Cyberpunk 2077: Η Sony αρνείται τις επιστροφές χρημάτων σε κάποιους παίκτες

Cyberpunk 2077, Cyberpunk 2077: Η Sony αρνείται τις επιστροφές χρημάτων σε κάποιους παίκτες

Η κατάσταση με το Cyberpunk 2077 στα PS4 και Xbox One δεν είναι η καλύτερη, όμως η Sony αρνείται τις επιστροφές χρημάτων σε κάποιους παίκτες. Συγκεκριμένα, αρκετοί χρήστες στο Twitter αλλά και στα forums του Resetera έχουν ανεβάσει screenshots όπου η εταιρεία αρνείται να προχωρήσει σε refunds.

Αντιθέτως, η Sony ζητάει από τους καταναλωτές να περιμένουν το αντίστοιχο patch του PS4, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους 2 μήνες. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίθεση με την πολιτική της CD Projekt RED, η οποία χθες ανακοίνωσε ότι θα βοηθήσει τους δυσαρεστημένους παίκτες του Cyberpunk 2077 να πάρουν πίσω τα λεφτά τους.

Να σημειωθεί επίσης ότι αυτή δε φαίνεται να είναι η πάγια πολιτική της Sony. Κάποιοι παίκτες έχουν αναφέρει στην ιστοσελίδα Eurogamer ότι μπόρεσαν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω, ενώ είχαν την PS4 έκδοση του παιχνιδιού. Οπότε, σίγουρα περιμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία.

Αν θέλετε να πάρετε τα λεφτά σας πίσω από την PS4 ή Xbox One έκδοση και για κάποιο λόγο αντιμετωπίσετε προβλήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ίδια την CD Projekt RED στο email helpmerefund@cdprojektred.com μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου για να σας βοηθήσουν. Από την άλλη, αν σας άρεσε το παιχνίδι αλλά οι επιδόσεις του δε σας αφήνουν να το απολαύσετε, μπορείτε να δώσετε μία ευκαιρία και να περιμένετε τα αντίστοιχα patch.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Μα στην Ευρώπη δεν γίνεται έτσι και αλλιώς το refund
Αφορά Αμερική μόνο από όσο ξέρω

George
Αλέξανδρος

Κρίμα πραγματικά το χάιπ που είχε αυτό το παιχνίδι. Ακύρωση στην ακύρωση έπρεπε να έβγαινε αποκλειστικά στην επόμενη γενιά και όχι να υποστηρίζει και τα παλιά μηχανήματα. Θα μου πείτε θα χανανε λεφτά και ότι πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν περάσει στην επόμενη γενιά, αλλά κυριολεκτικά αυτό το παιχνίδι από το 2012 που πρωτοανακοινωθηκε ως σήμερα μας έχει βγάλει την πίστη….

Γιώργος

Οι περισσότεροι δεν έχουν περάσει στη νέα γενιά και δεν είναι θέμα παλαιών κονσόλων το ότι το Game ζορίζεται στα 700p εν έτη 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.