Νέα αναβαθμισμένα προγράμματα COSMOTE BUSINESS COST CONTROL

CosmoteΗ Cosmote εμπλουτίζει τα πρωτοποριακά προγράμματα «COSMOTE BUSINESS COST CONTROL», που πρώτη διέθεσε στην ελληνική αγορά, επιτρέποντας στους εταιρικούς της πελάτες να έχουν πλήρη έλεγχο των εξόδων τους, παρέχοντάς τους σταθερό μηνιαίο λογαριασμό και επιπλέον οικονομική ενδοεταιρική επικοινωνία.

Τα προγράμματα COSMOTE BUSINESS COST CONTROL 15 και 25 προσφέρονται με μηνιαίο πάγιο, το οποίο οι εταιρικοί πελάτες μπορούν να καταναλώσουν για εθνικές και διεθνείς κλήσεις, καθώς και για χρήση υπηρεσιών της COSMOTE. Τα συγκεκριμένα προγράμματα αναβαθμίζονται παρέχοντας πλέον τη δυνατότητα για χαμηλότερες χρεώσεις σε ενδοεταιρικούς προορισμούς.

Με τον πελάτη πάντα στο επίκεντρο και ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς, η COSMOTE ξεκινά, παράλληλα, την εμπορική διάθεση του προγράμματος «COSMOTE BUSINESS COST CONTROL ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΑ», που παρέχει μόνο απεριόριστη ενδοεταιρική επικοινωνία, με πάγιο 17€ και bonus 1€ κάθε μήνα για τις ανάγκες επικοινωνίας εκτός εταιρίας.

Τα νέα βελτιωμένα προγράμματα COSMOTE BUSINESS COST CONTROL 15 και 25 και το νέο πρόγραμμα «COSMOTE BUSINESS COST CONTROL ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΑ» προσφέρονται με επιδότηση συσκευής και παρέχουν τη δυνατότητα σε εταιρίες να διαθέτουν εταιρικά κινητά τηλέφωνα σε περισσότερους υπαλλήλους, για να επικοινωνούν καλύτερα με συνεργάτες και πελάτες, αποκτώντας συγχρόνως:

•απόλυτο έλεγχο του κόστους με σταθερό μηνιαίο λογαριασμό
•δυνατότητα για χαμηλές χρεώσεις σε κλήσεις προς ενδοεταιρικούς προορισμούς ή/ και απεριόριστη ενδοεταιρική επικοινωνία
•δυνατότητα ενημέρωσης για το διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού τους
•ευελιξία στην επικοινωνία των υπαλλήλων, οι οποίοι μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών COSMOTE ανανεώνοντας το χρόνο ομιλίας τους με κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας
•μεταφορά του ποσού του ορίου χρήσης και των περαιτέρω ανανεώσεων που δεν καταναλώνονται κάθε μήνα, στους επόμενους μήνες.

Με τα προγράμματα «COSMOTE BUSINESS COST CONTROL», η COSMOTE προσφέρει ακόμα περισσότερα οικονομικά και λειτουργικά οφέλη στους εταιρικούς της πελάτες, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις εξειδικευμένες ανάγκες τους.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones roaming

Τέλος από σήμερα στα τέλη περιαγωγής στην Ε.Ε.

Καταργούνται από σήμερα επίσημα οι χρεώσεις περιαγωγής κινητής ανάμεσα στις χώρες της Ε.Ε., βάσει του νέου Ευρωπαϊκού κανονισμού.

Internet

inath.gr, Ηλεκτρονικός Πολυχώρος για την πόλη της Αθήνας

Το inath.gr είναι ένα νέο Αθηναϊκό portal, ένας ηλεκτρονικός πολυχώρος, που μέσα του μπορείς να βρεις ό,τι ακριβώς ψάχνεις κι ό,τι οι άλλοι αδυνατούν να σου προσφέρουν. Ένα portal νεανικό και φρέσκο, σχεδιασμένο να καλύπτει κάθε ανάγκη της αθηναϊκής κοινωνίας και να αφουγκράζεται το παλμό της. Η ομάδα του inath.gr, με αγάπη για την Αθήνα […]

Telecoms COSMOTE

COSMOTE | Από τα αυστηρότερα όρια η Ελλάδα στην έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Δεν απαιτείται περαιτέρω μείωση των ορίων ασφαλούς έκθεσης του κοινού στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τα αυστηρότερα όρια η Ελλάδα, 60-70% χαμηλότερα από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε πρόσφατη έκθεσή της που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, επισημαίνεται ότι τα όρια ασφαλούς έκθεσης, όπως υπάρχουν στη σύσταση 1999/519/EC, δεν […]

Telecoms OTE

ΟΤΕ | Εγκαθιστά ασύρματο δίκτυο WiMax στο Άγιον Όρος

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του πιλοτικού δικτύου WiMAX στο Άγιον Όρος. Ήδη οι πρώτοι χρήστες έχουν συνδεθεί χρησιμοποιώντας το ασύρματο δίκτυο για ευρυζωνική πρόσβαση. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για τον ΟΤΕ, καθώς, με καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις πρόσβασης, δημιουργεί τη δυνατότητα παροχής σύγχρονων υπηρεσιών ευρυζωνικότητας σε έναν τόπο ξεχωριστής θρησκευτικής και πολιτιστικής […]