Ανανεωμένο και ακόμα πιο οικονομικό το πακέτο «COSMOTE προς Σταθερά»

, Ανανεωμένο και ακόμα πιο οικονομικό το πακέτο «COSMOTE προς Σταθερά»Ακόμα περισσότερα λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας με χαμηλότερο πάγιο προσφέρει η COSMOTE με την υπηρεσία «COSMOTE προς Σταθερά». Συγκεκριμένα με μηνιαίο πάγιο μόλις 12,5€ οι συνδρομητές του νέου πακέτου «COSMOTE Προς Σταθερά 500» θα έχουν 500 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας, κάθε μήνα, για κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα.

Επιπλέον, για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, η COSMOTE προσφέρει το πακέτο «COSMOTE προς Σταθερά 900» με μειωμένο πάγιο 22,5€ (από 28€).

Παράλληλα, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν το πακέτο των 500 ή 900 λεπτών χρόνου ομιλίας, της υπηρεσίας COSMOTE προς Σταθερά, για 3 ολόκληρους μήνες, με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου με δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Ειδικότερα, οι νέοι συνδρομητές που θα εγγραφούν σε ένα από τα οικονομικά προγράμματα COSMOTE 120, 180 & 240, καθώς και στο COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 1 θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν για 3 μήνες δωρεάν, το πακέτο “COSMOTE προς Σταθερά 500”. Αντίστοιχα, όσοι νέοι συνδρομητές εγγραφούν σε ένα από τα οικονομικά προγράμματα COSMOTE 360, 480, 600 & 1000, καθώς και στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 2 και 3, θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν για 3 μήνες το πακέτο “COSMOTE προς Σταθερά 900”1.

Το πακέτο «COSMOTE προς Σταθερά 420» με μηνιαίο πάγιο 14€ παύει να διατίθεται εμπορικά από τις 27/07. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει το πακέτο “COSMOTE προς Σταθερά 420”, θα μεταφερθούν αυτόματα στο πακέτο “COSMOTE προς Σταθερά 500”. Η νέα τιμή του «COSMOTE προς Σταθερά 900» ισχύει για παλαιούς και νέους συνδρομητές.

Η προσφορά αφορά κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας (αστικές και υπεραστικές κλήσεις) και ισχύει για όλες τις νέες συνδέσεις συμβολαίου που θα πραγματοποιηθούν από 27/07 έως και 05/09.

Σε όλες τις άνωθεν τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 19%.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.

Internet COSMOTE

Δοκιμές 6G δικτύων στην Ευρώπη με τη συμβολή της COSMOTE

Στο ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο 6G-SANDBOX για τον σχεδιασμό και την κατασκευή πειραματικών δικτύων και την πραγματοποίηση δοκιμών σε τεχνολογίες 6ης γενιάς, συμμετέχει η COSMOTΕ.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

COSMOTE: Απεριόριστα data μόνο με 10,90 ευρώ το μήνα για όλο το καλοκαίρι

Απεριόριστα data μόνο με €10,90 το μήνα για όλο το καλοκαίρι δίνει η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές της με πληθυσμιακή κάλυψη 5G πάνω από 85%.