ημέρες με €5,90.

Business COSMOTE

COSMOTE: Πρόστιμο για παραβίαση του GDPR μετά απο την κυβερνοεπίθεση

Πρόστιμο ύψους 3.250.000 ευρώ στη COSMOTE για παραβάσεις και ελλιπή λήψη μέτρων ασφάλειας κατά το πρόσφατο περιστατικό παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Internet COSMOTE

COSMOTE: Ξεκινά η δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων σταθερού ευρυζωνικού Ιnternet

Εντελώς δωρεάν, σε περιοχές που δεν έχει φτάσει ακόμη η οπτική ίνα μέχρι το σπίτι και την επιχείρηση, και όπου αυτό είναι τεχνολογικά εφικτό.