Ανακοινώθηκε το The Dark Pictures: Little Hope

Η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του επερχόμενου τίτλου της horror σειράς The Dark Pictures Anthology, χωρίς να αποκαλύπτει πολλά στοιχεία για το gameplay του παιχνιδιού.

Ο τίτλος εξελίσσεται στο χωριό Little Hope, όπου το 1692 οι κάτοικοι βασάνιζαν γυναίκες με το πρόσχημα πως “ήταν μάγισσες”. Οι αναμνήσεις των φρικαλέων γεγονότων που έλαβαν μέρος εκεί φαίνεται πως δεν έχουν σβήσει, αντιθέτως έχουν προκαλέσει κάποιες παραφυσικές δραστηριότητες.

, Ανακοινώθηκε το The Dark Pictures: Little Hope

Η περιγραφή του trailer λέει πως “ότι έγινε στο παρελθόν, ποτέ δε μένει θαμμένο”. Οι παίκτες καλούνται να ανακαλύψουν αν όντως όσοι κατηγορήθηκαν για μαγεία είχαν συνάψει κάποια συμφωνία με διαβολικές δυνάμεις ή αν κάποια σκοτεινή δύναμη έλεγχε αυτούς που τους κατηγορούσαν.

Δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για το The Dark Pictures: Little Hope, αλλά σίγουρα περιμένουμε πολλά από τη συνέχεια του Man of Medan. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει φέτος το για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Εχω παιξει και τα 2 προηγουμενα της σειρας και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ειδικα αν τα παιζετε βραδακι και με παρεα,οπως εκανα εγω,μαζευτειτε και προτεινετε τι να κανει ο καθε ηρωας εχει πολυ πλακα,με καθε επιλογη αλλαζουν ολα,πεθαινουν ολοι σαν τις μυγες ενω τους ειχες σωσει και ελεγες το`χω,θα γλυτωσουν!!Γραφικαρες απιστευτες και πολυ ατμοσφαιρικο.Πραγματικα περιμενω πως και πως το επομενο..Επισης εχει απειρη επαναληψιμοτητα για ευνοητους λογους..Καλη απολαυση σε ολους μας!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.