Νέο οικονομικό πρόγραμμα «COSMOTE Μηδενικό Πάγιο»

, Νέο οικονομικό πρόγραμμα «COSMOTE Μηδενικό Πάγιο»Την εμπορική διάθεση του νέου οικονομικού προγράμματος συμβολαίου χωρίς μηνιαίο πάγιο «COSMOTE Μηδενικό Πάγιο», ξεκινά η COSMOTE, για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου.

Το «COSMOTE Μηδενικό Πάγιο» προσφέρει χαμηλές χρεώσεις ομιλίας με 0,0045€/δευτ. για κλήσεις προς εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, και πολύ χαμηλές χρεώσεις για αποστολή γραπτών μηνυμάτων SMS προς ελληνικά δίκτυα με 0,085€/SMS.

Το νέο ατομικό πρόγραμμα διατίθεται και με επιλογή επιδότησης συσκευής, με απλό και ξεκάθαρο τρόπο. Όσοι νέοι συνδρομητές επιλέξουν το «COSMOTE Μηδενικό Πάγιο» με επιδότηση συσκευής, τους παρέχεται για τους έξι πρώτους μήνες η πρόσθετη υπηρεσία «COSMOTE 45» που παρέχει 45 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα προς όλα τα εθνικά δίκτυα, με μηνιαία χρέωση 9€. Από τον έβδομο μήνα, η πρόσθετη υπηρεσία καταργείται αυτόματα, χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια από τον πελάτη και ο πελάτης πληρώνει ανάλογα με τη χρήση του.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

WHAT’S UP: Δωρεάν data στο Πανεπιστήμιο για τους φοιτητές

Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων σταθερού ευρυζωνικού internet, απελευθέρωση ομιλίας στα συμβόλαια κινητής, δωρεάν data στους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο.

Business COSMOTE

Μάθε τα πάντα για το Payzy της COSMOTE

Άμεσα απόκτηση IBAN λογαριασμού, έκδοση χρεωστικής κάρτας, πληρωμές λογαριασμών, μεταφορά χρημάτων μέσω chat, μοίρασμα εξόδων, ανταμοιβή σε χρήματα.

Internet COSMOTE

Ασύλληπτο internet με ταχύτητες 1Gbps

Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps, για πρώτη φορά στο COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας FTTH.

Internet COSMOTE

COSMOTE Fiber 1Gbps: Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση

Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση ταχυτήτων 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps, για πρώτη φορά στο COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας, μέσω Fiber to the Home.