2+1 video games που θα μπορούσαν να είναι πραγματικότητα λόγω κορονοϊού

, 2+1 video games που θα μπορούσαν να είναι πραγματικότητα λόγω κορονοϊού

Η πανδημία του κορονοϊού έχει αλλάξει εντελώς την ζωή μας και την καθημερινότητά μας γεγονός που μας έχει κλείσει σχεδόν όλους στα σπίτια μας, αφού υπάρχουν και κάποιοι που ακόμα εργάζονται εκεί έξω με πολλά προβλήματα και άγχος για την υγεία τους.

Όσο μένουμε σπίτι, όμως, το μυαλό μας σκέφτεται πολλά και αν έχουμε μία φορά φαντασία τον υπόλοιπο καιρό, τώρα έχουμε δέκα. Κάποια video games, λοιπόν, θα μπορούσαν να είναι πραγματικότητα σε όλη αυτή τη φάση και έχουμε σκεφτεί 2+1 παιχνίδια γι’ αυτή την περίπτωση.

Μην τρομάξετε από τις επιλογές, όπως είπαμε, είναι προϊόν φαντασίας και όχι πραγματικότητα.

Resident Evil

Πρώτο όλων το Resident Evil. Φαντάζεστε όσοι ήταν θετικοί στον κορονοϊό να μετατρέπονταν σε ζόμπι κι εσείς μαζί με άλλους ανθρώπους, που δεν είχαν προσβληθεί από την πανδημία, να έπρεπε να βρείτε το εμβόλιο, που θα τα έσωζε;

Ο δρόμος, βέβαια, προς τα εκεί θα ήταν μακρύς και κάποια θα έπρεπε να τα σκοτώσετε για να μη σας δαγκώσουν και σας μολύνουν. Ένα παιχνίδι επιβίωσης, κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε αυτή την περίοδο, αλλά με πολύ διαφορετικό τρόπο.

Grand Theft Auto

Με την απαγόρευση της κυκλοφορίας, ο καθένας μας χρειάζεται μία βεβαίωση, τουλάχιστον στη χώρα μας, η οποία καταγράφει συγκεκριμένους λόγους, που δε μένει στο σπίτι του, ή να στείλει ένα μήνυμα. Σε διαφορετική περίπτωση και γι’ άλλο λόγο θεωρείται άσκοπη η μετακίνηση και ο καθένας κρίνεται παράνομος. Με την παρανομία έχει να κάνει και το GTA.

Άλλωστε, η αστυνομία καραδοκεί στους δρόμους και τα έξι αστέρια θα εμφανίζονταν πολύ εύκολα σε μία προσπάθεια να ξεφύγετε από αυτούς, ειδικά αν είχατε και όπλα. Βέβαια, έχει να κάνει και με τις συμμορίες, αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Need For Speed Heat

Είχαμε έναν ενδοιασμό για το GTA και ακούει στο όνομα Need For Speed Heat. Γι’ αυτό και ο τίτλος αναφέρεται σε 2+1 video games.

Αυτό διότι το τελευταίο αφορά μόνο όσους έχουν αυτοκίνητο και την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς βλέπετε στο Heat η αστυνομία σε κυνηγάει μόνο τη νύχτα. Αυτά από μένα. Εσείς, σκέφτεστε κάποιο video game, το οποίο θα μπορούσε να μεταφερθεί στην πραγματικότητα; Περιμένουμε τις σκέψεις σας στα σχόλια.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Ζόρικο θέμα… Ίσως το State Of Decay θα έλεγα. Πανδημία και εκεί, λίγοι επιζώντες και πρέπει με αυτά τα λίγα που έχουν απομείνει στην γη να επιβιώσεις, να βοηθήσεις άλλους και να σε βοηθήσουν άλλοι. Χώρια ότι πολλοί προσπαθούν να αλληλοφαγωθούν και πάει λέγοντας η φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.