Ανανεωμένο και ακόμα πιο οικονομικό το πακέτο «COSMOTE προς Σταθερά»

CosmoteΑκόμα περισσότερα λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας με χαμηλότερο πάγιο προσφέρει η COSMOTE με την υπηρεσία «COSMOTE προς Σταθερά». Συγκεκριμένα με μηνιαίο πάγιο μόλις 12,5€ οι συνδρομητές του νέου πακέτου «COSMOTE Προς Σταθερά 500» θα έχουν 500 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας, κάθε μήνα, για κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα.

Επιπλέον, για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, η COSMOTE προσφέρει το πακέτο «COSMOTE προς Σταθερά 900» με μειωμένο πάγιο 22,5€ (από 28€).

Παράλληλα, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν το πακέτο των 500 ή 900 λεπτών χρόνου ομιλίας, της υπηρεσίας COSMOTE προς Σταθερά, για 3 ολόκληρους μήνες, με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου με δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Ειδικότερα, οι νέοι συνδρομητές που θα εγγραφούν σε ένα από τα οικονομικά προγράμματα COSMOTE 120, 180 & 240, καθώς και στο COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 1 θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν για 3 μήνες δωρεάν, το πακέτο “COSMOTE προς Σταθερά 500”. Αντίστοιχα, όσοι νέοι συνδρομητές εγγραφούν σε ένα από τα οικονομικά προγράμματα COSMOTE 360, 480, 600 & 1000, καθώς και στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 2 και 3, θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν για 3 μήνες το πακέτο “COSMOTE προς Σταθερά 900”1.

Το πακέτο «COSMOTE προς Σταθερά 420» με μηνιαίο πάγιο 14€ παύει να διατίθεται εμπορικά από τις 27/07. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει το πακέτο “COSMOTE προς Σταθερά 420”, θα μεταφερθούν αυτόματα στο πακέτο “COSMOTE προς Σταθερά 500”. Η νέα τιμή του «COSMOTE προς Σταθερά 900» ισχύει για παλαιούς και νέους συνδρομητές.

Η προσφορά αφορά κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας (αστικές και υπεραστικές κλήσεις) και ισχύει για όλες τις νέες συνδέσεις συμβολαίου που θα πραγματοποιηθούν από 27/07 έως και 05/09.

Σε όλες τις άνωθεν τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 19%.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones roaming

Τέλος από σήμερα στα τέλη περιαγωγής στην Ε.Ε.

Καταργούνται από σήμερα επίσημα οι χρεώσεις περιαγωγής κινητής ανάμεσα στις χώρες της Ε.Ε., βάσει του νέου Ευρωπαϊκού κανονισμού.

Internet

inath.gr, Ηλεκτρονικός Πολυχώρος για την πόλη της Αθήνας

Το inath.gr είναι ένα νέο Αθηναϊκό portal, ένας ηλεκτρονικός πολυχώρος, που μέσα του μπορείς να βρεις ό,τι ακριβώς ψάχνεις κι ό,τι οι άλλοι αδυνατούν να σου προσφέρουν. Ένα portal νεανικό και φρέσκο, σχεδιασμένο να καλύπτει κάθε ανάγκη της αθηναϊκής κοινωνίας και να αφουγκράζεται το παλμό της. Η ομάδα του inath.gr, με αγάπη για την Αθήνα […]

Telecoms COSMOTE

COSMOTE | Από τα αυστηρότερα όρια η Ελλάδα στην έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Δεν απαιτείται περαιτέρω μείωση των ορίων ασφαλούς έκθεσης του κοινού στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τα αυστηρότερα όρια η Ελλάδα, 60-70% χαμηλότερα από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε πρόσφατη έκθεσή της που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, επισημαίνεται ότι τα όρια ασφαλούς έκθεσης, όπως υπάρχουν στη σύσταση 1999/519/EC, δεν […]

Telecoms OTE

ΟΤΕ | Εγκαθιστά ασύρματο δίκτυο WiMax στο Άγιον Όρος

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του πιλοτικού δικτύου WiMAX στο Άγιον Όρος. Ήδη οι πρώτοι χρήστες έχουν συνδεθεί χρησιμοποιώντας το ασύρματο δίκτυο για ευρυζωνική πρόσβαση. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για τον ΟΤΕ, καθώς, με καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις πρόσβασης, δημιουργεί τη δυνατότητα παροχής σύγχρονων υπηρεσιών ευρυζωνικότητας σε έναν τόπο ξεχωριστής θρησκευτικής και πολιτιστικής […]