AMD Crimson: Κυκλοφορεί το πρώτο Hotfix μετά από διαμαρτυρίες

Έτσι, η AMD προέβη σε δηλώσεις μέσω του λογαριασμού της στο twitter, υποσχόμενη πως θα έχει εκδώσει ως 30/11/2015 το πρώτο fix του AMD Radeon Software Crimson, το οποίο θα επιλύει το ζήτημα.

Το AMD Radeon Software Crimson είναι το νέο πρόγραμμα της AMD που λειτουργεί ως ολοκληρωμένο σύστημα ρύθμισης και βελτιστοποίησης της κάρτας γραφικών για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχοντας μάλιστα και δυνατότητες αλληλεπίδρασης αφού προσαρμόζει αρκετά γρήγορα την κάρτα σε κάθε ανάγκη που ζητείται ενώ παίζετε.

Όσο κι αν μοιάζει όμως ότι το πρόβλημα βρέθηκε, επιλύθηκε και μένει μόνο η δημοσίευση του fix, γι’ αρκετούς μπορεί και να είναι ήδη αργά. Δεν είναι διόλου δύσκολο να «καεί» μια κάρτα γραφικών από κακή ψύξη, έτσι αρκετοί έσπευσαν να πουν ότι η κάρτα τους φτάνει στο τέλος της, λόγω του προβλήματος αυτού ώστε να πάρουν καινούργια κάρτα εντελώς δωρεάν μέσω εγγύησης.

Αυτό που μένει να δούμε είναι το update fix και τι θα ειπωθεί τις ερχόμενες εβδομάδες και κατά πόσο ισχύουν οι παραπάνω κατηγορίες, μιας και το πρόβλημα όντως υπάρχει και έχει αναγνωριστεί από την AMD επίσημα.

AMD Crimson: Κυκλοφορεί το πρώτο Hotfix μετά από διαμαρτυρίες, AMD Crimson: Κυκλοφορεί το πρώτο Hotfix μετά από διαμαρτυρίες

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
G.J.

Γενικά είναι η τελευταία φορά που έχω κάρτα γραφικών από αυτή την κωλοεταιρεια . Αυτοί οι drivers της είναι απαραδεκτοι. Επίσης δεν θα ξεχάσω το flicker που ειχε η r9 270x που είχα όταν πρωτοβγηκε και άλλες κάρτες της ίδιας σειράς. Απαράδεκτη. Θα επιστρέψω nvidia όταν υπάρξει το ρευστό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers AMD AMD Zen featured

Ryzen 7000-series: Η AMD θα αποκαλύψει επίσημα τους νέους επεξεργαστές στις 29 Αυγούστου

H AMD ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει τη νέα σειρά επεξεργαστών Zen 4 Raphael για υπολογιστές desktop σε μια διαδικτυακή εκδήλωση.

Computers AMD AMD Ryzen

Οι Ryzen 7000 CPUs της AMD θα σπάσουν το φράγμα των 5 GHz

Κατά τη διάρκεια του Computex 2022, η AMD αποκάλυψε τα βασικά χαρακτηριστικά της επόμενης γενιάς των Ryzen 7000 CPUs.

Computers GPU NVIDIA AMD

Οι τιμές των GPU δείχνουν να πέφτουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο

Κατά μέσο όρο, στην ευρωπαϊκή αγορά οι τιμές των GPU είναι κατά 25% χαμηλότερες σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.

Business NVIDIA AMD

Μήπως ήρθε η αρχή του τέλους των ελλείψεων σε GPUs;

Η πρόσφατη κρίση στην αγορά των GPUs δείχνει σημάδια αποκλιμάκωσης, σύμφωνα με τους ειδικούς της αγοράς.