Ολλανδία: Το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο ειδικά για gamers

Τα ξενοδοχεία μπαίνουν σε μια νέα εποχή, όπου πέρα από στέγη προσπαθούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες των πελατών τους και να τους κάνουν να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους. Το πρώτο και βασικό που ζητούν οι περισσότεροι σήμερα είναι σύνδεση στο ίντερνετ.

Εάν όμως είστε φανατικός gamer, έρχεται ένα ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ, το οποίο είναι το πρώτο “gamer hotel” στον κόσμο. Ονομάζεται The Arcade Hotel, και άνοιξε την προηγούμενη εβδομάδα στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένα με κονσόλες και παιχνίδια χωρίς καμία επιπλέον χρώση. Στο lobby του ξενοδοχείου υπάρχουν φορητές κονσόλες και μπορείς να παίζεις ομαδικά παιχνίδια με τους υπόλοιπους ενοίκους. Επιπλέον, στο lobby υπάρχουν και κανονικές κονσόλες μαζί με μια συλλογή από κόμικ, αν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από το παιχνίδι.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Daniel Salmanovich, δηλώνει ότι ήθελε να δημιουργήσει έναν χώρο όπου οι “gamers και οι επισκέπτες θα αισθάνονται σαν να πήγαν στο σπίτι ενός φίλου”. Για όσους ήθελαν έναν λόγο ακόμη για να επισκεφθούν το Άμστερνταμ, να η αφορμή.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.