Angry Birds: Έγιναν 10 χρονών και κυκλοφορούν scooter που επιταχύνει με κραυγές

Το Angry Birds, εκείνο το περίεργα διασκεδαστικό παιχνίδι του οποίου οι ήρωες είναι χρωματιστά πουλιά που εκτοξεύονται με τη βοήθεια σφεντόνας πάνω σε κάστρα φτιαγμένα από κάθε είδους αντικείμενα, έγινε δέκα χρονών. Όταν πρωτοκυκλοφόρησε το πρώτο παιχνίδι της σειράς, στις 11 Δεκεμβρίου του 2009, κανείς δεν περίμενε ότι θα γίνει τόσο δημοφιλές.

Η εξέλιξη ενός από τα πιο δημοφιλή brands στον κόσμο

Μπορεί να έχουν περάσει δέκα χρόνια, αλλά το Angry Birds παραμένει δημοφιλές, με τη φήμη του να εξαπλώνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Πλέον, υπάρχουν πολλοί τίτλοι παιχνιδιών, που καλύπτουν αρκετά είδη, έχουν γυριστεί ταινίες animation με θέμα τις περιπέτειες των πολύχρωμων πουλιών, και η Rovio διαθέτει τα δικά της θεματικά πάρκα σε όλο τον κόσμο.

Για να γιορτάσει τα 10α γενέθλια των Angry Birds, η Rovio έχει διοργανώσει event σε όλα τα παιχνίδια της, καθώς και στα θεματικά της πάρκα. Επίσης, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία των πολύχρωμων πουλιών.

Angry Birds, Angry Birds: Έγιναν 10 χρονών και κυκλοφορούν scooter που επιταχύνει με κραυγές

Έπειτα, από δεκάδες τίτλους παιχνιδιών, spin offs, ταινίες, κόμικ, συνεργασίες με αμέτρητες εταιρείες και οργανισμούς, η εταιρεία μπορεί να υπερηφανεύεται ότι δημιούργησε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και επιτυχημένα brands όλων των εποχών.

Η τελευταία δράση της Rovio αφορά το Angry Birds 2, μέσω του οποίου η εταιρεία ζήτησε τη βοήθεια των παικτών για να δωρίσει χρήματα στη UNICEF. Συγκεκριμένα, η εταιρεία πραγματοποίησε ένα event στο οποίο κάθε γουρούνι που εξοντώνουν οι παίκτες μεταφράζεται σε ένα συγκεκριμένο ποσό. Στο τέλος της εκδήλωσης, η εταιρεία δώρισε στη UNICEF το ποσό που αντιστοιχούσε στα γουρούνια που εξόντωσαν οι παίκτες, το οποίο άγγιξε τα 100.000 δολάρια Αμερικής.

Τέλος, για τον εορτασμό των 10 χρόνων του Angry Birds, η Rovio δημιούργησε το THE RAGE RIDER, ένα scooter του οποίου η ταχύτητα ρυθμίζεται από τις κραυγές του αναβάτη. Όπως αναφέρει η εταιρεία, όσο πιο πολύ φωνάζει ο αναβάτης τόσο πιο γρήγορα πηγαίνει το scooter.

Η εταιρεία δημιούργησε μόνο 100 THE RAGE RIDER τα οποία θα προσφέρει στους εκατό καλύτερους influencers και δημιουργούς περιεχομένου που θα συμμετέχουν στη συγκέντρωση χρημάτων, στα πλαίσια της εκστρατείας Bring the Anger που πραγματοποιεί η Rovio για τη UNICEF.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.