Ban σε 16.000 cheaters του Apex Legends

Apex Legends ban, Ban σε 16.000 cheaters του Apex Legends

Όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και το Apex Legends, δεν θα την γλύτωνε από τους cheaters. Η Respawn όμως δεν χαρίζεται κι έτσι 16.000 cheaters, δέχθηκαν ban από την εταιρεία του δημοφιλούς BR Game .

Σε post στην κοινότητα του Apex Legends στο Reddit, ο Community Manager της εταιρείας, δήλωσε πως 16.000 cheaters, έχουν δεχθεί ήδη ban. Καθώς το παιχνίδι είναι “φρέσκο” δεν υπάρχει ακόμη, φόρμα στην οποία να συμπληρώνει κάποιος αναφορά. Οπότε ο παίχτης που συναντά cheater, είναι αναγκασμένος όταν θελήσει να κάνει αναφορά, να επισκεφθεί μια άλλη συνεργαζόμενη ιστοσελίδα προκειμένου να αναφέρει το συμβάν.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η developer εταιρεία εργάζεται ήδη πάνω στην δημιουργία ενός κουμπιού αναφοράς. Στο ίδιο subreddit, πολλοί παίχτες ανέφεραν κάποιες λύσεις στις οποίες θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Για παράδειγμα κάποιος ανέφερε πως η εταιρεία θα μπορούσε να εντοπίσει το ID και να το κάνει flag, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της δραστηριότητας του λογαριασμού.

Πέραν τούτου, ο Community Manager, ανέφερε πως κύριος στόχος της developer εταιρείας για την ώρα, είναι να διορθώσουν τα combat crashes. “Το να βελτιώσουμε την σταθερότητα, την απόδοση και την ποιότητα του παιχνιδιού, είναι ο κύριος στόχος μας. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη να κάνουμε, όμως εργαζόμαστε σκληρά πάνω σε αυτό”.

Με αφορμή το νέο patch που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, η Respawn ανέφερε το εξής: “Όπως καταλαβαίνετε, το να κυκλοφορήσεις από το πουθενά ένα παιχνίδι και μέσα στην πρώτη εβδομάδα να έχεις 25 εκ. παίχτες, φέρνει όλων των ειδών τα προβλήματα, bugs,exploits,κλπ. Όμως εμείς θα εργαστούμε σκληρά, ούτως ώστε, να έχετε το παιχνίδι που σας αξίζει”.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aplos73

Καλά τους έκανε. Μακάρι να μπορούσαν οι εταιρείες να κινηθούν και νομικά εναντίον τους γιατί κάτι τέτοιοι καταστρέφουν τα παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.