Cyberpunk 2077: Επιστρέφει στο PlayStation Store “σύντομα”

Cyberpunk 2077, Cyberpunk 2077: Επιστρέφει στο PlayStation Store “σύντομα”

Τον προηγούμενο μήνα η Sony προχώρησε στην αφαίρεση του Cyberpunk 2077 από το PlayStation Store, μία κίνηση που έδειχνε τη σοβαρότητα των προβλημάτων του παιχνιδιού. Πέραν του ότι δε το περιμέναμε, αυτή η κίνηση έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν και πότε θα κυκλοφορήσει ξανά ψηφιακά ο τίτλος.

Ευτυχώς, για όσους θέλουν να το αγοράσουν ψηφιακά ή έχουν το PlayStation 5 Digital, το παιχνίδι θα επιστρέψει. Η CD Projekt RED ανακοίνωσε πως εργάζεται πάνω σε διορθώσεις και αναβαθμίσεις, ενώ συνεργάζονται στενά με την ίδια τη Sony ώστε να επιστρέψει το Cyberpunk 2077 στο PlayStation Store όσο πιο σύντομα γίνεται.

Βέβαια, αν και είναι μία ελπίδα, δυστυχώς το studio ανάπτυξης δε μας δίνει κάποια σαφή ημερομηνία κυκλοφορίας. Όμως, τουλάχιστον γνωρίζουμε πλέον πως το Cyberpunk 2077 θα επιστρέψει, αργά ή γρήγορα, ενώ ελπίζουμε τουλάχιστον η επόμενη επιστροφή να είναι μόνιμη και να μην υπάρχουν πάλι… ευτράπελα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.