Assassin’s Creed Valhalla: The Siege of Paris: Το δεύτερο DLC αρχίζει να αποκαλύπτεται [E3 2021]

Videogames

Το DLC περιλαμβάνει νέα όπλα, ικανότητες, εξαρτήματα, εχθρούς κτλ, καθώς και black box infiltration αποστολές που επιστρέφουν από παλαιότερα AC και προσφέρουν ελευθερία στρατηγικών για την εξόντωση του στόχου.

Το δεύτερο DLC του Assassin’s Creed Valhalla αρχίζει να αποκαλύπτεται. Όπως ανακοίνωσε η Ubisoft, πρόκειται για το The Siege of Paris, το οποίο διαδραματίζεται στην Γαλλία και είναι βασισμένο σε μία από τις πιο γνωστές μάχες στην ιστορία των Vikings.

Το DLC περιλαμβάνει νέα όπλα, ικανότητες, εξαρτήματα, εχθρούς κτλ, καθώς και black box infiltration αποστολές που επιστρέφουν από παλαιότερα AC και προσφέρουν ελευθερία στρατηγικών για την εξόντωση του στόχου. Το The Siege of Paris DLC του Assassin’s Creed Valhalla θα βγει μέσα στο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τη Ubisoft, θα υπάρξει ακόμα περισσότερο DLC για το παιχνίδι μέσα στο 2022.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ροή ειδήσεων