Cyberpunk 2077: Πολλά προβλήματα σε PlayStation 4 και Xbox One

Cyberpunk 2077, Cyberpunk 2077: Πολλά προβλήματα σε PlayStation 4 και Xbox One

Μετά από πολλές αναβολές, το Cyberpunk 2077 κυκλοφόρησε επιτέλους, όμως το παιχνίδι έχει πολλά προβλήματα σε PlayStation 4 και Xbox One. Το Twitter έχει πάρει φωτιά τις τελευταίες ώρες με τα αμέτρητα bugs αλλά και τα προβλήματα στην απόδοση που έχει το παιχνίδι στις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς, αλλά τουλάχιστον μας προσφέρουν στιγμές γέλιου.

Πέραν όμως των πολλών προβλημάτων, οι εκδόσεις για Xbox One και PlayStation 4 έχουν χαμηλής ποιότητας textures, αντικείμενα εμφανίζονται και εξαφανίζονται, ενώ φορτώνει αρκετά αργά τα μοντέλα χαρακτήρων και το περιβάλλον. Αν νομίζεται βέβαια πως αυτό είναι το χειρότερο, κάποιοι χρήστες έπαιξαν το Cyberpunk 2077 απευθείας από το δισκάκι χωρίς το day 1 patch και το παιχνίδι είναι απλά unplayable.

H ιστοσελίδα Eurogamer, με τη βοήθεια του Digital Foundry, αναλύει την έκδοση για το PlayStation 4. Αρχικά, η ανάλυση του Cyberpunk 2077 αλλάζει δυναμικά μεταξύ 720p και 900p. Πέραν αυτού όμως, δε μπορεί να διατηρήσει σταθερά ούτε τα 30fps, πέραν των εσωτερικών χώρων. Στις μάχες επίσης μπορεί να πέσει ακόμα και στα 15fps. Δε γνωρίζουμε την απόδοση στο Xbox One, όμως μπορούμε να φανταστούμε παρόμοιες εμπειρίες.

https://twitter.com/MichaelDoesLife/status/1336735235317370883

Δε γνωρίζουμε κατά πόσο μπορεί να “σωθεί” η κατάσταση, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια που έχουν βγει μέχρι σήμερα και η CD Projekt RED προσπαθεί να το τρέξει στις ήδη αδύναμες κονσόλες περασμένης γενιάς.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Τελικά μάλλον έπρεπε να κυκλοφορήσει μόνο για PC και τις νέες κονσόλες, άντε και για κανα XBOX ONE X και PS4 PRO, αλλά κακά τα ψέματα δύσκολο να αγνοήσεις 150 εκατομμύρια κονσόλες.

George

Δεν γίνεται να βγει σε ps4 pro, xbox one x και να μην βγει και στα απλα
Επίσης δεν φταίνε οι κονσόλες, μια χαρά μπορούσαν να το σηκώσουν και στην τελική σιγα τα γραφικά
Το είδαμε και στο pc δεν έπεσαν και σαγόνια
οι developers έκαναν προχειράτζες και θα τα λύσουν και θα δεις οτι θα τρεχει ομαλά μετά και όλα θα ξεχαστούν

Nickolas

Μακάρι να βγάλουν patches και να διορθωθεί η κατάσταση όσο γίνεται καλύτερα και να μην καταντήσει όπως το Unity που γεράσαμε μέχρι να το φτιάξουν.

Αλέξανδρος

Απαράδεκτη κίνηση από την εταιρεία. 8 χρόνια που έχει ανακοινωθεί και 8 χρόνια αναβολή. Έπρεπε να ήταν έτοιμο στο έπακρο κυρίως για τις παλιές κονσόλες…

Last edited 3 years πριν by Αλέξανδρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Internet PlayStation 4 PlayStation 5 Sony

PS Plus Premium: Πρόσβαση σε 100 ταινίες της Sony δωρεάν

Oι συνδρομητές PlayStation Plus Premium και Deluxe θα έχουν ένα μοναδικό προνόμιο στην εφαρμογή Sony Pictures Core.

Games Microsoft Xbox Xbox One

Microsoft: Τέλος στη δημιουργία παιχνιδιών για το Xbox One

Ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, Matt Booty, αποκάλυψε ότι η Microsoft δεν αναπτύσσει πλέον παιχνίδια το Xbox One.