Cyberpunk 2077: Τα παιδιά του παιχνιδιού είναι… ενήλικες σε σμίκρυνση

Cyberpunk 2077, Cyberpunk 2077: Τα παιδιά του παιχνιδιού είναι… ενήλικες σε σμίκρυνση

Cyberpunk 2077, Cyberpunk 2077: Τα παιδιά του παιχνιδιού είναι… ενήλικες σε σμίκρυνση

Το Cyberpunk 2077 μπορεί να έχει πολλά προβλήματα στις κονσόλες, όμως κανείς δεν είχε παρατηρήσει τα παιδιά εντός του παιχνιδιού. Ο χρήστης @tanisthelesbiab στο Twitter όμως ήταν λίγο πιο παρατηρητικός από τους υπόλοιπους και είδε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με αρκετά μοντέλα παιδιών.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης ανέβασε στο λογαριασμό του 2 φωτογραφίες με παιδιά, όμως αν παρατηρήσει κανείς καλύτερα θα δει ότι πρόκειται για ενήλικες χαρακτήρες, απλά σε μικρότερο μέγεθος. Αν βέβαια απλά τα προσπεράσει κάποιος, λόγω του μεγέθους, θα νομίζει ότι πρόκειται όντως για παιδιά.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που μας απασχολούν τα παιδιά σε παιχνίδια. Μην ξεχνάμε πως πριν λίγες εβδομάδες είχαμε δει τα… εφιαλτικά παιδιά του Assassin’s Creed Valhalla, οπότε δε μπορούμε να κατηγορήσουμε αποκλειστικά τη CD Projekt RED. Όπως και να έχει πάντως, είναι ένα ακόμα κομμάτι που παιχνιδιού που δείχνει ότι οι developers χρειαζόντουσαν περισσότερο χρόνο για να τελειοποιήσουν τα πάντα.

Εσείς προσέξατε τα μοντέλα των παιδιών στο Cyberpunk 2077 ή απλά τα προσπεράσατε;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

το παιχνιδι ΔΕΝ εχει μελλον… τα physics του παιχνιδιου το ΑΙ ειναι απο παιχνιδι περασμενης δεκαετιας και ΔΕΝ προκειται να φτιαχτουν με updates…ξαναλεμε οτι οι εταιρειες πρπει να προσαρμοσουν τα release dates που να ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα…Ειδικα οταν υπαρχει περισσιο budget…

Konstantinos

Δεν το έχω παίξει το παιχνίδι αλλά δε νομίζω πως είναι το είδος που θεωρείς. Δεν το διαφήμιζαν ως παιχνίδι με ρεαλιστικά εφέ αλλά ως ένα παιχνίδι με υπόθεση και πολλαπλά σενάρια. Το αγόρασα σε stadia και θα το παίξω όταν καταλαγιάσουν λίγο

SUPS 👨‍⚖️

Το διαφήμιζαν ως τη next gen open-world εμπειρια αλλα ναι και για τ υποθεση/χαρακτηρες κτλ…

James

το ai δεν ειναι καν περασμενης 10ετιας. Ακόμη και το gta III είχε κατά πολύ καλύτερο ai στους πολίτες/αστυνομία

SUPS 👨‍⚖️

χαχαχα δεν εχεις κ αδικο…

Χρυσόστομος

Παιδιά, θυμηθείτε το FEAR (2005) και την ΑΙ του και κλάψτε!

sln phls

πως γινεται να μην προσεξεις τα παιδια στο cyberpunk οταν κυκλοφορουν κρατωντας οπλα στο ακυρο…

Notafanboy

Καλά ο κάθε άσχετος έχει και γνώμη, παίξτε το παιχνίδι και μετά μιλήστε, και με τόσα προβλήματα το παιχνίδι είναι νο1 στα πάντα διαβάστε κάνα review στο steam δείτε και κάνα βίντεο στο digital foundry δεν είναι δύσκολο. Εδώ υπάρχει μια ζωντανή πόλη που μπαίνεις σε κάθε κτήριο όροφο κτλ και εσείς συγκρίνετε το gta που είναι need for speed με μαγαζάκια λολ.

Χρυσόστομος

Το μονο review που διαβάζω είναι η γνώμη και άποψή μου για ένα game (or whatever).
Αν πρέπει να βασιστώ στα review χρηστών για να σχηματίσω την άποψή μου (εσύ που λες παίξτε το παιχνίδι αλλά στην ίδια πρόταση μας προτρέπεις να δούμε review στο steam ξέρω γω) τότε δεν είναι η άποψή μου αλλά η άποψη των reviews περασμένη υποσυνείδητα σε μένα.
Είσαι κλασική περίπτωση που σου αρέσει το game επειδή στο είπαν άλλοι, επειδή το είπε ο κόσμος, επειδή υπήρχε hype και, πολύ πιθανόν, επειδή πλήρωσες και πρέπει να δικαιολογήσεις τα λεφτά σου.
Ο τόνος μου δεν είναι “επιθετικός”, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω πράγματα ανυπόστατα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.