Beyond 4.0

ΟΝ Telecoms | Μεγάλη Εισροή Κεφαλαίων Για Νέες Επενδύσεις

ON TelecomsΣημαντική Κεφαλαιακή ενίσχυση εξασφάλισε η ΟΝ Telecoms με σκοπό την επιτάχυνση της υλοποίησης του αναπτυξιακού της προγράμματος το 2008. Πιο συγκεκριμένα, προστίθενται στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, με καταβολή μετρητών, 10 εκατομμύρια Eυρώ από υφιστάμενους μετόχους, φθάνοντας έτσι συνολικά τα 50 εκ. Ευρώ. Επιπλέον, 35 εκ. Ευρώ θα εκταμιευθούν τις επόμενες μέρες, μετά την ολοκλήρωση της έκδοσης Ομολογιακού Δανείου με συντονιστή και διαχειριστή την PROTON BANK.

Στην τελική φάση έγκρισης και εκταμίευσης βρίσκεται τέλος, η αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα ενισχύσεων του Αναπτυξιακού Νόμου, υπ’ αριθμ. 3299/2004 «Κίνητρα Ιδιωτικών Επενδύσεων για την Οικονομική Ανάπτυξη και την Περιφερειακή Σύγκλιση», επενδυτικού έργου ύψους 30 εκ Ευρώ που αφορά την εγκατάσταση του ιδιόκτητου Δικτύου Οπτικών Ινών της εταιρείας στην Αττική .

Σημειώνεται ότι πρόσφατα έχουν εκταμιευθεί περίπου άλλα 2,5 εκ. Ευρώ από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Περιφερειακής Ανάπτυξης που διαχειρίζεται η Κοινωνία της Πληροφορίας.

Τα νέα κεφάλαια που εξασφάλισε η εταιρεία θα χρησιμοποιηθούν για την επέκταση και σε νέες περιοχές του επιτυχημένου μοντέλου παροχής Ευζωνικών Υπηρεσιών Φωνής – Γρήγορου Internet – Τηλεόρασης που παρέχει σήμερα η Οn Telecoms στην Αττική.

Η Οn Telecoms με ήδη 90.000 πελάτες μόνο στην Αττική, φιλοδοξεί και δεσμεύεται, στη νέα φάση ανάπτυξης της, να τιμήσει την προτίμηση του κοινού που την έφερε στη θέση της πιο γρήγορα αναπτυσσόμενης Τηλεπικοινωνιακής Εταιρείας στην Ελλάδα και να πρωτοπορεί με προϊόντα και υπηρεσίες που θα ξεπεράσουν κάθε φαντασία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πάνας

Καλησπέρα Κώστα.

Ελπίζω να λύσουν πρώτα, τα τόσο προβλήματα που παρουσιάζονται
στις συνδέσεις τους και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Πάνας

Έτσι ακριβώς.

Εφόσον αυτό που ανέβασες δεν είναι δικό τους δελτίο τύπου,
πιστεύω ότι θα έπρεπε να το σχολιάσεις κατάλληλα.

Εμένα πλέον μου τηλεφωνούν και καταλήγουν να μου κλείνουν
το τηλέφωνο στα μούτρα!

Δεν είμαι συνδρομητής τους (φτου φτου μακριά από εμάς),
αλλά γουστάρω να τους τα χώνω.

Κόσμια, έτσι;

Και δεν έχουν τίποτα να απαντήσουν.

Πάνας

Εγώ τους τηλεφωνώ;;;!!!!;;;;

Αυτοί, κάθε δυο εβδομάδες μου
τηλεφωνούν και τα ακούν!

Και δεν βάζουν και μυαλό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones roaming

Τέλος από σήμερα στα τέλη περιαγωγής στην Ε.Ε.

Καταργούνται από σήμερα επίσημα οι χρεώσεις περιαγωγής κινητής ανάμεσα στις χώρες της Ε.Ε., βάσει του νέου Ευρωπαϊκού κανονισμού.

Internet

inath.gr, Ηλεκτρονικός Πολυχώρος για την πόλη της Αθήνας

Το inath.gr είναι ένα νέο Αθηναϊκό portal, ένας ηλεκτρονικός πολυχώρος, που μέσα του μπορείς να βρεις ό,τι ακριβώς ψάχνεις κι ό,τι οι άλλοι αδυνατούν να σου προσφέρουν. Ένα portal νεανικό και φρέσκο, σχεδιασμένο να καλύπτει κάθε ανάγκη της αθηναϊκής κοινωνίας και να αφουγκράζεται το παλμό της. Η ομάδα του inath.gr, με αγάπη για την Αθήνα […]

Telecoms COSMOTE

COSMOTE | Από τα αυστηρότερα όρια η Ελλάδα στην έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Δεν απαιτείται περαιτέρω μείωση των ορίων ασφαλούς έκθεσης του κοινού στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τα αυστηρότερα όρια η Ελλάδα, 60-70% χαμηλότερα από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε πρόσφατη έκθεσή της που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, επισημαίνεται ότι τα όρια ασφαλούς έκθεσης, όπως υπάρχουν στη σύσταση 1999/519/EC, δεν […]

Telecoms OTE

ΟΤΕ | Εγκαθιστά ασύρματο δίκτυο WiMax στο Άγιον Όρος

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του πιλοτικού δικτύου WiMAX στο Άγιον Όρος. Ήδη οι πρώτοι χρήστες έχουν συνδεθεί χρησιμοποιώντας το ασύρματο δίκτυο για ευρυζωνική πρόσβαση. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για τον ΟΤΕ, καθώς, με καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις πρόσβασης, δημιουργεί τη δυνατότητα παροχής σύγχρονων υπηρεσιών ευρυζωνικότητας σε έναν τόπο ξεχωριστής θρησκευτικής και πολιτιστικής […]