Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE

0

Ευάγγελος ΜαρτιγόπουλοςΤην παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της COSMOTE υπέβαλε σήμερα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας ο κ. Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος, έπειτα από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εννεαετή πορεία στην εταιρία, εκ της οποίας τα τελευταία επτά έτη από τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου του Ομίλου COSMOTE.

Εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, ο Πρόεδρος της COSMOTE ευχαρίστησε τον κ. Μαρτιγόπουλο για την πολύτιμη συνεισφορά του στην εντυπωσιακή ανάπτυξη της COSMOTE, η οποία κατά τη διάρκεια της θητείας του κατέλαβε την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας και εξελίχθηκε στον πιο δυναμικό όμιλο κινητής τηλεφωνίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο κ. Βουρλούμης δήλωσε: «Το άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, οι συνεχείς εξελίξεις στις τηλεπικοινωνίες και κυρίως η επερχόμενη σύγκλιση υπαγορεύουν στον Όμιλο του ΟΤΕ ενιαία στρατηγική».

Ακολούθως, το Διοικητικό Συμβούλιο της COSMOTE εξέλεξε τον κ. Μιχάλη Τσαμάζ ως νέο μέλος του Συμβουλίου σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Ε. Μαρτιγόπουλου. Η εκλογή του κ. Τσαμάζ θα υποβληθεί προς έγκριση στην επόμενη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της COSMOTE, σύμφωνα με το Καταστατικό της Εταιρίας.

Μετά την ως άνω εκλογή, το 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο της COSMOTE, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Π. Βουρλούμης Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος – Εκτελεστικό μέλος
Κ. Αποστολίδης Αντιπρόεδρος – Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό μέλος
Μ. Τσαμάζ Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος – Εκτελεστικό μέλος
Ι. Βεζανής Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
Ε. Δεσπότου Μη εκτελεστικό μέλος
Γ. Ιωαννίδης Μη εκτελεστικό μέλος
Γ. Μαυράκης Μη εκτελεστικό μέλος
Χ. Οικονόμου Μη εκτελεστικό μέλος
Ι. Σαραντίτης Μη εκτελεστικό μέλος

Η θητεία του ως άνω Διοικητικού Συμβουλίου λήγει στις 8.6.2009.

Το νέο εκτελεστικό μέλος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Μιχάλης Τσαμάζ ήρθε στον Όμιλο ΟΤΕ το 2001 ως Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της OTE International Investments και από τον Απρίλιο του 2006 κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της OTEGlobe. Πριν τον ΟΤΕ, ο κ. Τσαμάζ είχε εργαστεί στη Vodafone Greece S.A. στη θέση του Εμπορικού Διευθυντή και αργότερα στη θέση του Γενικού Διευθυντή Εμπορικών και Διοικητικών Υπηρεσιών. Από το 1991 έως το 1998 εργάστηκε στη Philip Morris Europe S.A. κατέχοντας τις θέσεις του Διευθυντή Marketing Ελλάδος και Ισραήλ, του Διευθυντή Πωλήσεων Ελλάδος και του Διευθυντή Ανάπτυξης Πωλήσεων Ανατολικής Ευρώπης διαδοχικά.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Όμιλο ΟΤΕ, έχει διατελέσει μέλος σε διάφορα διοικητικά συμβούλια θυγατρικών του ΟΤΕ στο εξωτερικό. Ο κ. Τσαμάζ είναι 48 ετών, έγγαμος με 2 παιδιά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η ως άνω ανακοίνωση της COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. γίνεται σύμφωνα με το νόμο 3556/2007 (άρθρο 3, παρ.1 (ιστ), (ββ), και άρθρο 21) και την απόφαση 1/434/3.07.2007 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα