Cyborg R.A.T. M.M.O. 7, Modular gaming mouse

Gamer δεν είμαι και το PlayStation3 που αγόρασα τον περασμένο Ιανουάριο το πούλησα πριν δύο μήνες! Όμως το παρακάτω πλήρως ρυθμιζόμενο gaming mouse μπορώ εύκολα να καταλάβω ότι είναι κάτι το μοναδικό. Εκτός της κλασσικής ρύθμισης για το βάρος, μπορείτε να ρυθμίσετε και ολόκληρο το σχήμα του mouse αναλόγως του μεγάθους της παλάμης σας!

Το βίντεο είναι από άλλο μοντέλο της εταιρείας, το ενσωμάτωσα όμως για να καταλάβετε ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Επεξεργάστηκε την 28 Νοεμβρίου 2011 9:54

Σχόλια

  • τρομερός ο πόντηκας!!! ένα τέτοιο θέλω αλλά είναι λίγο ακριβό. το ιδανικό ποντίκι για όλους μια και φτιάχτηκε ειδικά για τον καθένα. και όπως λέει η Apple για το iPad το προϊόν πρέπει να ταιριάζει με εμάς και όχι να αλλάζουμε εμείς για να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το προϊόν.

  • Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου τέτοιου είδους ποντίκια...
    Εγώ χρησιμοποιώ το Roccat Kone [+] Plus από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος.

  • Ποντικι για επαγγελματιες gamers. Μιας και η δημοτικοτητα των e-sports αυξανεται συνεχεια οι εταιριες θα αρχισουν να βγαζουν τετοια ποντικια. Βεβαια μακαρι να ριξουν λιγο τις τιμες να πλησιαζονται και απο τον πιο απλο κοσμο. Κοιτουσα και εγω για καινουριο ποντικι αλλα ολα που μου μπηκανε στο ματι εχουν 80 ευρω και πανω... πικρααα

  • Το συγκεκριμενο βιντεο το ειχαμε δει με ενα φιλο μου πριν κατι μηνες και ειχαμε μεινει και οι δυο ...με το στομα ανοιχτο!!! Μιλαμε εχουν ξεφυγει τα ατομα!!!
    Ολη τους η σειρα ηταν καπως "παραξενη" αλλα αυτο ειναι το κατι αλλο!!
    Πιστευω οτι ειναι ευχαριστο το οτι οσο παμε βγαινουν ολο και περισσοτερα gadgets που δινουν στον χρηστη την δυνατοτητα να τα παραμετροποιησει και μετατρεψει οπως αυτος θελει!!
    Πολυ θα ηθελα να το δοκιμασω καποτε!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.