Παρασκευή
20/06/2008

Vivodi Quad Play | Κινητό και σταθερό σε μία μόνο συσκευή

Pirelli DP-L10Η Vivodi ανακοίνωσε ότι προχωρά στην ενοποίηση των υπηρεσιών Triple Play με υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί για πρωτοπορία στις εξελίξεις. Συγκεκριμένα ξεκινά από 1η Ιουλίου του 2008, την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας Quad by Vivodi, η οποία περιλαμβάνει την παροχή broadband Internet, ψηφιακής τηλεόρασης μαζί με σταθερή και κινητή τηλεφωνία.

Με την έναρξη της εμπορικής διάθεσης της υπηρεσίας, η εταιρεία θα παρέχει τη συσκευή Dual Mode (GSM & WiFI) Pirelli DP-L10, η οποία πήρε βραβείο Info Vision Awards από τα μέλη της IEC (International Engineering Consortium) ως το καλύτερο Broadband Appliances, Devices and Home Networking category στο Broadband World Forum Europe 2007. Η συσκευή είναι αποκλειστικά branded για το δίκτυο της Vivodi, η οποία επιτυγχάνει τη σύνδεση της σταθερής με την κινητή τηλεφωνία προσφέροντας ταυτόχρονα όλες τις γνωστές υπηρεσίες αναγνώρισης και αναμονής κλήσεων, SMS, MMS, GPRS, ringtones κ.ά.

Όταν ο χρήστης είναι στο σπίτι χρησιμοποιεί τη συσκευή του ως μία ασύρματη συσκευή σταθερής τηλεφωνίας αλλά και σαν κινητό ταυτόχρονα ενώ όταν βρίσκεται εκτός χρησιμοποιεί την ίδια συσκευή ως κινητό τηλέφωνο. Τόσο απλά!

H υπηρεσία Quad by Vivodi θα μπορεί να διατίθεται μέσω των πακέτων της Vivodi, Telefonet+ καθώς και cableTV από την 1η Ιουλίου 2008, ως επιπρόσθετη υπηρεσία με μηνιαίο πάγιο €5,90 και τέλος ενεργοποίησης 7€ ενώ δεν υφίσταται τέλος απενεργοποίησης.

Μάθε για:

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

 1. Ο/Η costas λέει:

  Από Δελτίο Τύπου της Vivodi:

  Για τη χρήση της υπηρεσίας, η Vivodi σας παρέχει χωρίς χρέωση ένα ασύρματο ADSL2+ modem/router το οποίο συνδέεται στην τηλεφωνική πρίζα και αυτομάτως δημιουργεί στο χώρο σας, μία γεωγραφική ζώνη (ασύρματη Wi-Fi), εφάμιλλη με αυτή που δημιουργεί μία βάση ασύρματου τηλεφώνου DECT.

  Όταν η dual-mode συσκευή βρίσκεται μέσα σε αυτή τη «ζώνη»:
  •όταν κάποιος καλέσει το συνδρομητή Quad by Vivodi στο σταθερό του νούμερο (αριθμός Vivodi, τύπου 211ΧΧΧΧΧΧΧ) χρεώνεται για την κλήση προς αυτόν με τιμές αντίστοιχες των κλήσεων προς σταθερό τηλέφωνο.
  •όταν ο συνδρομητής Quad by Vivodi καλέσει οποιονδήποτε προορισμό (εξερχόμενη κλήση) τότε δρομολογείται αυτόματα μέσω του δικτύου της Vivodi και επομένως επωφελείται των προνομιακών οικονομικών προγραμμάτων της Vivodi με απεριόριστη ομιλία σε σταθερά τηλέφωνα στην Ελλάδα και 21 χώρες του εξωτερικού.
  Το Quad by Vivodi παρέχεται ως επιπρόσθετη υπηρεσία αποκλειστικά στις υπηρεσίες Telefonet+ (Double Play) και cableTV (Triple Play).

  •Η παραμετροποίηση του ADSL2+ modem/router γίνεται αυτόματα αμέσως μόλις συνδεθεί στο ρεύμα και στην πρίζα τηλεφώνου

  •Το dual-mode κινητό παραμετροποιείται επίσης αυτόματα ως εξής:
  Η Vivodi αποστέλλει στο συνδρομητή με SMS, τις ρυθμίσεις σταθερού δικτύου Vivodi και το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει «Αποθήκευση» των ρυθμίσεων, όταν ζητηθεί.

  Από εκείνη τη στιγμή και μετά στην οθόνη του κινητού, εκτός από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας αναγράφεται και το «Vivodi» ως το δίκτυο σταθερής, ενώ υπάρχει και η αντίστοιχη ένδειξη σήματος για κάθε δίκτυο.

 2. Ο/Η aris λέει:

  Καλημερα πολυ καλο τοχω χρονια τωρα, αλλα τοχει καταργησει τωρα,πολυ καλη περιπτωση.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.