Η νέα Smart Tv της Samsung έρχεται με AntiVirus;

Samsung, Η νέα Smart Tv της Samsung έρχεται με AntiVirus;

Φήμες θέλουν την Samsung, να έχει προχωρήσει σε συμφωνία με εταιρεία software, προκειμένου οι νέες τηλεοράσεις της, να κυκλοφορούν με προ-εγκατεστημένο AntiVirus.

Όπως όλα δείχνουν, η Samsung προχωρά στο κλείσιμο της συμφωνίας με την McAfee, η οποία στοχεύει την ενίσχυση της νέας σειράς τηλεοράσεων, με το antivirus της εταιρείας. Το antivirus θα κυκλοφορεί προ-εγκατεστημένο στις νέες τηλεοράσεις της Samsung.

Πιο χαρακτηριστικά, δήλωση της Samsung αναφέρει ότι ” Η McAfee επεκτείνει το συμβόλαιο της με την εταιρεία μας, όσον αφορά το McAfee Security. Πλέον όλες οι Samsung Smart TV που θα παραχθούν από το 2019, θα έχουν προ-εγκατεστημένο το πρόγραμμα”.

Η δήλωση συνεχίζει ως εξής: “Η Samsung, κυριαρχεί στην αγορά των Smart Tv. Ωστόσο είναι η πρώτη εταιρεία, που παρέχει προ-εγκατεστημένη ασφάλεια σε αυτού του είδους τις συσκευές. Στόχος μας είναι να χτίσουμε την καλύτερη δυνατή ασφάλεια στα προϊόντα μας, από την αρχή. Το McAfee Security για την τηλεόραση, scan-άρει τις εφαρμογές που υπάρχουν στην τηλεόραση, προκειμένου να εντοπίσει και να αφαιρέσει τις απειλές”.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.