Games

Αtomic Heart: Το νέο trailer με τον Jensen Ackles με άρωμα από Hogwarts Legacy

Tο τελευταίο trailer του Atomic Heart έρχεται με φόρα για να τρολάρει έντονα το Hogwarts Legacy, το open world action-RPG Harry Potter παιχνίδι που κυκλοφόρησε από την Avalanche Software.

Το Hogwarts Legacy, που κυκλοφόρησε στις 10 Φεβρουαρίου, είναι σίγουρα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς, ωστόσο και το Atomic Heart, που το περιμένουμε στις 21 του μήνα, είναι πολυαναμενόμενο.

Το trailer ξεκινά με ένα κορίτσι με καπέλο, ρούχα μάγου και ραβδί, μια εξόφθαλμη αναφορά στο Hogwarts, το οποίο χρησιμοποιεί ξόρκια για να αντιμετωπίσει ένα oμοίωμα ρομπότ. Αλλά αυτό δεν έχει κανένα αποτέλεσμα.

Και τότε εμφανίζεται ο σταρ των “The Boys” και “Supernatural” Jensen Ackles, ως εκπρόσωπος του Atomic Heart, και δείχνει στη μάγισσα πως σκοτώνουν ένα ρομπότ.

Η μικρή μάγισσα ρωτάει τον ήρωα του τίτλου, Major Nechaev, “Μα πώς θα επιβιώσουμε από την Αποκάλυψη;” με τον Nechaev να της απαντά “κοίτα να μαθαίνεις”.

Πρόκειται για ένα live action trailer μικρής διάρκειας που σου δίνει μια μικρή γεύση από το gameplay.

Το Atomic Heart είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One, ενώ θα είναι άμεσα διαθέσιμο στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.