Cyberpunk 2077: Νέο mod επιτρέπει την κάμερα τρίτου προσώπου στο PC


Μπορεί το Cyberpunk 2077 να είναι παιχνίδι πρώτου προσώπου, όμως ένα νέο mod επιτρέπει την κάμερα τρίτου προσώπου στο PC. Συγκεκριμένα, χάρη σε μία ομάδα από προγραμματιστές πλέον μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι σα να είναι ένα πραγματικό RPJ, όπως για παράδειγμα το The Wither 3.

Βέβαια, αν και ακούγεται άκρως εντυπωσιακό, ίσως δεν πρέπει να βιαστείτε να εγκαταστήσετε το εν λόγω mod. Ο λόγος είναι πως αν και δουλεύει, πρέπει να γίνει αρκετή δουλειά ακόμη για να μπορεί να είναι 100% smooth. Μην ξεχνάμε πως το Cyberpunk 2077 δημιουργήθηκε ως παιχνίδι πρώτου προσώπου, με την κάμερα στο τρίτο πρόσωπο προς το παρόν να μην αντιδράει όπως θα έπρεπε κάποιες φορές.

Cyberpunk 2077, Cyberpunk 2077: Νέο mod επιτρέπει την κάμερα τρίτου προσώπου στο PC

Πάντως, το εγχείρημα είναι εντυπωσιακό, ενώ όσοι είναι τολμηροί και θέλουν να δοκιμάσουν να το εγκαταστήσουν μπορούν να δουν τον αντίστοιχο οδηγό εδώ. Βέβαια, ελπίζουμε αυτό να δώσει ιδέες στη CD Projekt RED και να παρέχει σε κάποιο μελλοντικό update την επιλογή για third-person στο Cyberpunk 2077 – αφού βέβαια φτιάξει το παιχνίδι στις κονσόλες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Cyberpunk Google Stadia PlayStation 4

Cyberpunk 2077: Νέο update διορθώνει το game-breaking bug

Το νέο update του Cyberpunk 2077 διορθώνει το game-breaking bug που παρουσιάστηκε με το patch 1.1 του παιχνιδιού.

Games Cyberpunk PlayStation 4 PlayStation 4 Pro

Cyberpunk 2077: Διαθέσιμο το patch 1.1 που διορθώνει πολλά bugs και καταστρέφει το campaign

Η CD Projekt RED έδωσε το πρώτο μεγάλο patch (1.1) για το Cyberpunk 2077 που διορθώνει αρκετά bugs όμως καταστρέφει την πρόοδό σας στο campaign.

Games Cyberpunk

Cyberpunk 2077: Το 79% των παικτών το έχει ήδη παρατήσει

Το Cyberpunk 2077 έχει χάσει ήδη το 79% της βάσης των παικτών του, μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του στο Steam.

Games Cyberpunk

Τα χειρότερα launches παιχνιδιών για το 2020

Συνήθως οι λίστες αφορούν τα καλύτερα παιχνίδια. Όμως αυτή η λίστα έχει σχέση με τα χειρότερα launches παιχνιδιών το 2020.