ΟΝ Telecoms | Μεγάλη Εισροή Κεφαλαίων Για Νέες Επενδύσεις

5

ON TelecomsΣημαντική Κεφαλαιακή ενίσχυση εξασφάλισε η ΟΝ Telecoms με σκοπό την επιτάχυνση της υλοποίησης του αναπτυξιακού της προγράμματος το 2008. Πιο συγκεκριμένα, προστίθενται στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, με καταβολή μετρητών, 10 εκατομμύρια Eυρώ από υφιστάμενους μετόχους, φθάνοντας έτσι συνολικά τα 50 εκ. Ευρώ. Επιπλέον, 35 εκ. Ευρώ θα εκταμιευθούν τις επόμενες μέρες, μετά την ολοκλήρωση της έκδοσης Ομολογιακού Δανείου με συντονιστή και διαχειριστή την PROTON BANK.

Στην τελική φάση έγκρισης και εκταμίευσης βρίσκεται τέλος, η αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα ενισχύσεων του Αναπτυξιακού Νόμου, υπ’ αριθμ. 3299/2004 «Κίνητρα Ιδιωτικών Επενδύσεων για την Οικονομική Ανάπτυξη και την Περιφερειακή Σύγκλιση», επενδυτικού έργου ύψους 30 εκ Ευρώ που αφορά την εγκατάσταση του ιδιόκτητου Δικτύου Οπτικών Ινών της εταιρείας στην Αττική .

Σημειώνεται ότι πρόσφατα έχουν εκταμιευθεί περίπου άλλα 2,5 εκ. Ευρώ από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Περιφερειακής Ανάπτυξης που διαχειρίζεται η Κοινωνία της Πληροφορίας.

Τα νέα κεφάλαια που εξασφάλισε η εταιρεία θα χρησιμοποιηθούν για την επέκταση και σε νέες περιοχές του επιτυχημένου μοντέλου παροχής Ευζωνικών Υπηρεσιών Φωνής – Γρήγορου Internet – Τηλεόρασης που παρέχει σήμερα η Οn Telecoms στην Αττική.

Η Οn Telecoms με ήδη 90.000 πελάτες μόνο στην Αττική, φιλοδοξεί και δεσμεύεται, στη νέα φάση ανάπτυξης της, να τιμήσει την προτίμηση του κοινού που την έφερε στη θέση της πιο γρήγορα αναπτυσσόμενης Τηλεπικοινωνιακής Εταιρείας στην Ελλάδα και να πρωτοπορεί με προϊόντα και υπηρεσίες που θα ξεπεράσουν κάθε φαντασία.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
5 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Πάνας

Καλησπέρα Κώστα.

Ελπίζω να λύσουν πρώτα, τα τόσο προβλήματα που παρουσιάζονται
στις συνδέσεις τους και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Πάνας

Έτσι ακριβώς.

Εφόσον αυτό που ανέβασες δεν είναι δικό τους δελτίο τύπου,
πιστεύω ότι θα έπρεπε να το σχολιάσεις κατάλληλα.

Εμένα πλέον μου τηλεφωνούν και καταλήγουν να μου κλείνουν
το τηλέφωνο στα μούτρα!

Δεν είμαι συνδρομητής τους (φτου φτου μακριά από εμάς),
αλλά γουστάρω να τους τα χώνω.

Κόσμια, έτσι;

Και δεν έχουν τίποτα να απαντήσουν.

Πάνας

Εγώ τους τηλεφωνώ;;;!!!!;;;;

Αυτοί, κάθε δυο εβδομάδες μου
τηλεφωνούν και τα ακούν!

Και δεν βάζουν και μυαλό!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα