Ανανεωμένο και ακόμα πιο οικονομικό το πακέτο «COSMOTE προς Σταθερά»

, Ανανεωμένο και ακόμα πιο οικονομικό το πακέτο «COSMOTE προς Σταθερά»Ακόμα περισσότερα λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας με χαμηλότερο πάγιο προσφέρει η COSMOTE με την υπηρεσία «COSMOTE προς Σταθερά». Συγκεκριμένα με μηνιαίο πάγιο μόλις 12,5€ οι συνδρομητές του νέου πακέτου «COSMOTE Προς Σταθερά 500» θα έχουν 500 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας, κάθε μήνα, για κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα.

Επιπλέον, για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, η COSMOTE προσφέρει το πακέτο «COSMOTE προς Σταθερά 900» με μειωμένο πάγιο 22,5€ (από 28€).

Παράλληλα, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν το πακέτο των 500 ή 900 λεπτών χρόνου ομιλίας, της υπηρεσίας COSMOTE προς Σταθερά, για 3 ολόκληρους μήνες, με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου με δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Ειδικότερα, οι νέοι συνδρομητές που θα εγγραφούν σε ένα από τα οικονομικά προγράμματα COSMOTE 120, 180 & 240, καθώς και στο COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 1 θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν για 3 μήνες δωρεάν, το πακέτο “COSMOTE προς Σταθερά 500”. Αντίστοιχα, όσοι νέοι συνδρομητές εγγραφούν σε ένα από τα οικονομικά προγράμματα COSMOTE 360, 480, 600 & 1000, καθώς και στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 2 και 3, θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν για 3 μήνες το πακέτο “COSMOTE προς Σταθερά 900”1.

Το πακέτο «COSMOTE προς Σταθερά 420» με μηνιαίο πάγιο 14€ παύει να διατίθεται εμπορικά από τις 27/07. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει το πακέτο “COSMOTE προς Σταθερά 420”, θα μεταφερθούν αυτόματα στο πακέτο “COSMOTE προς Σταθερά 500”. Η νέα τιμή του «COSMOTE προς Σταθερά 900» ισχύει για παλαιούς και νέους συνδρομητές.

Η προσφορά αφορά κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας (αστικές και υπεραστικές κλήσεις) και ισχύει για όλες τις νέες συνδέσεις συμβολαίου που θα πραγματοποιηθούν από 27/07 έως και 05/09.

Σε όλες τις άνωθεν τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 19%.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

WHAT’S UP: Δωρεάν data στο Πανεπιστήμιο για τους φοιτητές

Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων σταθερού ευρυζωνικού internet, απελευθέρωση ομιλίας στα συμβόλαια κινητής, δωρεάν data στους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο.

Business COSMOTE

Μάθε τα πάντα για το Payzy της COSMOTE

Άμεσα απόκτηση IBAN λογαριασμού, έκδοση χρεωστικής κάρτας, πληρωμές λογαριασμών, μεταφορά χρημάτων μέσω chat, μοίρασμα εξόδων, ανταμοιβή σε χρήματα.

Internet COSMOTE

Ασύλληπτο internet με ταχύτητες 1Gbps

Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps, για πρώτη φορά στο COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας FTTH.

Internet COSMOTE

COSMOTE Fiber 1Gbps: Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση

Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps, για πρώτη φορά στο COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας, μέσω Fiber to the Home.