Αναβάλλεται η κυκλοφορία του The Last of Us 2

Μία από τις μεγαλύτερες αποκλειστικότητες του PlayStation 4 και ίσως το πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι της χρονιάς αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας, λόγω κοροναϊού.

Όπως ανακοίνωσε η Sony από τον επίσημο λογαριασμό του PlayStation στο Twitter, η κυκλοφορία των The Last of Us 2 και Iron Man VR θα καθυστερήσει, χωρίς να δίνεται κάποια νέα ημερομηνία.

Update: SIE has made the difficult decision to delay the launch of The Last of Us Part II and Marvel’s Iron Man VR until further notice. Logistically, the global crisis is preventing us from providing the launch experience our players deserve.

, Αναβάλλεται η κυκλοφορία του The Last of Us 2

Ο Jason Schreier του Kotaku, ο οποίος επικαλείται πηγές μέσα από τη Naughty Dog, επισημαίνει πως η καθυστέρηση γίνεται καθαρά για οικονομικούς λόγους, αφού το παιχνίδι είναι ήδη έτοιμο. Η κυκλοφορία του The Last of Us 2 είχε οριστεί στις 29 Μαΐου.

Πάντως, η κυκλοφορία ενός άλλου αποκλειστικού τίτλου του PlayStation, Ghosts of Tsushima της Sucker Punch, τον Ιούνιο φαίνεται να μην επηρεάζεται. Ίδωμεν…

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.