BlueMaxima Flashpoint: Διέσωσαν 38.000 Flash games λίγο πριν το τέλος του Flash

Το 2017, η Adobe ανακοίνωσε ότι τα διακόψει οριστικά την υποστήριξη του Flash στο τέλος του 2020. Σχεδόν όποιον και αν ρωτήσουμε για τον Flash Player, θα πει με βεβαιότητα ότι το μοναδικό πράγμα που θα του λείψει είναι τα αμέτρητα, και ενίοτε, διασκεδαστικά Flash games.

Η διάσωση ενός θησαυρού

Ευτυχώς για τους λάτρεις αυτών των παιχνιδιών, η ομάδα BlueMaxima αποφάσισε να διασώσει αυτόν τον θησαυρό και δημιούργησε έναν launcher ο οποίος φιλοξενεί πάνω από 38.000 τίτλους.

Ο launcher ονομάζεται Flashpoint και είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να προσφέρει κανείς στους λάτρεις των παραδοσιακών browser games. Τόσο ο launcher, όσο και όλα τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα για λήψη δωρεάν και μάλιστα λειτουργούν χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Όπως βλέπουμε στο trailer, στην κορυφή του άρθρου, η χρήση του Flashpoint είναι τόσο απλή όσο το να διαλέγει κανείς ένα παιχνίδι από μία πραγματικά τεράστια λίστα με Flash games. Μόλις πατήσουμε σε οποιοδήποτε παιχνίδι ξεκινά η λήψη του και μπορούμε να το παίξουμε μέσα από τον launcher.

Flash games, BlueMaxima Flashpoint: Διέσωσαν 38.000 Flash games λίγο πριν το τέλος του Flash

Η BlueMaxima προσφέρει δύο διαφορετικά πακέτα. Το μικρότερο είναι το Flashpoint 7.1 Infinity με μέγεθος 296MB το οποίο περιέχει τον launcher και απαιτεί τη χρήση σύνδεσης για τη λήψη των παιχνιδιών.

Από την άλλη, το Flashpoint 7.1 Ultimate περιέχει τον launcher, όλα τα παιχνίδια, λογότυπα, και screenshots. Έτσι, έχουμε στον υπολογιστή μας, ή κάποιο εξωτερικό μέσω αποθήκευσης, μία τεράστια offline συλλογή με Flash games. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε ότι το συνολικό μέγεθος της πλήρους συλλογής είναι 288GB.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Adobe Flash Microsoft Windows 10

Οριστικό τέλος για Adobe Flash από τα Windows τον Ιούλιο

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τον Ιούλιο θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε, μια για πάντα, τον Adobe Flash από τα Windows.

Software Adobe Adobe Flash featured

Adobe Flash: Σταμάτησε επίσημα η υποστήριξη μετά από χρόνια προβλημάτων

Από την 1η Ιανουαρίου και έπειτα από χρόνια προβλημάτων η δημιουργός εταιρεία λογισμικού Adobe σταμάτησε να υποστηρίζει και να ενημερώνει το Flash Player.

Software Adobe Adobe Flash Microsoft

Windows 10 και 8.1: Νέο update αφαιρεί εντελώς τον Adobe Flash Player

Το τέλος του Adobe Flash Player έρχεται γρηγορότερα, καθώς η Microsoft με νέο update αφαιρεί εντελώς την υποστήριξη από τα Windows 10.

Internet Adobe Flash Chrome

O Chrome προειδοποιεί για το τέλος της υποστήριξης του Flash Player

Η Google, προσθέτει ειδοποίηση στην οποία αναφέρει την ημερομηνία κατά την οποία θα σταματήσει, την υποστήριξη του Flash Player.