Ταχύτητες HSDPA 7,2Mbps “έπιασε” η COSMOTE

, Ταχύτητες HSDPA 7,2Mbps “έπιασε” η COSMOTETην πιο γρήγορη ευρυζωνική διασύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, με μέγιστες ταχύτητες 7,2 Mbps (μέση ταχύτητα πάνω από 5 Μbps), μέσω του δικτύου της 3G/HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access), αλλά και την τεχνολογία HSUPA (High-Speed Uplink Packet Access) με μέγιστες ταχύτητες έως και 1,5 Mbps (μέση ταχύτητα πάνω από 1 Mbps), παρουσίασε η COSMOTE στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου Τηλεπικοινωνιών Info-Com.

Η COSMOTE, κάνοντας ένα ακόμη βήμα μπροστά, παρείχε στους επισκέπτες του φετινού συνεδρίου Info-Com την εμπειρία της ασύρματης ευρυζωνικότητας με μοναδικές, για τα ελληνικά δεδομένα, ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν υψηλές ταχύτητες HSDPA έως και 7,2 Mbps.

Η COSMOTE, σταθερά πρωτοπόρος στο Mobile Broadband στην ελληνική αγορά, παρέχει ευρυζωνικές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας HSPA (High-Speed Packet Access) με ταχύτητες αποστολής δεδομένων έως 384 kbps και λήψης έως 1,8 Mbps σε όλους τους πελάτες της, σε όλες τις περιοχές κάλυψης του δικτύου 3ης γενιάς, δηλαδή σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% του ελληνικού πληθυσμού, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρέχει ταχύτητες λήψης έως 3,6 Mbps. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ευρυζωνικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα.

Εντός του 2008, η COSMOTE αναμένεται να εμπλουτίσει περαιτέρω την τεχνολογία HSPA και να προσφέρει εμπορικές υπηρεσίες στους πελάτες της με ακόμα υψηλότερες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημοσθένης

Πλάκα έχει και σε πιο ακριβώς σημείο επιτυγχάνει κανείς αυτή την ταχύτητα μάλλον η cosmote το μόνο που έχει σπάσει είναι τα νεύρα των πελατών της

Κώστας Βλαχάκης

Δες το σχόλιό μου εδώ https://techblog.gr/internet/cosmote-internet-on-the-go/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software COSMOTE COSMOTE 5G 5G

COSMOTE CHRONOS: Η εφαρμογή που αξιοποιεί τις τεχνολογίες του αύριο για να «δώσει ζωή» στην ιστορία μας

Η εφαρμογή COSMOTE CHRONOS αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής και επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν το μεγαλείο της Ακρόπολης, όπως ήταν στην εποχή της ακμής της.

Internet COSMOTE Vodafone

COSMOTE & Vodafone: Δωρεάν απεριόριστα data για το Πάσχα

COSMOTE προσφέρει δωρεάν data για 7 μέρες και Vodafone δωρεάν data για 10 μέρες το φετινό Πάσχα. Αναμένουμε και την προσφορά της WIND. Μάθε πως θα αποκτήσεις τις προσφορές.

Internet COSMOTE

WHAT’S UP: Δωρεάν data στο Πανεπιστήμιο για τους φοιτητές

Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων σταθερού ευρυζωνικού internet, απελευθέρωση ομιλίας στα συμβόλαια κινητής, δωρεάν data στους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο.

Business COSMOTE

Μάθε τα πάντα για το Payzy της COSMOTE

Άμεσα απόκτηση IBAN λογαριασμού, έκδοση χρεωστικής κάρτας, πληρωμές λογαριασμών, μεταφορά χρημάτων μέσω chat, μοίρασμα εξόδων, ανταμοιβή σε χρήματα.