Call of Duty Black Ops Cold War: Το πρώτο trailer του Zombie mode

Η Activision βάζει τέλος στην αναμονή μας και μας παρουσιάζει το Zombie mode του επερχόμενου Call of Duty Black Ops: Cold War. Το νέο mode, με την ονομασία DNA: Zombies, θα έχει τη δική του ιστορία μέσα στο σύμπαν του Black Ops, στο ίδιο survival format που έχουμε συνηθίσει από τα αντίστοιχα modes της σειράς. Επίσης, θα έχει νέους χαρακτήρες και θα υποστηρίζει co-op έως και τεσσάρων παικτών.

, Call of Duty Black Ops Cold War: Το πρώτο trailer του Zombie mode

Η ιστορία του DNA Zombies:

Ως μέλη της Requiem, μίας διεθνούς ομάδας απόκρισης που υποστηρίζεται από τη CIA, με επικεφαλής τον Grigori Weaver από την αρχική ιστορία του Black Ops, οι πράκτορες εξερευνούν μία αποθήκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που δεν έχει καταστραφεί μόνο από το χρόνο…

Ενώ αγωνίζονται να καταστείλουν τα αφύσικα φαινόμενα που συμβαίνουν στην αποθήκη, τα μέλη της Requiem διερευνούν τι βρίσκεται κάτω από αυτή τη δομή που έχει μείνει να καταρρέει μετά από δεκαετίες αχρηστίας. Εάν πετύχουν, η Requiem μπορεί να αποκαλύψει κρυφά μυστικά δεκαετιών που μπορούν να ταράξουν την παγκόσμια τάξη.

Συγχρόνως, η ομάδα των Σοβιετικών Omega Group, μπαίνει στη μάχη. Το Omega Group ενδιαφέρεται επίσης έντονα για τη μελέτη και την αξιοποίηση των ανεξήγητων γεγονότων και ανωμαλιών που εκδηλώνονται σε όλο τον κόσμο.

Μεταξύ των Requiem και Omega Group, υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες που μπορούν να βοηθήσουν ή να εμποδίσουν το ταξίδι σας, ενώ άλλοι έχουν ξεχωριστά, άγνωστα ενδιαφέροντα που θα εξαρτηθούν από τους παίκτες. Μεταξύ αυτοί του καστ, υπάρχει μία συγκεκριμένη επαφή, ο Sam, που φαίνεται πρόθυμος να μοιραστεί πληροφορίες που ανακάλυψε μέσα από τη KGB.

To Call of Duty Black Ops: Cold War θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X/Series S και PC.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.