Cyberpunk 2077: Η PS4 έκδοση βαθμολογείται από τους χρήστες με 2,8/10

Cyberpunk 2077, Cyberpunk 2077: Η PS4 έκδοση βαθμολογείται από τους χρήστες με 2,8/10

To Cyberpunk 2077 έχει πολλά προβλήματα στο PS4, κάτι που φαίνεται και από τη βαθμολογία χρηστών στο Metacritic. Συγκεκριμένα, ο τίτλος απαριθμεί 5.794 κριτικές χρηστών στην ιστοσελίδα, με 1.278 θετικές αξιολογήσεις, 206 μέτριες και 4.310 αρνητικές κριτικές, ακόμα και με μηδέν, με συνολική βαθμολογία 2,8/10.

Επίσης, προς το παρόν δεν υπάρχει βαθμολογία της έκδοσης του PlayStation 4 από τους κριτικούς, καθώς υπάρχουν μόνο 2 βαθμολογίες. Η ιστοσελίδα Gamers Heroes βαθμολογεί το παιχνίδι με 60/100, ενώ η ιστοσελίδα Jeuxvideo δίνει βαθμολογία μόλις 35/100. Προφανώς θα υπάρξουν αρκετές ακόμα κριτικές στις επόμενες ημέρες για να διαμορφωθεί η τελική βαθμολογία, όμως τα πράγματα δε φαίνονται τόσο αισιόδοξα.

Cyberpunk 2077, Cyberpunk 2077: Η PS4 έκδοση βαθμολογείται από τους χρήστες με 2,8/10

Ήδη γνωρίζουμε πως το Cyberpunk 2077 έχει πολλά προβλήματα στην απόδοση στο PS4 αλλά και στο Xbox One. Πέραν των προβλημάτων όμως, απουσιάζουν πολλοί NPC χαρακτήρες από την πόλη του παιχνιδιού, με το αποτέλεσμα να είναι μία άδεια πόλη. Η CD Projekt RED αναμένεται να δώσει αρκετά update για να βελτιωθεί η κατάσταση, όμως μέχρι τότε θα πρέπει να κάνετε υπομονή.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis Marinos

Μέχρι στιγμής στο PC δεν έχω δει ούτε ένα (!!) bug από όλα αυτά που ακούω και διαβάζω (και άρα ξέρω κιόλας τι ψάχνω). Πως είναι δυνατόν να είναι τόσο δραματικά διαφορετικές οι καταστάσεις μεταξύ PC και consoles ?

SUPS 👨‍⚖️

εεμ αυτο λενε ολοι στα pc τρεχει πολυ καλα γιατι για αυτο το συστημα εχει αναπτυχθει το παιχνιδι ενω στις κονσολες εγινε Port….(συνηθως γινεται το αντιστροφο)…παντως στις προηγουμενες γενειες το παιχνιδι ειναι αθλιο και δικαιως οι βαθμολογιες…πολυ φαουλ η ειδηση οτι η cyberpunk δεν αφηνε τα reviews για τις κονσολες μεχρι να βγει το παιχνιδι ετσι σωτε να κρυψει το χαος στις απλιες κονσολες…

George

Σε συστήματα με ‘χαμηλά’ specs πάντως που τα έχουν ότι θα τρέχουν 1080p και υψηλές ρυθμίσεις, οι επίσημες απαιτήσεις, τρώνε τρελά κολλήματα

Last edited 3 years πριν by George
SUPS 👨‍⚖️

στα pc μια χαρά μπορείς να απενεργοποιήσεις διάφορες λειτουργίες αν έχεις θέματα…στις προγραμματισμένες κονσόλες είναι απλά unplayable

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Internet PlayStation 4 PlayStation 5 Sony

PS Plus Premium: Πρόσβαση σε 100 ταινίες της Sony δωρεάν

Oι συνδρομητές PlayStation Plus Premium και Deluxe θα έχουν ένα μοναδικό προνόμιο στην εφαρμογή Sony Pictures Core.

Games PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox

“Diablo IV”: Η ανοιχτή beta ξεκινά στις 24 Μαρτίου

Η Blizzard θα δώσει σύντομα στους θαυμαστές του Diablo IV την ευκαιρία να παίξουν το επερχόμενο RPG δράσης πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 6 Ιουνίου.

Games Ubisoft

Far Cry 6: Παίξτε δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε Xbox, PlayStation και PC

Η Ubisoft σου προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσεις το Far Cry 6 αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της δωρεάν δοκιμής του παιχνιδιού.