Cyberpunk 2077: Η εταιρεία παραγωγής απολογείται για το χάος στα Xbox One και PS4

Cyberpunk 2077, Cyberpunk 2077: Η εταιρεία παραγωγής απολογείται για το χάος στα Xbox One και PS4

Το λανσάρισμα του Cyberpunk 2077 δεν πήγε και τόσο καλά στα Xbox One και PS4, με τη CD Projekt RED να απολογείται στους fans. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Facebook το studio θέλει να καθησυχάσει τα πνεύματα και υπόσχεται δραστικές αλλαγές με πληθώρα νέων patch.

Το μήνυμα της CD Project RED

Αγαπητοί gamers,

Αρχικά θα θέλαμε να απολογηθούμε σε εσάς επειδή δεν δείξαμε το παιχνίδι στις βασικές last-gen κονσόλες πριν κυκλοφορήσει και, ως αποτέλεσμα, που δε σας επιτρέψαμε να πάρετε μία πιο καλά πληροφορημένη απόφαση πριν την αγορά. Έπρεπε να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή για να κάνουμε το Cyberpunk 2077 να τρέχει καλύτερα στο PS4 και στο Xbox One.

Δεύτερον, θα διορθώσουμε όλα τα bugs και τα crashes και θα βελτιώσουμε την όλη εμπειρία. Ο πρώτος γύρος από updates έχει ήδη ξεκινήσει και το επόμενο update έρχεται στις επόμενες 7 ημέρες. Μπορείτε να περιμένετε ακόμα περισσότερα, καθώς θα αναβαθμίζουμε συνέχεια την εμπειρία σας όταν μία νέα βελτίωση είναι έτοιμη. Μετά τις γιορτές, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε – θα κυκλοφορήσουμε δύο μεγάλα patch, με την αρχή να γίνεται με το Patch #1 τον Ιανουάριο.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το Patch #2 το Φεβρουάριο. Τα δύο patch μαζί θα διορθώσουν τα κυριότερα προβλήματα που έχουν οι gamers στα συστήματα προηγούμενης γενιάς. Θα σας ενημερώνουμε για το περιεχόμενο του κάθε patch πριν την κυκλοφορία του. Μην περιμένετε τα patch να κάνουν το παιχνίδι να φαίνεται οπτικά στα Xbox One και PS4 σα να τρέχει σε high-end PC ή next-gen κονσόλα, αλλά θα είναι πιο κοντά σε αυτή την εμπειρία από τώρα.

Τέλος, θέλουμε πάντα όποιος αγοράζει τα παιχνίδια μας να είναι ικανοποιημένος με την αγορά του. Θα εκτιμούσαμε αν μας δίνατε μία ευκαιρία, αλλά αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το Cyberpunk 2077 στην κονσόλα σας και δε θέλετε να περιμένετε τα updates, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Για τα φυσικά αντίτυπα, ζητήστε επιστροφή χρημάτων από το κατάστημα αγοράς ή επικοινωνήστε μαζί μας στο helpmerefund@cdprojektred.com και θα σας βοηθήσουμε.

Όπως περιμέναμε, το studio απολογείται για την κατάσταση του Cyberpunk 2077 στα Xbox One και PS4, υπόσχεται μεγάλες αλλαγές μέσα στους επόμενους μήνες, όμως είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να πάρετε τα χρήματά σας πίσω αν δε μπορείτε να περιμένετε. Δυστυχώς η κατάσταση έχει ξεφύγει, κάτι που είδαμε πριν λίγες ώρες με τη βαθμολογία χρηστών 2,8/10 του παιχνιδιού στο Metacritic.

Έχετε παίξει το Cyberpunk 2077 σε βασική κονσόλα PS4 ή Xbox One; Είναι όντως τόσο τραγικά τα πράγματα;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

κλασσικη περιπτωση εταιρειας που το board of directors ηθελαν οπωσδηποτε να βγουν ολες οι εκδοσεις πριν τη περιοδο των χριστουγεννων για να τα παρουν οσο γινεται απο τις προ-παραγγελιες…επρεπε να ειχε βγει μονο η εκδοση για pc και ας καθυστερουσαν μεχρι το Φλεβαρη οι εκδοσεις των κονσολων…Ειδικα οταν ps5 xbox one x τρεχουν την εκδοση της προηγουμενης γενειας χωρις το next gen update…τουλαχιστον δεχονται επιστροφες χρηματων κατι ειναι κ αυτο…

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ CDPR…ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΟΓΩ ΕΝΤΙΜΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΡΙΜΑ…ΧΑΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

Jim

Καλά να πάθουμε με της προ-παραγγελίες ! Ποτέ ξανά ! Μόνο τα συλλεκτικά . Εγώ δεν περιμένα πείρα τα λεφτά μου πίσω, αγόρασα ένα καλό παιχνίδι και όταν με το καλό το φτιάξουν θα το ξανά αγοράσω . Η ανακαίνιση είναι κούφια λόγια κανονικά έπρεπε να δώσει σε όλους τα λεφτά πίσω! Και όπως πάντα οι εργαζόμενοι θα δουλέψουν απάνθρωπα για να βγάλουν το παιχνίδι, ένα ακόμα που με εξοργίζει !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.