Νέο οικονομικό πρόγραμμα «COSMOTE Μηδενικό Πάγιο»

, Νέο οικονομικό πρόγραμμα «COSMOTE Μηδενικό Πάγιο»Την εμπορική διάθεση του νέου οικονομικού προγράμματος συμβολαίου χωρίς μηνιαίο πάγιο «COSMOTE Μηδενικό Πάγιο», ξεκινά η COSMOTE, για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου.

Το «COSMOTE Μηδενικό Πάγιο» προσφέρει χαμηλές χρεώσεις ομιλίας με 0,0045€/δευτ. για κλήσεις προς εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, και πολύ χαμηλές χρεώσεις για αποστολή γραπτών μηνυμάτων SMS προς ελληνικά δίκτυα με 0,085€/SMS.

Το νέο ατομικό πρόγραμμα διατίθεται και με επιλογή επιδότησης συσκευής, με απλό και ξεκάθαρο τρόπο. Όσοι νέοι συνδρομητές επιλέξουν το «COSMOTE Μηδενικό Πάγιο» με επιδότηση συσκευής, τους παρέχεται για τους έξι πρώτους μήνες η πρόσθετη υπηρεσία «COSMOTE 45» που παρέχει 45 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα προς όλα τα εθνικά δίκτυα, με μηνιαία χρέωση 9€. Από τον έβδομο μήνα, η πρόσθετη υπηρεσία καταργείται αυτόματα, χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια από τον πελάτη και ο πελάτης πληρώνει ανάλογα με τη χρήση του.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business COSMOTE

Το πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευών στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ συμβάλλει σε καθαρές θάλασσες και ακτές

Ανακυκλώνοντας την παλιά τους συσκευή στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, οι καταναλωτές συμβάλλουν στον καθαρισμό θαλασσών και ακτών σε 4 ελληνικά νησιά σε συνεργασία με την «Εναλεία».

Business COSMOTE

COSMOTE: Πρόστιμο 3.2 εκ. ευρώ από την Α.Δ.Α.Ε.

Για διαρροή αρχείου, που περιείχε δεδομένα συνδρομητών (δεδομένα κίνησης και συντεταγμένες σταθμών βάσης μεγάλου αριθμού συνδρομητών τόσο της εταιρείας COSMOTE.

Internet COSMOTE

COSMOTE GIGAMAX: Από σήμερα οι συνδρομητές κινητής συμβολαίου μιλάνε απεριόριστα με όλους

Όλοι οι υφιστάμενοι συνδρομητές COSMOTE GIGAMAX & COSMOTE BUSINESS GIGAMAX απολαμβάνουν αυτόματα απεριόριστη ομιλία προς όλα τα εθνικά δίκτυα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

COSMOTE: Απεριόριστα data με 5.90 ευρώ για 15 μέρες το Πάσχα

Η COSMOTE προσφέρει φέτος το Πάσχα σε όλους τους πελάτες -οικιακούς και εταιρικούς- απεριόριστα data για 15 ημέρες με €5,90.