Η νέα Smart Tv της Samsung έρχεται με AntiVirus;

Φήμες θέλουν την Samsung, να έχει προχωρήσει σε συμφωνία με εταιρεία software, προκειμένου οι νέες τηλεοράσεις της, να κυκλοφορούν με προ-εγκατεστημένο AntiVirus.

Όπως όλα δείχνουν, η Samsung προχωρά στο κλείσιμο της συμφωνίας με την McAfee, η οποία στοχεύει την ενίσχυση της νέας σειράς τηλεοράσεων, με το antivirus της εταιρείας. Το antivirus θα κυκλοφορεί προ-εγκατεστημένο στις νέες τηλεοράσεις της Samsung.

Πιο χαρακτηριστικά, δήλωση της Samsung αναφέρει ότι ” Η McAfee επεκτείνει το συμβόλαιο της με την εταιρεία μας, όσον αφορά το McAfee Security. Πλέον όλες οι Samsung Smart TV που θα παραχθούν από το 2019, θα έχουν προ-εγκατεστημένο το πρόγραμμα”.

Η δήλωση συνεχίζει ως εξής: “Η Samsung, κυριαρχεί στην αγορά των Smart Tv. Ωστόσο είναι η πρώτη εταιρεία, που παρέχει προ-εγκατεστημένη ασφάλεια σε αυτού του είδους τις συσκευές. Στόχος μας είναι να χτίσουμε την καλύτερη δυνατή ασφάλεια στα προϊόντα μας, από την αρχή. Το McAfee Security για την τηλεόραση, scan-άρει τις εφαρμογές που υπάρχουν στην τηλεόραση, προκειμένου να εντοπίσει και να αφαιρέσει τις απειλές”.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τηλεοράσεις CES 2019 Samsung

Οι MicroLED τηλεοράσεις είναι το μέλλον, λέει η Samsung [CES 2019]

Οι τηλεοράσεις MicroLED είναι το μέλλον σύμφωνα με τη Samsung, παρουσιάζοντας μια ζωντανή επίδειξη στο CES φέτος για να αποδείξει αυτόν τον ισχυρισμό. Τα πάνελ MicroLED είναι σχεδιασμένα να είναι αρθρωτά, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν δύο πάνελ MicroLED μεταξύ τους.

Τηλεοράσεις CES 2018 IoT MediaTek

MediaTek: Νέο ασύρματο chipset φιλικό προς το IoT [CES 2018]

Ένα νέο chipset, το MT7622 παρουσίασε η MediaTek στη CES 2018, το οποίο ξεχωρίζει καθώς είναι βελτιστοποιημένο για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) και προορίζεται για την αυτοματοποίηση του σπιτιού.

Τηλεοράσεις CES 2018 Sony Sony 4K TV

Sony: Νέες 4K Android τηλεοράσεις με υποστήριξη HDR [CES 2018]

Τις νέες 4Κ Android τηλεοράσεις παρουσίασε η Sony στο πλαίσιο της CES 2018. Η νέα σειρά περιλαμβάνει μοντέλα OLED και LCD καθώς και υποστήριξη HDR.

Τηλεοράσεις CES 2018 LG

LG: Νέες AI τηλεοράσεις 4K OLED και Super UHD [CES 2018]

Τη νέα σειρά τηλεοράσεων επιδεικνύει η LG στη CES 2018, οι οποίες παρόλο που σχεδιαστικά μοιάζουν με τις προκατόχους τους, έρχονται με καλύτερη επεξεργασία εικόνας ενώ δίνουν έμφαση στην πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης ThinQ.