Χαμηλότερες χρεώσεις περιαγωγής μέχρι και 86% από την COSMOTE

0

CosmoteΕφαρμόζοντας τον κοινοτικό κανονισμό για τη μείωση των χρεώσεων περιαγωγής, η COSMOTE μειώνει τις χρεώσεις σε ποσοστό που φτάνει και το 86%, από τις 30/8. Επιπλέον, συνδρομητές της COSMOTE στην Κύπρο μπορούν να καλέσουν στην Ελλάδα αλλά και εντός της Κύπρου με ακόμα χαμηλότερες χρεώσεις από αυτές που ισχύουν για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η χρέωση της περιαγωγής στις εξερχόμενες κλήσεις φωνής στην Ευρωζώνη διαμορφώνεται στα 0,49€/λεπτό (δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ) ενώ στις εισερχόμενες κλήσεις στα 0,24€/λεπτό (δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ). Η χρέωση της περιαγωγής στην Ευρωζώνη ισχύει ανά δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστο χρόνο χρέωσης.

Πιο αναλυτικά, οι χρεώσεις Περιαγωγής της Ευρωζώνης έχουν ως εξής:

Κλήση προς Ελλάδα
Ευρωζώνη Α: 0,0097€/δευτ.
Ευρωζώνη Β: 0,0079€/δευτ.

Κλήση προς Ευρωζώνη
Ευρωζώνη Α: 0,0097€/δευτ.
Ευρωζώνη Β: 0,0097€/δευτ.

Τοπική κλήση
Ευρωζώνη Α: 0,0097€/δευτ.
Ευρωζώνη Β: 0,0039€/δευτ.

Εισερχόμενη κλήση
Ευρωζώνη Α: 0,0048/δευτ.
Ευρωζώνη Β: 0,0048/δευτ.

Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Η Ευρωζώνη (Α και Β) περιλαμβάνει τις εξής χώρες:
Ευρωζώνη Α: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία και υπερπόντιες κτήσεις, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Δανία, Εσθονία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, , Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία.
Ευρωζώνη Β: Κύπρος

Η αναπροσαρμογή καλύπτει τόσο τις εισερχόμενες όσο και τις εξερχόμενες κλήσεις και αφορά συνδρομητές με ατομικά συμβόλαια, καθώς και καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της COSMOTE www.cosmote.gr ή, αν είναι συνδρομητές της εταιρίας, επικοινωνώντας με το 1212 για πελάτες συμβολαίου και με το 1313 για πελάτες καρτοκινητής.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα