Νέα υπηρεσία Forthnet Telephony για οικονομική και απεριόριστη τηλεφωνία

0

ForthnetΗ Forthnet προσφέρει σε όλους τους Έλληνες τη δυνατότητα να ξεχάσουν οριστικά τη χρονοχρέωση και να πραγματοποιούν πραγματικά απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, με σταθερό κόστος κάθε μήνα.

Με τη νέα υπηρεσία Forthnet Telephony, η οικογένεια που ενδιαφέρεται για τηλεφωνία οικονομική, ποιοτική και πραγματικά απεριόριστη, έχει στη διάθεσή της την ανταγωνιστικότερη υπηρεσία της αγοράς. Η Forthnet, μέσα από το δίκτυό της, παρέχει στους οικιακούς χρήστες, τη δυνατότητα να πραγματοποιούν πραγματικά απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, με κόστος μόλις 26,90 €/μήνα και να αποδεσμευτούν πλήρως από το πάγιο ΟΤΕ.

Αναλυτικά, η υπηρεσία Forthnet Telephony, εντός του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet, προσφέρει:
•Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις όλο το 24ωρο, κάθε μέρα, με σταθερό μηνιαίο κόστος χωρίς χρονοχρέωση ή άλλες κρυφές χρεώσεις
•Απαλλαγή από το πάγιο του ΟΤΕ
•Ένα πακέτο ψηφιακών ευκολιών τηλεφωνίας δωρεάν, που περιλαμβάνει αναγνώριση καλούντος, εκτροπή κλήσης και αναμονή κλήσεων
•Ιδιαίτερα χαμηλές τιμές για κλήσεις προς εθνικά κινητά και διεθνείς προορισμούς. Ειδικότερα, με ελάχιστη χρέωση τα 30 δευτερόλεπτα, το κόστος για κλήσεις σε κινητά Cosmote και Vodafone είναι της τάξεως των 0,1650* €/ λεπτό ενώ προς κινητά TIM και Q -Telecom 0,1751* €/ λεπτό.
•Δυνατότητα διατήρησης του τηλεφωνικού αριθμού μέσω της διαδικασίας Φορητότητας
•Ηλεκτρονική Ενημέρωση Λογαριασμού, σχεδόν σε πραγματικό χρόνο
•Δυνατότητα επιλογής και επιπρόσθετων ψηφιακών ευκολιών, (όπως επιλεκτική απόκρυψη τηλεφωνικού αριθμού, τριμερής συνομιλία, αυτόματη κλήση κ.α.) με μικρή χρέωση

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στις περιοχές που ακόμη δεν καλύπτονται από το ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρίας, με κόστος 17,90 €/μήνα.

Σε κάθε περίπτωση, η υπηρεσία Forthnet Telephony προσφέρεται με τη γνωστή ποιότητα των υπηρεσιών και την αξιοπιστία της Forthnet και με 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών.

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα