Η Cosmofon γιορτάζει 4 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας

Τη νέα της εταιρική ταυτότητα παρουσίασε η COSMOFON, επισφραγίζοντας την ένταξή της στον Όμιλο COSMOTE, κυρίαρχο παίκτη στην αγορά κινητής τηλεφωνίας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στα Σκόπια, παρουσίαστηκε η νέα ταυτότητα της εταιρίας, αλλά και οι κυριότεροι σταθμοί στην τετράχρονη πορεία της.

Η COSMOFON αλλάζει το εταιρικό της λογότυπο, και αντίστοιχα, τη σήμανση των καταστημάτων, τις συσκευασίες των προϊόντων και την εταιρική ιστοσελίδα της, με στόχο να αποτυπωθεί και οπτικά η σχέση της με τον Όμιλο COSMOTE. Η εταιρία διατηρεί την επωνυμία της, η οποία έχει σηματοδοτήσει την επιτυχημένη πορεία που έχει διαγράψει από όταν ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2003.

Στα 4 χρόνια λειτουργίας της, η COSMOFON επέκτεινε το τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο, επιτυγχάνοντας άνω του 99% πληθυσμιακή κάλυψη, εισήγαγε ένα ευρύ φάσμα ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, εδραίωσε ένα ισχυρό δίκτυο πωλήσεων λιανικής με περισσότερα από 280 καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα και ενίσχυσε την πελατειακή της βάση, που σήμερα ξεπερνά τους 500.000 πελάτες. Επιπλέον, μετά την εξαγορά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την COSMOTE, η COSMOFON έχει ενισχύσει τη δυναμική της στην προσέλκυση νέων πελατών και το μερίδιο αγοράς της.

Η ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα της COSMOFON επισφραγίζει την πλήρη ένταξή της στον Όμιλο COSMOTE. Πλέον, όλες οι εταιρίες του Ομίλου, στην Ελλάδα, την Αλβανία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και, πλέον και στην πΓΔΜ, έχουν υιοθετήσει την εταιρική του ταυτότητα, μεταφέροντας έτσι σε μια αγορά 46 εκατομμυρίων καταναλωτών το όραμα της COSMOTE για άμεση και προσιτή επικοινωνία για όλους, εύκολα και απλά.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones roaming

Τέλος από σήμερα στα τέλη περιαγωγής στην Ε.Ε.

Καταργούνται από σήμερα επίσημα οι χρεώσεις περιαγωγής κινητής ανάμεσα στις χώρες της Ε.Ε., βάσει του νέου Ευρωπαϊκού κανονισμού.

Internet

inath.gr, Ηλεκτρονικός Πολυχώρος για την πόλη της Αθήνας

Το inath.gr είναι ένα νέο Αθηναϊκό portal, ένας ηλεκτρονικός πολυχώρος, που μέσα του μπορείς να βρεις ό,τι ακριβώς ψάχνεις κι ό,τι οι άλλοι αδυνατούν να σου προσφέρουν. Ένα portal νεανικό και φρέσκο, σχεδιασμένο να καλύπτει κάθε ανάγκη της αθηναϊκής κοινωνίας και να αφουγκράζεται το παλμό της. Η ομάδα του inath.gr, με αγάπη για την Αθήνα […]

Telecoms COSMOTE

COSMOTE | Από τα αυστηρότερα όρια η Ελλάδα στην έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Δεν απαιτείται περαιτέρω μείωση των ορίων ασφαλούς έκθεσης του κοινού στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τα αυστηρότερα όρια η Ελλάδα, 60-70% χαμηλότερα από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε πρόσφατη έκθεσή της που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, επισημαίνεται ότι τα όρια ασφαλούς έκθεσης, όπως υπάρχουν στη σύσταση 1999/519/EC, δεν […]

Telecoms OTE

ΟΤΕ | Εγκαθιστά ασύρματο δίκτυο WiMax στο Άγιον Όρος

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του πιλοτικού δικτύου WiMAX στο Άγιον Όρος. Ήδη οι πρώτοι χρήστες έχουν συνδεθεί χρησιμοποιώντας το ασύρματο δίκτυο για ευρυζωνική πρόσβαση. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για τον ΟΤΕ, καθώς, με καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις πρόσβασης, δημιουργεί τη δυνατότητα παροχής σύγχρονων υπηρεσιών ευρυζωνικότητας σε έναν τόπο ξεχωριστής θρησκευτικής και πολιτιστικής […]