Ταχύτητες HSDPA 7,2Mbps “έπιασε” η COSMOTE

, Ταχύτητες HSDPA 7,2Mbps “έπιασε” η COSMOTETην πιο γρήγορη ευρυζωνική διασύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, με μέγιστες ταχύτητες 7,2 Mbps (μέση ταχύτητα πάνω από 5 Μbps), μέσω του δικτύου της 3G/HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access), αλλά και την τεχνολογία HSUPA (High-Speed Uplink Packet Access) με μέγιστες ταχύτητες έως και 1,5 Mbps (μέση ταχύτητα πάνω από 1 Mbps), παρουσίασε η COSMOTE στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου Τηλεπικοινωνιών Info-Com.

Η COSMOTE, κάνοντας ένα ακόμη βήμα μπροστά, παρείχε στους επισκέπτες του φετινού συνεδρίου Info-Com την εμπειρία της ασύρματης ευρυζωνικότητας με μοναδικές, για τα ελληνικά δεδομένα, ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν υψηλές ταχύτητες HSDPA έως και 7,2 Mbps.

Η COSMOTE, σταθερά πρωτοπόρος στο Mobile Broadband στην ελληνική αγορά, παρέχει ευρυζωνικές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας HSPA (High-Speed Packet Access) με ταχύτητες αποστολής δεδομένων έως 384 kbps και λήψης έως 1,8 Mbps σε όλους τους πελάτες της, σε όλες τις περιοχές κάλυψης του δικτύου 3ης γενιάς, δηλαδή σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% του ελληνικού πληθυσμού, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρέχει ταχύτητες λήψης έως 3,6 Mbps. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ευρυζωνικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα.

Εντός του 2008, η COSMOTE αναμένεται να εμπλουτίσει περαιτέρω την τεχνολογία HSPA και να προσφέρει εμπορικές υπηρεσίες στους πελάτες της με ακόμα υψηλότερες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημοσθένης

Πλάκα έχει και σε πιο ακριβώς σημείο επιτυγχάνει κανείς αυτή την ταχύτητα μάλλον η cosmote το μόνο που έχει σπάσει είναι τα νεύρα των πελατών της

Κώστας Βλαχάκης

Δες το σχόλιό μου εδώ https://techblog.gr/internet/cosmote-internet-on-the-go/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business COSMOTE

Μάθε τα πάντα για το Payzy της COSMOTE

Άμεσα απόκτηση IBAN λογαριασμού, έκδοση χρεωστικής κάρτας, πληρωμές λογαριασμών, μεταφορά χρημάτων μέσω chat, μοίρασμα εξόδων, ανταμοιβή σε χρήματα.

Internet COSMOTE

Ασύλληπτο internet με ταχύτητες 1Gbps

Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps, για πρώτη φορά στο COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας FTTH.

Internet COSMOTE

COSMOTE Fiber 1Gbps: Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση

Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps, για πρώτη φορά στο COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας, μέσω Fiber to the Home.

Internet COSMOTE

COSMOTE Fiber: Τρελές ταχύτητες 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps

Σχεδόν 1 εκατομμύριο σπίτια & επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα θα έχουν πρόσβαση σε 1Gbps έως το τέλος της χρονιάς.