Apex Legends: Σχεδόν σίγουρη η μεταφορά σε PlayStation 5 και Xbox Series X

, Apex Legends: Σχεδόν σίγουρη η μεταφορά σε PlayStation 5 και Xbox Series X

Το Apex Legends, το γνωστό battle royale της Respawn Entertainment, φαίνεται πως ήδη ετοιμάζεται για τη μετάβαση του στις επερχόμενες κονσόλες, σύμφωνα με αγγελία θέσης εργασίας που ανέβασε η Electronic Arts στην ιστοσελίδα της.

Η θέση εργασίας δεν αναφέρεται ξεκάθαρα στις κονσόλες, αλλά αναγράφει πως το studio χρειάζεται βοήθεια ώστε να φτάσει στα άκρα τους τις πλατφόρμες νέας γενιάς και το PC. Αφού ήδη υπάρχει ο διαχωρισμός του PC από τις άλλες αναφερόμενες πλατφόρμες, είναι σίγουρο πως η αγγελία αφορά την ανάπτυξη του τίτλου για τα PlayStation 5 της Sony και Xbox Series X της Microsoft.

Δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη πως η Respawn ετοιμάζει τον τίτλο για τα επερχόμενα hardware που θα κυκλοφορήσουν στα τέλη του 2020. Μην ξεχνάμε πως ήδη το studio εργάζεται και στη μεταφορά του Apex Legends στις φορητές πλατφόρμες, δηλαδή iOS και Android, αλλά και στην εφαρμογή του crossplay μεταξύ όλων των διαθέσιμων platform που έχει κυκλοφορήσει.

Μην ξεχνάτε πως η 5η σεζόν του Apex Legends θα ξεκινήσει 12 Μαίου, με τις φήμες να αναφέρουν πως o χαρακτήρας Loba θα προστεθεί στο roster του PvP. Επίσης, η Respawn Entertainment έχει ξεκινήσει και την ανάπτυξη του επόμενου Star Wars τίτλου, με την ονομασία Star Wars: Jedi.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.