Τρίτη
22/07/2008

Ericsson | Formula One live μέσω mobile TV για τους Ισπανούς

Ericsson Telcos - Ericsson HYCΟι Ισπανοί οπαδοί της Formula 1 μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της φετινής χρονιάς ζωντανά στα κινητά τους χάρη στην HyC – μέλος του ομίλου Ericsson – σε συνεργασία με την Boomerang TV και το ισπανικό δίκτυο τηλεοπτικών εκπομπών Telecinco. Η υπηρεσία mobile TV λανσαρίστηκε το Μάιο.

Η HyC της Ericsson παρέχει μια κλιμακούμενη υπηρεσία από άκρη σε άκρη, η οποία περιλαμβάνει την κωδικοποίηση, επεξεργασία και μετάδοση, και επιτρέπει στην Boomerang TV και την Telecinco να μεταδίδουν σε συνεχή ροή τους αγώνες της Formula 1 στους συνδρομητές κινητών, μέσω ζωντανής ή μαγνητοσκοπημένης εκπομπής. Η HyC παρέχει επίσης υπηρεσίες ενσωμάτωσης σχετικών συστημάτων.

Οι θεατές στο πλαίσιο αυτής της υπηρεσίας, μπορούν να απολαμβάνουν εξατομικευμένη κάλυψη και να επιλέγουν μεταξύ ζωντανής μετάδοσης συνεχούς ροής και λήψης επιλεγμένων στιγμιότυπων των αγώνων, τα οποία καταγράφονται, αρχειοθετούνται, διαχειρίζονται και δημοσιεύονται αυτόματα, σε πραγματικό χρόνο.

Μάθε για:

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Kris... λέει:

    Χωρίς πλακά παίδες, στην γειτονική Αλβανία η δυνατότητα αυτή, της παρακολούθησης της φορμουλα1 , και όχι μόνο, υπάρχει εδώ και ένα χρόνο, μέσο του TOP channel(δορυφορική, ψηφιακή, HD TV, επίγεια, και δεν συμμαζεύετε τηλεοπτική πλατφόρμα). Άλλα τελικά αναρτιέμαι εάν και πόσο χρήσιμο είναι να «κουβαλάς» την τηλεόραση μαζί σου εκτός σπιτιού!!! Για εμένα, πολύ υπερβολική και άχρηστη τεχνολογία!

  2. Ο/Η costas λέει:

    Στην Αλβανία έχουν και δορυφορική τηλεόραση High Definition, εδώ παλεύουμε ακόμα με το DVB-T και ενώ λέγαμε ότι θα μεταδοθούν σε High-Def οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου… τελικά πήγαμε κουβά!

    Στο άλλο που λες, ναι και εμένα μου φαίνεται λίγο υπερβολικό αλλά εφόσον οι φορητές συσκευές και οι υπηρεσίες mobile TV γίνουν προσιτές, θα ήθελα να έχω και αυτή την επιλογή on the go.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.