Apple: Πόσο πιθανό είναι να ετοιμάζει gaming συνδρομητική υπηρεσία

Apple, Apple: Πόσο πιθανό είναι να ετοιμάζει gaming συνδρομητική υπηρεσία

Apple, Apple: Πόσο πιθανό είναι να ετοιμάζει gaming συνδρομητική υπηρεσία

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τις νέες υπηρεσίες για τηλεοπτικές εκπομπές, ειδήσεις, και οικονομικά, στην εκδήλωση που θα κάνει στις 25 Μαρτίου. Σύμφωνα με αναφορά της Bloomberg, η Apple βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με αρκετούς πιθανούς συνεργάτες για μία νέα gaming υπηρεσία. Οπότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η εταιρεία μαζί με την Apple TV Streaming να προβεί και στην ανακοίνωση μιας gaming συνδρομητικής υπηρεσίας για το iOS.

Στις αρχές Ιανουαρίου, η Cheddar ανέφερε ότι η Apple ίσως και να εργάζεται πάνω σε μία τέτοια υπηρεσία, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια,πληρώνοντας μηνιαία συνδρομή. Πίσω στη Bloomberg, με βάση την αναφορά της ιστοσελίδας, η Apple ενδιαφέρεται να προσθέσει μόνο τίτλους επί πληρωμή στη συγκεκριμένη υπηρεσία, και όχι free-to-play παιχνίδια με in-app αγορές. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, δημοφιλείς τίτλοι όπως το Fortnite και το PUBG δεν θα είναι μέρος της υπηρεσίας, όμως το Minecraft, το Stardew Valley, και το NBA 2K19, είναι πιθανοί μερικοί δυνατοί υποψήφιοι. Επίσης, η υπηρεσία παιχνιδιών της Apple θα προσφέρεται αποκλειστικά για iOS και δεν θα είναι cloud-based όπως η Google Stadia.

Οι πελάτες που θα αγοράζουν τη μηνιαία συνδρομή θα αποκτούν πρόσβαση στα παιχνίδια που θα έχει διαλέξει η Apple, και οι προγραμματιστές θα πληρώνονται σύμφωνα με το πόσο συχνά οι χρήστες θα παίζουν τα παιχνίδια τους μέσω της υπηρεσίας.

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να μάθουμε αν τελικά η Apple ετοιμάζει μία gaming συνδρομητική υπηρεσία. Εκτός κι αν επιλέξει να ανακοινώσει την εν λόγω υπηρεσία στο WWDC keynote που θα γίνει τον Ιούνιο, διότι σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε η Apple δεν έχει καλέση στη σημερινή εκδήλωση προγραμματιστές παιχνιδιών.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

Αντε να δουμε..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.