Ανανεωμένο και ακόμα πιο οικονομικό το πακέτο «COSMOTE προς Σταθερά»

, Ανανεωμένο και ακόμα πιο οικονομικό το πακέτο «COSMOTE προς Σταθερά»Ακόμα περισσότερα λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας με χαμηλότερο πάγιο προσφέρει η COSMOTE με την υπηρεσία «COSMOTE προς Σταθερά». Συγκεκριμένα με μηνιαίο πάγιο μόλις 12,5€ οι συνδρομητές του νέου πακέτου «COSMOTE Προς Σταθερά 500» θα έχουν 500 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας, κάθε μήνα, για κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα.

Επιπλέον, για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, η COSMOTE προσφέρει το πακέτο «COSMOTE προς Σταθερά 900» με μειωμένο πάγιο 22,5€ (από 28€).

Παράλληλα, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν το πακέτο των 500 ή 900 λεπτών χρόνου ομιλίας, της υπηρεσίας COSMOTE προς Σταθερά, για 3 ολόκληρους μήνες, με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου με δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Ειδικότερα, οι νέοι συνδρομητές που θα εγγραφούν σε ένα από τα οικονομικά προγράμματα COSMOTE 120, 180 & 240, καθώς και στο COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 1 θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν για 3 μήνες δωρεάν, το πακέτο “COSMOTE προς Σταθερά 500”. Αντίστοιχα, όσοι νέοι συνδρομητές εγγραφούν σε ένα από τα οικονομικά προγράμματα COSMOTE 360, 480, 600 & 1000, καθώς και στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 2 και 3, θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν για 3 μήνες το πακέτο “COSMOTE προς Σταθερά 900”1.

Το πακέτο «COSMOTE προς Σταθερά 420» με μηνιαίο πάγιο 14€ παύει να διατίθεται εμπορικά από τις 27/07. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει το πακέτο “COSMOTE προς Σταθερά 420”, θα μεταφερθούν αυτόματα στο πακέτο “COSMOTE προς Σταθερά 500”. Η νέα τιμή του «COSMOTE προς Σταθερά 900» ισχύει για παλαιούς και νέους συνδρομητές.

Η προσφορά αφορά κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας (αστικές και υπεραστικές κλήσεις) και ισχύει για όλες τις νέες συνδέσεις συμβολαίου που θα πραγματοποιηθούν από 27/07 έως και 05/09.

Σε όλες τις άνωθεν τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 19%.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

COSMOTE GIGAMAX: Από σήμερα οι συνδρομητές κινητής συμβολαίου μιλάνε απεριόριστα με όλους

Όλοι οι υφιστάμενοι συνδρομητές COSMOTE GIGAMAX & COSMOTE BUSINESS GIGAMAX απολαμβάνουν αυτόματα απεριόριστη ομιλία προς όλα τα εθνικά δίκτυα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

COSMOTE: Απεριόριστα data με 5.90 ευρώ για 15 μέρες το Πάσχα

Η COSMOTE προσφέρει φέτος το Πάσχα σε όλους τους πελάτες -οικιακούς και εταιρικούς- απεριόριστα data για 15 ημέρες με €5,90.

Business COSMOTE

COSMOTE: Πρόστιμο για παραβίαση του GDPR μετά απο την κυβερνοεπίθεση

Πρόστιμο ύψους 3.250.000 ευρώ στη COSMOTE για παραβάσεις και ελλιπή λήψη μέτρων ασφάλειας κατά το πρόσφατο περιστατικό παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Internet COSMOTE

COSMOTE: Ξεκινά η δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων σταθερού ευρυζωνικού Ιnternet

Εντελώς δωρεάν, σε περιοχές που δεν έχει φτάσει ακόμη η οπτική ίνα μέχρι το σπίτι και την επιχείρηση, και όπου αυτό είναι τεχνολογικά εφικτό.