Το πρώτο επίσημο trailer του Call of Duty: Black Ops Cold War είναι εδώ

Μετά από το πρώτο teaser που είχαμε δει στο Call of Duty: Warzone, η Activision μας είχε προετοιμάσει για την επίσημη παρουσίαση του επερχόμενου τίτλου της σειράς Call of Duty: Black Ops, όπως και έγινε, μέσα από το πρώτο trailer του single-player campaign του παιχνιδιού.

Το πρώτο trailer του Call of Duty: Black Ops Cold War μας ταξιδεύει στο 1981, όπου ο Ψυχρός Πόλεμος βρίσκεται κοντά στην κορύφωση του. Στόχος των παικτών είναι η αναζήτηση του Σοβιετικού πράκτορα με το όνομα Perseus, ο οποίος θεωρείται άκρως επικίνδυνος και οι ενέργειες του προμηνύουν τον ερχομό “κάτι μεγάλου”. Εντύπωση προκαλεί η συμμετοχή του Ρόναλντ Ρήγκαν, πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος θα παίξει τον εαυτό του στο παιχνίδι.

, Το πρώτο επίσημο trailer του Call of Duty: Black Ops Cold War είναι εδώ

Το trailer, όπως είπαμε, επικεντρώνεται στην ιστορία του single-player κομμάτι του παιχνιδιού, με πολλές σκηνές δράσης, ενώ στο τέλος έχουμε και μία μικρή ματιά στο επερχόμενο multi-player mode, το οποίο θα αποκαλυφθεί στις 9 Σεπτεμβρίου. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, PC και Xbox One στις 13 Νοεμβρίου, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και στα Xbox Series X και PlayStation 5.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στελιος

Αν και τον Ρήγκαν δεν τον πήγαινα καθόλου το trailer ειναι καταπληκτικό και παρόλο που δεν παίζω τέτοια παιχνίδια μπαίνω στον πειρασμό να το πάρω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.