Χαμηλότερες χρεώσεις περιαγωγής μέχρι και 86% από την COSMOTE

, Χαμηλότερες χρεώσεις περιαγωγής μέχρι και 86% από την COSMOTEΕφαρμόζοντας τον κοινοτικό κανονισμό για τη μείωση των χρεώσεων περιαγωγής, η COSMOTE μειώνει τις χρεώσεις σε ποσοστό που φτάνει και το 86%, από τις 30/8. Επιπλέον, συνδρομητές της COSMOTE στην Κύπρο μπορούν να καλέσουν στην Ελλάδα αλλά και εντός της Κύπρου με ακόμα χαμηλότερες χρεώσεις από αυτές που ισχύουν για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η χρέωση της περιαγωγής στις εξερχόμενες κλήσεις φωνής στην Ευρωζώνη διαμορφώνεται στα 0,49€/λεπτό (δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ) ενώ στις εισερχόμενες κλήσεις στα 0,24€/λεπτό (δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ). Η χρέωση της περιαγωγής στην Ευρωζώνη ισχύει ανά δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστο χρόνο χρέωσης.

Πιο αναλυτικά, οι χρεώσεις Περιαγωγής της Ευρωζώνης έχουν ως εξής:

Κλήση προς Ελλάδα
Ευρωζώνη Α: 0,0097€/δευτ.
Ευρωζώνη Β: 0,0079€/δευτ.

Κλήση προς Ευρωζώνη
Ευρωζώνη Α: 0,0097€/δευτ.
Ευρωζώνη Β: 0,0097€/δευτ.

Τοπική κλήση
Ευρωζώνη Α: 0,0097€/δευτ.
Ευρωζώνη Β: 0,0039€/δευτ.

Εισερχόμενη κλήση
Ευρωζώνη Α: 0,0048/δευτ.
Ευρωζώνη Β: 0,0048/δευτ.

Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Η Ευρωζώνη (Α και Β) περιλαμβάνει τις εξής χώρες:
Ευρωζώνη Α: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία και υπερπόντιες κτήσεις, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Δανία, Εσθονία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, , Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία.
Ευρωζώνη Β: Κύπρος

Η αναπροσαρμογή καλύπτει τόσο τις εισερχόμενες όσο και τις εξερχόμενες κλήσεις και αφορά συνδρομητές με ατομικά συμβόλαια, καθώς και καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της COSMOTE www.cosmote.gr ή, αν είναι συνδρομητές της εταιρίας, επικοινωνώντας με το 1212 για πελάτες συμβολαίου και με το 1313 για πελάτες καρτοκινητής.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software COSMOTE COSMOTE 5G 5G

COSMOTE CHRONOS: Η εφαρμογή που αξιοποιεί τις τεχνολογίες του αύριο για να «δώσει ζωή» στην ιστορία μας

Η εφαρμογή COSMOTE CHRONOS αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής και επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν το μεγαλείο της Ακρόπολης, όπως ήταν στην εποχή της ακμής της.

Internet COSMOTE Vodafone

COSMOTE & Vodafone: Δωρεάν απεριόριστα data για το Πάσχα

COSMOTE προσφέρει δωρεάν data για 7 μέρες και Vodafone δωρεάν data για 10 μέρες το φετινό Πάσχα. Αναμένουμε και την προσφορά της WIND. Μάθε πως θα αποκτήσεις τις προσφορές.

Internet COSMOTE

WHAT’S UP: Δωρεάν data στο Πανεπιστήμιο για τους φοιτητές

Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων σταθερού ευρυζωνικού internet, απελευθέρωση ομιλίας στα συμβόλαια κινητής, δωρεάν data στους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο.

Business COSMOTE

Μάθε τα πάντα για το Payzy της COSMOTE

Άμεσα απόκτηση IBAN λογαριασμού, έκδοση χρεωστικής κάρτας, πληρωμές λογαριασμών, μεταφορά χρημάτων μέσω chat, μοίρασμα εξόδων, ανταμοιβή σε χρήματα.