Χαμηλότερες χρεώσεις περιαγωγής μέχρι και 86% από την COSMOTE

, Χαμηλότερες χρεώσεις περιαγωγής μέχρι και 86% από την COSMOTEΕφαρμόζοντας τον κοινοτικό κανονισμό για τη μείωση των χρεώσεων περιαγωγής, η COSMOTE μειώνει τις χρεώσεις σε ποσοστό που φτάνει και το 86%, από τις 30/8. Επιπλέον, συνδρομητές της COSMOTE στην Κύπρο μπορούν να καλέσουν στην Ελλάδα αλλά και εντός της Κύπρου με ακόμα χαμηλότερες χρεώσεις από αυτές που ισχύουν για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η χρέωση της περιαγωγής στις εξερχόμενες κλήσεις φωνής στην Ευρωζώνη διαμορφώνεται στα 0,49€/λεπτό (δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ) ενώ στις εισερχόμενες κλήσεις στα 0,24€/λεπτό (δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ). Η χρέωση της περιαγωγής στην Ευρωζώνη ισχύει ανά δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστο χρόνο χρέωσης.

Πιο αναλυτικά, οι χρεώσεις Περιαγωγής της Ευρωζώνης έχουν ως εξής:

Κλήση προς Ελλάδα
Ευρωζώνη Α: 0,0097€/δευτ.
Ευρωζώνη Β: 0,0079€/δευτ.

Κλήση προς Ευρωζώνη
Ευρωζώνη Α: 0,0097€/δευτ.
Ευρωζώνη Β: 0,0097€/δευτ.

Τοπική κλήση
Ευρωζώνη Α: 0,0097€/δευτ.
Ευρωζώνη Β: 0,0039€/δευτ.

Εισερχόμενη κλήση
Ευρωζώνη Α: 0,0048/δευτ.
Ευρωζώνη Β: 0,0048/δευτ.

Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Η Ευρωζώνη (Α και Β) περιλαμβάνει τις εξής χώρες:
Ευρωζώνη Α: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία και υπερπόντιες κτήσεις, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Δανία, Εσθονία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, , Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία.
Ευρωζώνη Β: Κύπρος

Η αναπροσαρμογή καλύπτει τόσο τις εισερχόμενες όσο και τις εξερχόμενες κλήσεις και αφορά συνδρομητές με ατομικά συμβόλαια, καθώς και καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της COSMOTE www.cosmote.gr ή, αν είναι συνδρομητές της εταιρίας, επικοινωνώντας με το 1212 για πελάτες συμβολαίου και με το 1313 για πελάτες καρτοκινητής.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business COSMOTE

Μάθε τα πάντα για το Payzy της COSMOTE

Άμεσα απόκτηση IBAN λογαριασμού, έκδοση χρεωστικής κάρτας, πληρωμές λογαριασμών, μεταφορά χρημάτων μέσω chat, μοίρασμα εξόδων, ανταμοιβή σε χρήματα.

Internet COSMOTE

Ασύλληπτο internet με ταχύτητες 1Gbps

Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps, για πρώτη φορά στο COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας FTTH.

Internet COSMOTE

COSMOTE Fiber 1Gbps: Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση

Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps, για πρώτη φορά στο COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας, μέσω Fiber to the Home.

Internet COSMOTE

COSMOTE Fiber: Τρελές ταχύτητες 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps

Σχεδόν 1 εκατομμύριο σπίτια & επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα θα έχουν πρόσβαση σε 1Gbps έως το τέλος της χρονιάς.