Το δημοφιλές παιχνίδι Cut the Rope θα κυκλοφορήσει σε κόμικ

Συνήθως τα παιχνίδια βασίζονται σε κόμικς και όχι το ανάποδο. Στην περίπτωση όμως του δημοφιλούς παιχνιδιού σε iOS και Android συσκευές, Cut the Rope, θα ακολουθηθεί η αντίστροφη πορεία. Φαντάζομαι αρκετοί έχετε περάσει ώρες “κόβοντας σκοινιά” μαζί με τον Om Nom, τον συμπαθέστατο βάτραχο του παιχνιδιού.

Την ανακοίνωση για την παραγωγή του συγκεκριμένου κόμικς έκαναν από κοινού η δημιουργός εταιρεία του παιχνιδιού, ZeptoLab και μέλλουσα εκδότρια Ape Entertainment. Η τελευταία έχει στο ενεργητικό της και άλλες μεταφορές mobile games σε κόμικς.

Στην ZeptoLab έχουν χαρακτηρίσει το Cut the Rope, ένα από τα best-seller παιχνίδια για την πλατφόρμα του iOS. Ενδεχομένως να μην έχουν και άδικο. Με την κυκλοφορία του Cut the Rope σε κόμικ, θα μάθουμε περισσότερα για την ζωή και την ιστορία του Om Nom, το οποίο ταΐζουμε ζαχαρωτά “κόβοντας σκοινάκια” μέσα στο παιχνίδι. Επίσης θα γνωρίσουμε και νέους χαρακτήρες, συμπρωταγωνιστές του Om Nom, ενώ πάνω σε αυτήν την ιστορία θα βασιστούν και μελλοντικά updates του παιχνιδιού με νέες πίστες. Το κόμικ αναμένεται να κυκλοφορήσει στο App Store τον επόμενο μήνα μέσω εφαρμογής ανάγνωσης κόμικς.

Ποιος ξέρει, μπορεί σε λίγο καιρό να συζητάμε για την επικείμενη κυκλοφορία της ταινίας Cut the Rope σε 3D.

Πηγή

Marios1508

Επεξεργάστηκε την 26 Ιουλίου 2011 9:58

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.