Alienware Area-51m R2: Επίσημα με εντυπωσιακά desktop χαρακτηριστικά

, Alienware Area-51m R2: Επίσημα με εντυπωσιακά desktop χαρακτηριστικά

Το Area-51m R2 παρουσίασε επίσημα η Alienware το οποίο ενσωματώνει εντυπωσιακά desktop χαρακτηριστικά, τα οποία όμως έχουν “στριμωχθεί” στον ελάχιστο χώρο που προσφέρουν τα laptop. Η Alienware το χαρακτηρίζει ως “ripped” έκδοση του Alienware Area-51m καθώς ενσωματώνει overclockable CPU αλλά και GPU τα οποία αναμένεται να αυξήσουν τις επιδόσεις για να προσφέρουν καλύτερη gaming εμπειρία.

Χαρακτηριστικά

Στο εσωτερικό του laptop συναντάμε έναν επεξεργαστή δέκατης γενιάς της Intel. Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ i7-10700, i7-10700K, i9-10900 και i9-10900K. Ο απλός 10700 που δεν δέχεται και overclock είναι ένας επεξεργαστής 8 πυρήνων με μνήμη cache 16MB και χρονισμό από 2.9 έως 4.8GHz ενώ η κορυφαία έκδοση με τον 10900K ενσωματώνει 10 πυρήνες, 20MB μνήμη cache και χρονισμό από 3.7 έως 5.3GHz.

Στην κάρτα γραφικών υπάρχει ξανά πληθώρα επιλογών με τον χρήστη να μπορεί να επιλέξει από μία mid-range έως μία κορυφαία 2080 Super. Στο laptop μπορεί να ενσωματωθεί μία GTX 1660 Ti (6B GDDR6), μία RX 5700M (8GB GDDR6), μία RTX 2060 (6GB GDDR6) καθώς και οι RTX 2070 Super και 2080 Super με 8GB GDDR6.

Η οθόνη έχει μέγεθος 17.3 ίντσες ωστόσο τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της διαφέρουν αρκετά. Η ανάλυση ξεκινάει από FHD και φτάνει έως UHD. Ο ρυθμός ανανέωσης στις FHD εκδόσεις είναι 144 ή 300Hz ενώ η UHD ανάλυση περιορίζεται στα 60Hz. Τέλος, οι εκδόσεις με ανάλυση FHD έχουν 300 nits ενώ η UHD έχει 500 nits φωτεινότητα.

Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Το laptop θα ξεκινήσει να πωλείται από τις 9 Ιουνίου με τιμή που θα ξεκινάει από τα $3.049,99 USD για την βασική έκδοση.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάκης

Ξεκινάει λέει από τα $3.049,99 USD και μάλιστα για την βασική έκδοση!……………………………………….πραγματικά όμως κανένας λόγος για αγορά!!

nikos2020

Ό,τι και να λένε, η τεχνολογία δεν έχει αλλάξει στα laptops και είναι φυσικό, αφού δεν έχει επικεντρωθεί ούτε στο 50% σε αυτά.

Λύσεις για το συνδυασμό φορητότητας και “ιπποδύναμης” ακόμη ΔΕΝ υπάρχουν, απλά χρησιμοποιείται η εξέλιξη των βασικών pc components, τα οποία στριμώχνονται (όσο το δυνατόν) σε ένα θηριώδες (αναγκαστικά) σασί notebook.

Δυστυχώς, αν θέλει κανείς τούμπανο laptop, θα πρέπει να φορτωθεί ένα (στην κυριολεξία) γουρουνο-μηχάνημα, χωρίς σχεδόν καμμία πραγματική δυνατότητα φορητότητας και φυσικά με αστεία διάρκεια μπαταρίας. Συνέχεια στην πρίζα θα πρέπει να είναι….

Χίλιες φορές ένα καλό PC μηχάνημα με ευρύχωρο κουτί και μάλιστα ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.