Οι MicroLED τηλεοράσεις είναι το μέλλον, λέει η Samsung [CES 2019]

0


Οι τηλεοράσεις MicroLED είναι το μέλλον σύμφωνα με τη Samsung, παρουσιάζοντας μια ζωντανή επίδειξη στο CES φέτος για να αποδείξει αυτόν τον ισχυρισμό. Τα πάνελ MicroLED είναι σχεδιασμένα να είναι αρθρωτά, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν δύο πάνελ MicroLED μεταξύ τους.
Η έλλειψη πλαισίων σε αυτές τις τηλεοράσεις είναι ο πρωταρχικός λόγος για τον οποίο ο μη περιορισμός μεγέθους σε ίντσες είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό τέχνασμα. Με την τεχνολογία MicroLED, η Samsung ισχυρίζεται ότι αυτές οι τηλεοράσεις θα μπορούσαν να προσφέρουν ανάλυση 10K, καθώς η ανάλυση κλιμακώνεται παράλληλα με το συνολικό μέγεθος της οθόνης. Είδαμε μια οθόνη MicroLED 146 ιντσών πέρυσι και η Samsung έχει προχωρήσει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα τοποθετώντας μια οθόνη 219 ιντσών στο φετινό CES.
Φυσικά, το ευρύ κοινό δεν θα μπορέσει να πάρει στα χέρια του προς το παρόν τις τηλεοράσεις MicroLED αυτού του μεγέθους,η Samsung όμως επιδιώκει την κυκλοφορία του μοντέλου των 75 ιντσών, το 2020. Πρόκειται σίγουρα για μια αρκετά δαπανηρή υπόθεση, που θα δούμε να εξελίσσεται στο άμεσο μέλλον, αλλά όσον αφορά την καινοτομία, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί η εταιρεία στοιχηματίζει πολύ στην τεχνολογία MicroLED.
Προς το παρόν, όσοι επισκεφτούν φέτος την Έκθεση τεχνολογίας θα μπορέσουν να τη θαυμάσουν από κοντά. Θα πρέπει να τονίσουμε πως για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Techblog θα βρίσκεται στην έκθεση CES 2019 στο Las Vegas μεταξύ 8 και 11 Ιανουαρίου 2019.
MicroLED Samsung screenshot 570px
Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα