Sony Bravia S4000 | High-Definition για όλους

Τώρα ο καθένας μπορεί να απολαύσει ακόμη καλύτερα τις ταινίες, τα παιχνίδια και τις τηλεοπτικές εκπομπές σε αξεπέραστη ποιότητα HD, με την σειρά τηλεοράσεων LCD της Sony, BRAVIA S4000. Η σειρά S4000 διατίθεται σε δύο μεγέθη οθόνης (με διαγώνιο 26 και 32 ίντσες) και απευθύνεται στο οικογενειακό κοινό που επιθυμεί μια τηλεόραση για όλες τις χρήσεις με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η σειρά S4000 προβάλλει την νέα καινοτόμα σχεδιαστική γραμμή της Sony, ‘draw the LINE’. Αυτή η εμπνευσμένη, μινιμαλιστική σχεδιαστική φιλοσοφία αναβαθμίζει συνολικά την εμπειρία της θέασης χωρίς να αποσπά την προσοχή του θεατή από τα δρώμενα στην οθόνη. Η κονσόλα διαθέτει ένα φινίρισμα στο βαθύ μαύρο του πιάνου, με καθαρές λιτές γραμμές που ολοκληρώνονται στις γωνίες με ήπιες καμπύλες. Η περιστρεφόμενη βάση επιτρέπει την άμεση ρύθμιση της γωνίας θέασης ώστε να εξυπηρετούνται οι θεατές από οποιοδήποτε σημείο του δωματίου.

Οι τηλεοράσεις της σειράς S4000 δίνουν αναλλοίωτη, λεπτομερέστατη εικόνα από οποιαδήποτε πηγή HD, όπως τα Blu-ray player, το PLAYSTATION3 ή οι βιντεοκάμερες HD της σειράς Handycam της Sony. Υπάρχει επίσης ενσωματωμένος δέκτης DVB-C/DVB-T1 για να απολαμβάνετε τις τηλεοπτικές εκπομπές συμβατικής ανάλυσης.

Τα μοντέλα 26 & 32 ιντσών της σειράς S προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα εικόνας χάρη στην τεχνολογία επεξεργασίας σήματος BRAVIA ENGINE. Το LCD πάνελ διαθέτει έναν ιδιαίτερα υψηλό λόγω αντίθεσης της τάξης του 30.000:1, γεγονός που διασφαλίζει βαθύ κινηματογραφικό μαύρο, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και τις φωτεινές περιοχές του κάδρου.

Το σύστημα BRAVIA Theatre Sync ενεργοποιεί όλο το σύστημα του home theatre απλά με το πάτημα του κουμπιού ‘Play’ στο DVD ή στο Blu-ray player. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν τρείς θύρες HDMI επιτρέποντας την μονοκαλωδιακή σύνδεση με μια ευρεία γκάμα πηγών HD, όπως το PLAYSTATION3, Blu-ray player και HD βιντεοκάμερες Handycam.

Επεξεργάστηκε την 26 Αυγούστου 2008 10:39

Σχόλια

  • Όποτε έχουμε ενημέρωση αναφέρουμε τιμή και διαθεσιμότητα.
    Όμως τις περισσότερες φορές τα προϊόντα ανακοινώνονται αρκετά πριν κυκλοφορήσουν και δεν μπορούμε να γράφουμε πότε πιστεύουμε ότι θα κυκλοφορήσουν ή πόσο ίσως να κοστίζουν.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.