Τα αποτελέσματα των εκλογών στο κινητό τηλέφωνο από την COSMOTE

, Τα αποτελέσματα των εκλογών στο κινητό τηλέφωνο από την COSMOTEΠρόσβαση στα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 προσφέρει η COSMOTE από 12/09/2007 σε όλους τους πελάτες της, μέσω της νέας υπηρεσίας «Αποτελέσματα Βουλευτικών Εκλογών 2007», την οποία ανέπτυξε ειδικά για την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση. Η νέα υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, τις εταιρίες Singular Logic και Antenna Internet.

Μέσω της νέας υπηρεσίας, οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να ενημερωθούν άμεσα και έγκυρα για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στην Επικράτεια, στις επιμέρους Εκλογικές Περιφέρειες της χώρας καθώς και στους Δήμους. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην κατηγορία «Ενημέρωση / Καιρός» του i-mode και τις κατηγορίες «Ενημέρωση» του COSMOTEview, αλλά και του απλού WAP portal.

Επιπλέον, οι χρήστες του i-mode έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν μέσω της υπηρεσίας «Μάθε Που Ψηφίζεις», στην κατηγορία «Ενημέρωση/ Καιρός», η οποία παρέχεται από το Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης. Αρκεί να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην ειδική σελίδα και να μάθουν, εύκολα και γρήγορα, σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζουν.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones roaming

Τέλος από σήμερα στα τέλη περιαγωγής στην Ε.Ε.

Καταργούνται από σήμερα επίσημα οι χρεώσεις περιαγωγής κινητής ανάμεσα στις χώρες της Ε.Ε., βάσει του νέου Ευρωπαϊκού κανονισμού.

Internet

inath.gr, Ηλεκτρονικός Πολυχώρος για την πόλη της Αθήνας

Το inath.gr είναι ένα νέο Αθηναϊκό portal, ένας ηλεκτρονικός πολυχώρος, που μέσα του μπορείς να βρεις ό,τι ακριβώς ψάχνεις κι ό,τι οι άλλοι αδυνατούν να σου προσφέρουν. Ένα portal νεανικό και φρέσκο, σχεδιασμένο να καλύπτει κάθε ανάγκη της αθηναϊκής κοινωνίας και να αφουγκράζεται το παλμό της. Η ομάδα του inath.gr, με αγάπη για την Αθήνα […]

Telecoms COSMOTE

COSMOTE | Από τα αυστηρότερα όρια η Ελλάδα στην έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Δεν απαιτείται περαιτέρω μείωση των ορίων ασφαλούς έκθεσης του κοινού στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τα αυστηρότερα όρια η Ελλάδα, 60-70% χαμηλότερα από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε πρόσφατη έκθεσή της που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, επισημαίνεται ότι τα όρια ασφαλούς έκθεσης, όπως υπάρχουν στη σύσταση 1999/519/EC, δεν […]

Telecoms OTE

ΟΤΕ | Εγκαθιστά ασύρματο δίκτυο WiMax στο Άγιον Όρος

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του πιλοτικού δικτύου WiMAX στο Άγιον Όρος. Ήδη οι πρώτοι χρήστες έχουν συνδεθεί χρησιμοποιώντας το ασύρματο δίκτυο για ευρυζωνική πρόσβαση. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για τον ΟΤΕ, καθώς, με καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις πρόσβασης, δημιουργεί τη δυνατότητα παροχής σύγχρονων υπηρεσιών ευρυζωνικότητας σε έναν τόπο ξεχωριστής θρησκευτικής και πολιτιστικής […]